Προβλέψεις ζωδίων 2022 -Μέρος 3ο (Τοξότης-Ιχθύες)

Τοξότης 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί φίλοι Τοξότες, η νέα χρονιά επιφυλάσσει για εσάς του 1ου δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις, και δεν είναι άλλες από το πέρασμα του κυβερνήτη σας Δία στον φιλικό σας Κριό, από τις 11/5 έως τις 28/10! Το ζώδιο του Κριού είναι για εσάς ζώδιο του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας, οπότε το παραπάνω διάστημα της χρονιάς θα είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό για εσάς, με νέους έρωτες, χαρά και δημιουργικότητα. Εάν είναι στα πλάνα σας η απόκτηση απογόνου, τώρα ευνοείστε επίσης πολύ. Πριν όμως από όλα αυτά, ο Δίας από τους Ιχθύες, από την αρχή της χρονιάς έως τις 12/2, τονώνει την ψυχολογία σας, βοηθάει να κάνετε ενδοσκόπηση και νιώθετε όμορφα στο χώρο του σπιτιού, με τα πολύ δικά σας άτομα. Μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση αν είστε σε τέτοια διαδικασία, ή να ανακαινίσετε και να ομορφύνετε το σπίτι σας και το περιβάλλον που σας περιτριγυρίζει. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός της χρονιάς είναι ο Άρης στους Διδύμους, όπου λόγω του ότι φέτος γυρίζει ανάδρομος, θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο από τις 20/8 έως τους πρώτους μήνες του 2023… Μιλώντας για το δικό σας δεκαήμερο, η άμεση επιρροή είναι 20/8-7/9 και μετά θα ξαναπεράσει πάλι ανάδρομος από 27/12 για να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2023. Ο Άρης απέναντι σας, φέρνει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, οι άλλοι ίσως είναι κάπως εχθρικοί απέναντί σας, η δραστηριότητα όμως αυτή στον τομέα των σχέσεων, ίσως φέρει και μια νέα σχέση ή γνωριμία, ενώ στο τέλος της χρονιάς που θα περάσει και πάλι ανάδρομος πιθανό να γίνουν κάποιες επαναπροσδιορίσεις ή επιστροφές σε μια προηγούμενη σχέση, για να δείτε ξανά κάποιες κινήσεις σας. Οι ανάδρομές του Ερμή, φέρνουν επίσης επανασυνδέσεις για εσάς, ιδιαίτερα αυτή στις 10/5… Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες με τις αναδρομές του Ερμή και πολλές ακόμα σημαντικές πληροφορίες στο άρθρο της γενικής επισκόπησης 2022. Τέλος, η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και μαζί οι Εκλείψεις που φέρνουν, επηρεάζουν την καθημερινότητα, εργασία και υγεία σας, φυσική και ψυχική και σας καλούν να γίνετε πιο πρακτικοί και οργανωμένοι στην καθημερινότητα σας. Η Έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερο σας είναι η Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 25/10 στη 2η μοίρα του Σκορπιού και σας λέει ότι πρέπει να βάλετε τέλος σε κάποιες υποσυνείδητες σκέψεις, φοβίες και απωθημένα που σας κρατάνε πίσω στην παραγωγικότητα σας στη δουλειά και γενικότερα σε μια ομαλή καθημερινότητα και υγεία.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Αγαπητοί φίλοι, εσείς έχετε μια σχετικά ήρεμη χρονιά, ενώ θα χρειαστεί να εστιάσετε στην εργασία και την καθημερινότητα με την αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και τις Εκλείψεις. Τον Ιανουάριο, πιθανό να λάβετε κάποιο έξτρα ποσό στα έσοδα σας, που ενδεχόμενα σας όφειλαν και η εύνοια θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο. Ο Δίας από τους Ιχθύες (13/2-26/3), φέρνει τύχη και επέκταση στο σπίτι και την οικογένεια, ομορφαίνετε το χώρο του σπιτιού σας, ίσως κάνετε μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια συγκατοίκηση. Γενικότερα το διάστημα αυτό αισθάνεστε ομορφιά και ηρεμία στο χώρο σας. Όσο αφορά τώρα τη δουλειά και την καθημερινότητα, καλείστε να κάνετε αλλαγές, ο Ουρανός, μαζί με το Βόρειο δεσμό και τις 2 Εκλείψεις που σας επηρεάζουν (η πρώτη Μερική Ηλιακή στις 30/4 στη 10° Ταύρου και η δεύτερη Ολική Σεληνιακή στις 8/11 στις 16° Ταύρου), σας φέρνουν σε ένα πιο αυθεντικό τρόπο ζωής, πιο κοντά στα θέλω σας, θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας, ίσως να αλλάξετε δουλειά, χώρο εργασίας, συναδέλφους.. Δώστε και λίγο προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, τα διαστήματα που θα εντείνετε το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, σας βρίσκουν αρκετά αγχωμένους, σε σχέση με τις δουλειές, τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα, οπότε σίγουρα ή καλή οργάνωση θα βοηθήσει. Δείτε στο άρθρο της γενικής επισκόπησης 2022, όλες τις χρήσιμές πληροφορίες για τις όψεις της χρονιάς. Τέλος, ο Άρης από το απέναντί σας ζώδιο των Διδύμων, φέρνει εντάσεις από τους άλλους αλλά τονίζει και τον τομέα των σχέσεων, όπου θα σας απασχολήσει αρκετά το δεύτερο εξάμηνο και είναι πιθανές κάποιες επανασυνδέσεις για να δείτε πάλι τις κινήσεις που είχαν γίνει. Συγκεκριμένα, θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο, 7-30/9 ορθόδρομος και 28/11-27/12 ανάδρομος.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Εσείς έχετε ως κύρια επιρροή φέτος τον Ποσειδώνα, που ευθύνεται για ιδεαλιστικές ή και παραπλανητικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια σας, ίσως γίνονται πράγματα που δεν σας βοηθάνε ιδιαίτερα και καλό θα ήταν να ελέγχετε το συναίσθημα, που είναι διάχυτο. Βέβαια φέτος, έρχεται να προστεθεί και ο Δίας (26/3-11/5) και 28/10-20/12), όπου στη σύνοδο τους τον Απρίλιο, φέρνουν μαγικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας. Ίσως διαμορφώνετε το σπίτι των ονείρων σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μια ιδανική συγκατοίκηση, όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείτε την ομορφιά και την ευτυχία που ονειρευτήκατε. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές και να μην ξεφύγετε από την υπεραισιοδοξία σας και χάσετε το μέτρο. Στην αρχή της χρονιά και ως τις 7/1, με την ανάδρομη Αφροδίτη ίσως λάβετε κάποια χρήματα που σας όφειλαν, και τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι από τα οικονομικά σας και τα προσωπικά σας αποκτήματα και ίσως θελήσετε να επενδύσετε σε ένα νέο σχέδιο σας. Ο Κρόνος από το 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου (11/3-10/9) και πάλι 3/12 έως το τέλος του στον Υδροχόο, 7/3/2023, σας βοηθά στην ορθολογιστική σκέψη και την οργάνωση, αν και περιορίζει λίγο τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σας. Από τις 20/8 και για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Άρης θα βρίσκεται στο πολικό σας ζώδιο των Διδύμων, κάτι που σημαίνει πολλές φανερές αντιπαλότητες και ένταση στις σχέσεις, σημαίνει όμως και ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις και επανασυνδέσεις, ιδίως το διάστημα 1/10-28/11. Τέλος, η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης και οι Εκλείψεις, θα επηρεάζουν την καθημερινότητα, εργασία και υγεία σας σε συνάρτηση με την ψυχική σας ηρεμία και πνευματικότητα. Γενικότερα, καλείστε να οργανωθείτε και να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινότητα, μια και τον τελευταίο καιρό είστε αρκετά χαοτικοί και τείνετε να βουλιάζετε στο συναίσθημα, κάτι που σας εγκλωβίζει και δε σας αφήνει να εξελιχθείτε. Η Έκλειψη που θα σας επηρεάσει φέτος είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5, στις 25° Σκορπιού, και ίσως με κάποιο δύσκολο τρόπο σε σχέση με τις επαφές σας, με κάποια αποστασιοποίηση, καταλάβετε ότι πρέπει να βάλετε τάξη στη ζωή σας, γιατί αυτό επηρεάζει και τα κοντινά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί Αιγόκεροι η χρονιά είναι αρκετά ήρεμη, χωρίς ιδιαίτερες επιρροές, οπότε μπορείτε να απολαύσετε τις εύνοιες του Δία που θα είναι σημαντικές. Ο Δίας από τους Ιχθύες από την αρχή της χρονιάς έως της 12/2, βοηθάει σε σπουδές και ανοίγει των κύκλο των