Αστρολογικός Φεβρουάριος 2022 – Επισκόπηση

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη άκρως τεταμένη την 1/2, στις 12° 20′ του Υδροχόου. Ο λόγος της έντασης είναι γιατί βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό ενώ πρόκειται να είναι μια από τις τελευταίες ενεργοποιήσεις του εν λόγω τετραγώνου. Από αυτήν επηρεάζονται Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, ίσως ένα αίσθημα εγκλωβισμού και με κάποιες ανατροπές. Δίνεται όμως η δυνατότητα επιδιόρθωσης κάποιων καταστάσεων και χτίσιμο γερών βάσεων στη ζωή τους, ενώ ξεκινήματα ευνοούνται σταδιακά τις επόμενες ημέρες που ο Ερμής θα τελειώσει την αναδρομή του. Ίσως κάτι να ξεκινήσει που εκκρεμούσε από παλιότερα. Και επειδή μια νέα Σελήνη επηρεάζει για τις επόμενες 28 ημέρες, λίγο πολύ κι αυτή θα χαρακτηρίσει όλο το μήνα Φεβρουάριο… Παρόλα αυτά, προχωρώντας οι μέρες, θα δούμε ότι το κλίμα αλλάζει και ότι μας επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις κυρίως στα αισθηματικά των ζωδίων της Γης και του Νερού, αφού η χαρακτηριστική και τρομερά ερωτική σύνοδος Αφροδίτης/Άρη θα δεχτεί θετικές όψεις, από Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα μέχρι το τέλος του μήνα! Ας τα δούμε όμως αναλυτικά…

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στις 4/2, από την 24° 22′ του Αιγόκερω και πλέον μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να τρέχουν και η επικοινωνία, θα αποκατασταθεί. Καταστάσεις που ήταν κάπως μπερδεμένες και εκκρεμούσαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα πάρουν την τελική τους μορφή. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Άρη/Δία φέρνει ευκαιρίες και τύχη σε Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου ενώ η σύνοδος Ήλιου/Κρόνου ολοκληρώνεται στις 15° 56′ Υδροχόου, φέρνοντας ένα αίσθημα ευθυνών και υποχρεώσεων αλλά και επίτευξη, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου. Στις 8/2, έχουμε το τρίγωνο Άρη/Ουρανού στην 11η μοίρα Αιγόκερω/Ταύρου, ενώ συμμετέχει σε σύνοδο κα η Αφροδίτη, όψη που ευνοεί αισθηματικά και οικονομικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, με κάποιες ξαφνικές και απροσδόκητες επαφές, ερωτικές σχέσεις ή οικονομικές εξελίξεις. Στις 11/2, ο Ερμής από τις 27° Αιγόκερω, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με το Βόρειο δεσμό. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, έχετε εύνοια από επαφές σας με ισχυρά άτομα, ενώ ίσως χρειαστεί λίγο προσοχή από Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς των τελευταίων ημερών, μια και φέρνει εμμονή στη σκέψη.

Ο Ερμής μπαίνει και πάλι στον Υδροχόο, στις 14/2, κάνοντας τη σκέψη και τις επικοινωνίες ιδιαίτερα ευχάριστες ιδιαίτερα για τα ζώδια του Αέρα που παίρνουν τα πάνω τους, ενώ κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ίσως τώρα ολοκληρωθούν. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, είναι μια όψη διαρκείας από εδώ και στο εξής, λόγω της σχετικά αργής κίνησης της Αφροδίτης, γίνεται όμως με ακρίβεια στις 16/2, στις 16° 57′ του Αιγόκερω και ευνοεί στα αισθηματικά Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Την ίδια ημέρα (16/2), έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα, στις 28° Υδροχόου/Λέοντα, όπου Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, σηματοδοτώντας κάποιες εντάσεις στις σχέσεις για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, ενώ κατά τα άλλα το σκηνικό είναι ήρεμο. Στις 18/2, έχουμε την όψη της ξαφνικής τύχης και του “από-μηχανής Θεού” το εξάγωνο Δία/Ουρανού, στην 11η μοίρα Ιχθύων/Ταύρου, και ευνοεί προσφέροντας τύχη και πολλές ευκαιρίες κάθε είδους σε Ιχθύες και Ταύρους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα (18/2), ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και για τον επόμενο μήνα θα φωτίζει στο προσωπικό μας ωροσκόπιο τον τομέα εκείνο που βρίσκονται οι Ιχθύες, ενώ η ενέργεια γίνεται κάπως πιο εσωστρεφής με έντονο το συναίσθημα. Στις 24/2, η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται σε σύνοδο, σχηματίζουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ευνοώντας αισθηματικά Αιγόκερους και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου, με πάθος, συναίσθημα και ιδεαλισμό… τί καλύτερο, εκμεταλλευτείτε το! Στις 25/2, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 11° Υδροχόου, με κάποιες ανατροπές για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Και ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο Αφροδίτης/Άρη να σχηματίζει τρίγωνο με το Βόρειο δεσμό και να πάει να κλείσει σύνοδο με τον Πλούτωνα, όπου το θερμόμετρο του πάθους θα φθάσει στα ύψη μέχρι τις 7/3! Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το παραπάνω, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου!

Καλό μήνα!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s