ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 -ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο Μάρτιος κάνει την είσοδο του με μια ωραιότατη Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 2:51 τα ξημερώματα της 2ης Μαρτίου, στις 11 μοίρες και 23′ του άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο με την άμεση επιρροή του Ποσειδώνα, αφού ο Ήλιος κάνει σύνοδο και παραλληλία με τον πλανήτη του ονείρου και του ιδεατού. Παράλληλα βλέπουμε να υπάρχει έντονο το στοιχείο των Ιχθύων: Οι κυβερνήτες των φώτων της Πανσελήνου, Ποσειδώνας και Ερμής βρίσκονται και οι δύο στους Ιχθύες και επιπλέον ο Ήλιος της Πανσελήνου, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας. Η ποιότητα του μεταβλητού και το στοιχείο του Νερού είναι ιδιαίτερα έντονα.

SFPage

Συναίσθημα, ρομαντισμός, όνειρο, εξιδανίκευση, αλλά και αυταπάτες είναι όλα παρόντα αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι σε εξαιρετική θέση και στον χάρτη βλέπουμε ότι κάνει σύνοδο ακριβείας με τον Ερμή, ο οποίος βέβαια δεν είναι σε καθόλου καλή θέση και οι δύο κάνουν τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό. Το συναίσθημα κερδίζει κατά πολύ αυτή τη στιγμή έναντι της λογικής, η οποία θα έλεγα ότι βρίσκεται στα πατώματα και επικρατεί ένα θολό τοπίο στη σκέψη. Η ανάλυση και ο ρεαλισμός που επιθυμεί η Σελήνη στην Παρθένο, χάνεται στα θολά νερά του συναισθήματος των Ιχθύων μέσω του κυβερνήτη της Ερμή και μετουσιώνεται σε απέραντη ανιδιοτελής αγάπη, λόγω της συνόδου του με την Αφροδίτη και τη θετική ενίσχυση του Δία.

Δευτερευόντως στην Πανσέληνο αυτή συμμετέχει και ο Ουρανός με όψεις όγδοης αρμονικής προς Ήλιο και Σελήνη, και ταυτόχρονα Παραλληλία με τη Σελήνη. Έτσι υπάρχει βαθιά κρυμμένη η συναισθηματική ανάγκη για μια αλλαγή αλλά και η διατήρηση της ανεξαρτησίας μας μέσα σε όλο αυτό το χάος συναισθημάτων. Τάσεις φυγής από την ρεαλιστική και σκληρή πραγματικότητα και αναζήτηση της προσωπικής μας απελευθέρωσης.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ερμή και Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις αλλά σε ερωτικό επίπεδο θα λειτουργήσει πολύ όμορφα και θα φέρει πάθος.

Θα έλεγα λοιπόν ότι πρόκειται για μια άκρως ερωτική Πανσέληνο όπου θα ευνοηθούν απίστευτα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Επίσης να πω ότι αφορά όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικό πλανήτη στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και στο τρίτο των ζωδίων, οπότε παρακάτω δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα αναλυτικά σε δεκαήμερα.

zwdia-panselinos-romantismos

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ:

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ)

