ΙΧΘΥΕΣ 18/2 – 20/3/2018: ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοι φιλοι Ιχθυες, με την εναρξη των φετινων σας γενεθλιων εγκαινιαζετε και επισημα μια πολυ ευνοικη περιοδο στη ζωη σας. Εχετε πλεον απαλλαγει απο τις πιεσεις και τα προβληματα της προηγουμενης τριετιας, οπου ο Κρονος απο τον Τοξοτη που βρισκοταν, εκανε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα που βρισκεται ετσι κι αλλιως στο ζωδιο σας αυτα τα χρονια καθως και με τον Χειρωνα, κι εφεραν πολυ δυσκολες, δυσαρεστες καταστασεις κι απογοητευση.

Φετος ομως ο κυβερνητης πλανητης σας Ποσειδωνας ειναι εδω για να σας δειξει το καλο του προσωπο. Επιρρεαζει θετικα οσους ανηκετε στο 2ο δεκαημερο, με μεγαλυτερη εμφαση τον Μαιο και τον Αυγουστο που θα σχηματισει τριγωνο με τον Δια απο το Σκορπιο, φερνοντας τυχη, εκπληρωση των ονειρων και των προσδοκιων σας, καλη διαθεση και το κυριοτερο, θα μπορεσετε να βρειτε ξανα την πραγματικη σας γλυκια, ρομαντικη και ονειροπολα φυση. Επιπλεον θα σας βοηθησει να διευρυνετε τους οριζοντες σας. Επιπροσθετα το Σεπτεμβριο με το εξαγωνο Δια-Πλουτωνα στο δικο σας δεκαημερο θα εχετε την ευκαιρια να θεσετε επωφελεις στοχους και να συμμαχησετε με τα καταλληλα προσωπα και ομαδες.

Ανοιγματα και διευρυνση οριζοντων να περιμενετε και οσοι ανηκετε στο τριτο δεκαημερο, απο τον Δια στο Σκορπιο που θα βρισκεται στο δεκαημερο σας απο τωρα μεχρι και το τελος Απριλιου και ξανα απο 20 Σεπτεμβρη μεχρι και 8 Νοεμβριου. Θα σας δωσει ευκαιριες για ταξιδια στο εξωτερικο, σπουδες, δουλειες με το εξωτερικο και μεσω διαδικτυου. Ο Πλουτωνας απο το δικο σας δεκαημερο θα σας δωσει ευκαιριες να επιτυχετε στοχους σας.

Ο Χειρωνας θα ολοκληρωσει φετος την πορεια του στους Ιχθυες διανυοντας τις 3 τελευταιες μοιρες του ζωδιου μεχρι τα μεσα Απριλιου και ξανα απο τα τελη του Σεπτεμβρη εως και τα επομενα γενεθλια σας και θα φερει αντιμετωπους εσας των τριων τελευταιων ημερων με τις πληγες και τα τραυματα σας τα ψυχολογικα, βοηθωντας να τα λυσετε.

Οσων αφορα εσας του πρωτου δεκαημερου, θα απολαυσετε την ευνοια του Δια οταν θα περασει στον Τοξοτη το Νοεμβριο και ως τα τελη Δεκεμβρη, οπου θα ειναι εξαιρετικη περιοδος για επαγγελματικα ανοιγματα. Μεχρι τοτε, ο Κρονος στο πρωτο δεκαημερο του Αιγοκερου σε ευνοικη οψη εξαγωνου με το δικο σας δεκαημερο θα σας δωσει την ευκαιρια να συγκεντρωθειτε στους στοχους σας ετσι ωστε να μπορεσετε να τους υλοποιησετε. Ισως χρειαστει να μεινετε μακρια και να ξεκαθαρισετε σχεσεις σας με φιλους και ομαδες.

Επιπλεον, ο Ουρανος στον Ταυρο απο Μαιο μεχρι Νοεμβριο θα συμβαλλει και αυτος με τη σειρα του στην επιτευξη των στοχων που θα εχετε θεσει, απαιτωντας απο εσας να προσθεσετε το στοιχειο του νεοτερισμου, της τεχνολογιας και της προοδου και θα σας αναγκασει να ξεκοψετε απο ατομα του στενου οικογενειακου η γειτονικου σας περιγυρου που δεν πληρουν αυτες τις προδιαγραφες. Παρολα αυτα θα ηθελα να ειστε προσεκτικοι τους καλοκαιρινους μηνες και ιδιαιτερα τον Ιουλιο με τον αναδρομο Αρη πισω απο το ζωδιο σας και τις εκλειψεις, απο κακοβουλο παρασκηνιο στη δουλεια σας, καθως και την υγεια και φυσικη σας κατασταση, γιατι θα υπαρχει η ταση να ειστε εξαντλημενοι, οποτε φροντιστε να εκτονωνετε την ενεργεια σας.

Χρονια σας πολλα!

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment