ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Σήμερα Τρίτη 15 Μαϊου στις 2:47 μ.μ. ώρα Ελλάδας, έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και συγκεκριμένα στην 25η μοίρα (24°36′). Πάντα όπως έχουμε δει με τη Νέα Σελήνη αρχίζει ένας νέος κύκλος ξεκινημάτων στη ζωή μας και είναι η ιδανική περίοδος για ένα δεκαπενθήμερο μέχρι την Πανσέληνο να κάνουμε μια νέα αρχή σε οτιδήποτε θέλουμε να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει. Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα του ωροσκοπίου μας που πέφτει κάθε φορά η Νέα Σελήνη, ευνοούμαστε να κάνουμε μία νέα αρχή. Παρακάτω στην ανάλυση των 12 ζωδίων όπως κάθε φορά θα δούμε σε ποιόν τομέα ο καθένας έχει εύνοια να κάνει αυτό το ξεκίνημα. Πριν όμως ας δούμε λίγο το γενικό κλίμα που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη.

Όταν λοιπόν έχουμε μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ως γενική τάση έχουμε την ανάγκη να σταθεροποιήσουμε και να δομήσουμε πράγματα, να αισθανθούμε ασφάλεια κυρίως υλική, γινόμαστε πρακτικοί και ρεαλιστές, δραστηριοποιούμαστε με πιο αργούς ρυθμούς αλλά με αποτελεσματικότητα. Συνδεόμαστε με τις απολαύσεις της ζωής, ερχόμαστε πιό κοντά στη φύση, όπου την εποχή του Ταύρου έχει την τιμητική της.

Φέτος αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται πιο επεισοδιακή, αφού αμέσως μετά από τέσσερις ώρες περνάει ο Ουρανός στον Ταύρο! Μια διέλευση μακροχρόνιας επιρροής, συγκεκριμένα μένει σε κάθε ζώδιο για επτά χρόνια και η φύση του είναι ανατρεπτική και εκσυγχρονιστική! Διαβάστε περισσότερα για τον Ουρανό στον Ταύρο εδώ!

Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω και την επόμενη μέρα περνάει και αυτός στον Υδροχόο, σχηματίζοντας τετράγωνο ακριβείας με τον Ουρανό. Μια όψη που φέρνει εντάσεις και πυροδοτεί ξαφνικά γεγονότα, έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και φέρει τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Προκαλεί αντιδραστικότητα, βία και χρειάζεται προσοχή στα ατυχήματα. Να πούμε εδώ ότι πρόκειται για μια όψη που θα μας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, οπότε καλό είναι να τη διαχειριστούμε με θετικό όσο γίνεται τρόπο και να κρατήσουμε τα θετικά που εμπεριέχει, τα οποία δεν είναι άλλο από την τεράστια ενέργεια που δίνει για να επιτύχουμε κάτι σημαντικό.

TAURUS NEW MOON

Τέλος να σημειώσουμε την όψη τριγώνου των Φώτων με τον Πλούτωνα που υπάρχει στο χάρτη της Νέας Σελήνης. Μια όψη ευνοϊκή που δίνει δύναμη για επιτυχία, μέσα από βαθύ εσωτερικό σκάψιμο, και ευνοεί βεβαίως τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους,Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Μια όψη που βλέπουμε στο χάρτη με ακρίβεια είναι η χιαστί του Κρόνου με τον Βόρειο Δεσμό, όπου Λέοντες και Αιγόκεροι κοντά στην 8η μοίρα των ζωδίων τους ίσως έχουν κάποιες διακοπές με σχέσεις και ομάδες.

Συνοπτικά λοιπόν να πούμε ότι το μήνυμα αυτού του φεγγαριού είναι πώς να αποκτήσουμε ασφάλεια και να δομήσουμε τις αξίες αυτές που θα μας κάνουν να είμαστε ικανοποιημένοι στη ζωή μας και θα μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Και το μυστικό είναι η ανανέωση, το λέει και ο Ουρανός που τόσο σημαδιακά περνάει την ίδια στιγμή στον Ταύρο, το λέει ακόμα και ο Κυβερνήτης πλανήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, η οποία είναι χωρίς όψεις και εκτός ορίων της εκλειπτικής.

Συνεπώς για να μπορέσουμε να επιτύχουμε την ευτυχία και ανανέωση μέσα από την υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια, θα πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργήσουμε με πρωτοτυπία και επαναστατικότητα και να πετάξουμε οτιδήποτε παλιό από τη ζωή μας, είτε αυτό αφορά αξίες, πεποιθήσεις,συνήθειες, πράγματα…

Οι Κριοί μπορείτε να κάνετε νέα οικονομικά ξεκινήματα. Ο τομέας των εσόδων είναι που εστιάζεται με αυτό το φεγγάρι και μπαίνετε στη διαδικασία να βρείτε νέους τρόπους να βγάλετε χρήματα. Είναι η αρχή ενός επταετούς κύκλου που θα χρειαστεί να ανανεώσετε τις αξίες και τις σταθερές πεποιθήσεις που είχατε ως τώρα. Χρησιμοποιείστε την εφευρετικότητα και την τεχνολογία για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται κυρίως για εσάς του 3ου δεκαημέρου, λόγω του τριγώνου με τον Πλούτωνα.