Κριός

Η Πανσέληνος και συνάμα όλη η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο των Ιχθύων, βρίσκεται για εσάς στον δωδέκατο οίκο του παρασκηνίου, συνεπώς δεν σας επηρεάζει άμεσα. Είστε γενικότερα σε αρκετά πιεστική φάση αυτή τη στιγμή με υποχρεώσεις στον επαγγελματικό κυρίως τομέα, που δεν σας επιτρέπουν και πολύ να χαλαρώσετε. Κι όμως αυτό που σας ζητάει αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα, με την καθημερινότητά σας αλλά και με την ψυχολογία σας. Υπάρχει πιθανότητα εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο να έχετε κάποια κρυφή ερωτική σχέση, την οποία θα φανερώσετε λίγο αργότερα ή γενικά να κάνετε κάτι αντίστοιχο στα επαγγελματικά σας, το οποία δεν είναι ακόμα η ώρα να βγει στο προσκήνιο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των ερωτικών σας, με την πολυαστρία ακριβώς απέναντι στον οίκο των φίλων και των στόχων σας και με τον Δία στον έβδομο οίκο να ευνοεί τις σχέσεις σας τι καλύτερο για τα ερωτικά σας και τις σχέσεις σας! Ο Άρης από τον όγδοο οίκο σας θα δώσει την κατάλληλη σεξουαλικότητα και θα τονώσει τη libido σας. Περισσότερο ευνοούνται οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, αλλά όλα τα δεκαήμερα έχουν να περιμένουν κάτι καλό σε θέματα ερωτικά. Του 2ου δεκαημέρου με μια σχέση ή νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό σας χώρο και του 1ου ίσως υπάρξει μια σταθερή και σοβαρή γνωριμία που θα μπορούσε να είναι και ερωτική.

Δίδυμοι

Κόντρα στο ζώδιο σας η τωρινή Πανσέληνος, φέρνει πολλή δουλειά και εστιάζετε στον τομέα της καριέρας αλλά και του σπιτιού σας και προσπαθείτε να τα ισορροπήσετε. Αν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό ή πνευματικό, σίγουρα θα είστε σε πολύ δημιουργική φάση και θα πάει πολύ καλά. Ιδιαίτερα για εσάς του 3ου δεκαημέρου αλλά και του 2ου. Θα αφήσω έξω εσάς του 1ου δεκαημέρου, μιας και δεν σας ευνοεί κάτι ιδιαίτερα και ο Κρόνος σας ζορίζει στον τομέα των οικονομικών.

Καρκίνος

Όπως είπαμε και στην αρχή, εσείς είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι από αυτή την Πανσέληνο και η περίοδος αυτή σας πάει πολύ. Ευνοεί στο να ανοιχτείτε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να κάνετε επαφές με συγγενείς και φίλους, ανανεωτικά ταξίδια και θα περάσετε πολύ όμορφα. Ιδιαίτερα εσείς του 3ου αλλά και του 2ου δεκαημέρου, μια και η πολυαστρία συμπαρασύρει και τριγωνίζει με τον Δία στον οίκο των ερωτικών σας, θα έλεγα ότι θα έχετε να περιμένετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αυτή την περίοδο και πιθανότητα εγκυμοσύνης για όσες ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου και επιθυμείτε κάτι τέτοιο.

Λέων

Ο τομέας των οικονομικών σας φωτίζεται με αυτή την Πανσέληνο και σας ωθεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τρίτους και κοινούς οικονομικούς πόρους, έτσι ώστε να έχετε την κατάλληλη ηρεμία και ευημερία στον χώρο του σπιτιού σας αλλά και να νοιώσετε και εσείς καλύτερα. Η σεξουαλικότητα σας είναι αυξημένη και θα περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, αλλά και για τους ελεύθερους ο Άρης από τον Τοξότη προσφέρει ακόμα ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες, οπότε φροντίστε να τον εκμεταλλευτείτε! Πάντα μιλάμε ως επί των πλείστων για 2ο και 3ο δεκαήμερο γι αυτό και δεν το αναφέρω ιδιαίτερα, απλά εσείς του πρώτου, ίσως έχετε κάποιο φόρτο εργασίας παραπάνω, οπότε προσέξτε για υπερκόπωση και βάλτε σε τάξη την καθημερινή σας ρουτίνα.

Παρθένος

Μια εξαιρετική στιγμή για τις σχέσεις σας διανύετε αυτό το διάστημα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σας και την πολυαστρία απέναντι σας. Έτσι οι άλλοι, το άλλο σας μισό, οι συνεργάτες σας κ.λ.π. λαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι ευνοούνται νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικοποίηση και από τον κοντινό σας περίγυρο, κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου με μια ρομαντική αλλά και παθιασμένη γνωριμία, μιας και ο Πλούτωνας έχει εισέλθει πλέον στο δικό σας δεκαήμερο επηρεάζοντας με θετικό τρόπο τα ερωτικά σας. Επιπλέον θα έλεγα ότι υπάρχει και για εσάς πιθανότητα εγκυμοσύνης για όσες το επιθυμούν. Ο Κρόνος τώρα ζητά από εσάς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο σταθερές και με γερές βάσεις ερωτικές σχέσεις και δεν σας αφήνει να φερθείτε επιπόλαια στον τομέα αυτό.

Ζυγός

Κάπως πιεστική για εσάς φαίνεται να είναι αυτή η περίοδος με την επιρροή της Πανσελήνου να μην είναι άμεση αλλά να φωτίζει τομείς της καθημερινότητας, της εργασίας σας και του ψυχισμού σας. Ασχολείστε με πολύ προσωπικά σας θέματα, και φροντίζετε να ρυθμίσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες με επιτυχία, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου παραμένετε να πιέζεστε με υποχρεώσει στην οικογένεια και την πατρική σας περιουσία, οπότε θα πρέπει να δείξετε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι η πλέον ερωτική για το δικό σας ζώδιο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε υπέροχες και μοναδικές στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι. Βιώνετε μια περίοδο έντονου ερωτισμού και οι σχέσεις σας έχουν και το στοιχείο του ρομαντισμού και του ιδανικού. Για τους αδέσμευτους Σκορπιούς είναι μια υπέροχη περίοδος αυτή για να βρείτε τον ιδανικό έρωτα που θα σας κάνει να ζήσετε παραμυθένιες στιγμές.

Τοξότης

Έντονα πιεστική αυτή η περίοδος για εσάς με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο με την Πολυαστρία στους Ιχθύες σε κόντρα με το ζώδιο σας. Προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας, όπου επικρατεί χάος,αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και δυνατότητες να περάσετε όμορφα στο χώρο του σπιτιού σας με το σύντροφό σας ή με την οικογένεια σας. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος είναι συμβατή με εσάς και θα σας φέρει ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε καθώς και κοινωνικοποίηση με σκοπό να επιτύχετε τους στόχους σας ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με τον Δια στον οίκο των στόχων σας και τον Πλούτωνα στο δικό σας δεκαήμερο. Προσέξτε όμως αυτή τη φορά γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι από κακόβουλα άτομα που μπορεί να δράσουν πίσω από την πλάτη σας. Προσέξτε επίσης και την υγεία σας γιατί μπορεί να βρεθείτε εξαντλημένοι, φροντίστε να εκτονώνετε την ενέργεια σας.

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στα οικονομικά σας και τις αξίες σας αυτή την περίοδο. Ευνοείστε πολύ στα θέματα της καριέρας σας, οπότε φροντίστε να ασχοληθείτε αρκετά έτσι ώστε να βιώσετε την κατάλληλη οικονομική ασφάλεια που επιθυμείτε. Παράλληλα τακτοποιείτε πιθανές εκκρεμότητες προς τρίτους για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Η αυτοπεποίθησή σας φαίνεται να ανεβαίνει και να αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό σας βοηθά να πετύχετε τα όνειρα σας.

Ιχθύες

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα φωτίζοντας τις σχέσεις σας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που δέχεστε την επίδραση της Πανσελήνου και του Ποσειδώνα, σίγουρα θα έχετε τάσεις φυγής, θα θέλετε να ξεφύγετε και θα αναζητάτε το ιδανικό στη ζωή σας και στις σχέσεις σας. Μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι και με χαμηλή ενέργεια. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου με τις όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή στο δεκαήμερο σας με τον Δία, θα περάσετε πολύ όμορφα και θα κάνετε ευχάριστες αποδράσεις και ταξιδάκια.

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s