Έφτασε η στιγμή αγαπητοί Ταύροι για αλλαγές! Ο Ουρανός μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σας και μαζί με τη Νέα Σελήνη σας βάζει στη διαδικασία να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα, κυρίως βέβαια σε προσωπικό και ως προς τις σχέσεις σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία εσείς του 3ου δεκαημέρου να επιτύχετε πολλά σχέδιά σας, να ταξιδέψετε, να επιμορφωθείτε και να χτίσετε τις βάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία.

Για εσάς το φεγγάρι αυτό ενεργοποιεί ψυχολογικά σας και καταστάσεις υποσυνειδήτου, σας βάζει στη διαδικασία να απελευθερωθείτε από παλιές αντιλήψεις και πεποιθήσεις που δε σας βοηθάνε πια. Επίσης κλείνετε υποθέσεις που εκκρεμούν με οικονομικά και χρέη. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια αυτή για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις ψυχολογικές σας ανάγκες και βαθύτερες επιθυμίες σας.

Μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσάς φίλοι Καρκίνοι, αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 11ο οίκο των φιλιών σας, των στόχων και σκοπών και των ομάδων. Σας εξωθεί να ανανεώσετε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, να κάνετε δηλαδή νέους φίλους, να θέσετε πρωτότυπους στόχους. Είναι ένας κοινωνικός τομέας για εσάς που ευνοεί αντανακλαστικά και τα ερωτικά σας. Παράλληλα όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο θέματα σχέσεων ή συνεργασιών εδραιώνονται και σταθεροποιούνται.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα κομβικό σημείο για εσάς και σας ζητάει να κάνετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα επαγγελματικά και σε ότι αφορά την κοινωνική σας εικόνα και θέση. Είστε σε μια φάση που εδραιώνετε την επαγγελματική σας ζωή ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου και μπορείτε να διαμορφώσετε την καθημερινότητα σας έτσι ώστε να είστε αποδοτικοί στην καριέρα σας και να επιτύχετε. Οι Λέοντες βεβαίως του 1ου δεκαημέρου με τον Ουρανό να σας επηρεάζει πλέον έντονα καλείτε να κάνετε δραστικές αλλαγές σε θέματα επαγγέλματος αλλά και σχέσεων, απλά να είστε προσεκτικοί στις εντάσεις, γιατί μπορεί να προκληθούν χωρισμοί με το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό.

Εσείς φίλοι Παρθένοι είστε από τους πλέον ευνοημένους της περιόδου! Αυτό το φεγγάρι σε συνδυασμό με την είσοδο του Ουρανού σε έναν πολύ ευνοϊκό τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ταξίδια, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να επεκταθείτε επαγγελματικά και γενικά να πραγματοποιήσετε ότι επιθυμείτε. Μια επιπλέον εύνοια στις σχέσεις σας και τα ερωτικά έχετε εσείς του 3ου δεκαημέρου, μιας και επηρεάζεστε από το τρίγωνο του φεγγαριού αυτού με τον Πλούτωνα, και μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις αλλά ακόμα και να πραγματοποιηθεί μαι εγκυμοσύνη.

Το νέο αυτό φεγγάρι πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας και πιο συγκεκριμένα στον 8ο οίκο σας, αυτόν που σχετίζεται με τους κοινούς οικονομικούς πόρους και χρήματα τρίτων. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς του 3ου δεκαημέρου να τακτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα ακινήτων που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε.

Ο τομέας των σχέσεων τονίζεται φίλοι Σκορπιοί αυτή την περίοδο, όπου μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις, νέα βήματα σε υπάρχουσες σχέσεις τα οποία θα έχουν το στοιχείο του πρωτοποριακού και μοντέρνου. Επίσης το νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες, μπορεί ακόμα να έχει να κάνει και με χωρισμούς από σχέσεις που είναι απλά τυπικές και δεν διαθέτουν το στοιχείο του πρωτότυπου, με λίγα λόγια δεν είναι γνήσιες και αληθινές. Προσοχή παρόλα αυτά εσείς των πρώτων ημερών σε αδικαιολόγητες εντάσεις. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο ευνοείστε να σταθεροποιήσετε μια σχέση.

Η Νέα Σελήνη τονίζει τον τομέα της καθημερινότητας σας και μπορείτε να κάνετε νέα εργασιακά ξεκινήματα. Ίσως τώρα βρείτε μια νέα δουλειά. Μπορείτε επίσης με αυτό τον τρόπο να ρυθμίσετε και τον οικονομικό τομέα που για εσάς ειδικά περνάει μεγάλες δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Νέα ξεκινήματα επίσης στον τρόπο ζωής και διατροφής σας.

Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη, τονίζει τα ερωτικά σας, τη δημιουργικότητα και χαρά δίνοντας σας την ευκαιρία επιτέλους να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να κάνετε νέες σχέσεις, να αποκτήσετε κάποιο παιδάκι ή απλά να ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο που θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση.

Έντονη η επιρροή την Νέας Σελήνης και για εσάς, που εστιάζετε στα οικογενειακά και θέματα σπιτιού. Σας βοηθάει να κάνετε μια ανανέωση στο χώρο του σπιτιού σας, να κάνετε κάποια μετακόμιση ή τουλάχιστον να τη σχεδιάσετε. Εσείς που ανήκετε στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε εντάσεις και υπερβολές με τις σχέσεις και την οικογένειά σας.

Πολύ ευνοϊκό για εσάς αυτό το φεγγάρι, κοινωνικοποιείστε, κάνετε κοντινά ταξίδια και εμπλουτίζετε τον περίγυρο και τις επαφές της καθημερινότητας σας. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε και να θέσετε σε εφαρμογή τους στόχους σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s