επαφών και μετακινήσεων σας. Όταν θα περάσει στον Κριό (11/5-28/10) θα φέρει τύχη και θα ομορφύνει την ζωή σας στο σπίτι με τα οικεία σας άτομα, όπου μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποιες ανακαινίσεις, να κάνετε μια μετακόμιση ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση και τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας, εάν είστε σε αυτή τη φάση. Οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν ζώδιο και περνάνε φέτος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, που για εσάς έχει να κάνει με τους φίλους, τις ομάδες και τον έρωτα, τη χαρά και τη δημιουργία. Το ίδιο και οι Εκλείψεις που φέρνουν, από τις οποίες θα σας επηρεάσει η Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 25/10, στις 2° Σκορπιού, με την οποία ίσως δώσετε τέλος σε μια φιλία ή μια φιλική σχέση ίσως μετατραπεί σε ερωτική. Γενικότερα, καλείστε να εστιάσετε την ενέργεια σας στον έρωτα, την προσωπική δημιουργία και τη χαρά της ζωής. Ο Άρης από τους Διδύμους για μεγάλο διάστημα της χρονιάς, φέρνει για εσάς πολύ δουλειά και κάποιες εργασιακές αναθεωρήσεις, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο 20/8-7/9 και μετά από τις 27/12 και για τον Ιανουάριο του 2023. Γενικότερα και οι αναδρομές του Ερμή, έχουν να κάνουν με τη δουλειά και τα οικονομικά, όπου και ίσως γίνουν κάποιες επανεξετάσεις και τα διαστήματα αυτά καλό είναι να μην κάνετε νέα ξεκινήματα. Δείτε στη γενική επισκόπηση 2022, τις ημερομηνίες των αναδρομών των πλανητών και πολλές ακόμη πληροφορίες για τη νέα χρονιά.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Για εσάς φίλοι Αιγόκεροι, η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας, τον Ιανουάριο, με τη δυνατότητα επανασυνδέσεων και επανεξέτασης των προσωπικών σας θέλω στις σχέσεις, ενώ σας βρίσκει όμορφους και ελκυστικούς. Το Φεβρουάριο, έως τις 20, θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις και θα δείξει εάν θα προχωρήσετε τελικά, ενώ μπορεί να κάνετε και νέες σχέσεις, με έντονο πάθος και έρωτα. Η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης μιλάει επίσης για το ίδιο πράγμα, αφού ο Βόρειος δεσμός θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του έρωτα και της χαράς της ζωής. Μαζί στο ίδιο ζώδιο των ερώτων σας τον Ταύρο, βρίσκεται όλη τη χρονιά και ο Ουρανός, που φέρνει ευχάριστες ξαφνικές αλλαγές στα θέματα αυτά και οι δυο από τις Εκλείψεις της χρονιάς. Η πρώτη, Μερική Ηλιακή στις 30/4 στις 10° Ταύρου και η δεύτερη Ολική Σεληνιακή στις 8/11, στις 16° Ταύρου, και οι δυο σας πάνε ένα βήμα παραπέρα στην προσωπική σας ελευθερία και δημιουργία, με νέους έρωτες ή ακόμα και την απόκτηση απογόνου. Ο Κρόνος απαιτεί τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σας και να περιορίσετε τα έξοδα, ιδίως από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και 10/9-3/12, ενώ ο Άρης για τη μεγάλη του παραμονή στους Διδύμους φέρνει πολύ δουλειά και κούραση και τα διαστήματα που σας επηρεάζει είναι 7-30/9 ορθόδρομος και 28/11-27/12 ανάδρομος.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Με την Αφροδίτη ανάδρομη ως τις 7/1, είχατε πολλές πιθανότητες για μια επανασύνδεση και το χρόνο για να επανεξετάσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον έρωτα και τις σχέσεις, ενώ αποπνέετε ομορφιά και γοητεία. Το πιο hot διάστημα θα είναι όμως 20/2-6/3, όπου Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας σε σύνοδο θα υπόσχεται πάθος και έρωτα, με νέες σχέσεις ή υπέροχες στιγμές με το υπάρχον ταίρι σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους, αφού ο Κρόνος δε δίνει περιθώρια για σπατάλες (11/3-10/9 και 3/12-7/3/2023. Η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης με τις Εκλείψεις που φέρνουν, σας επηρεάζουν θετικά και σας καλούν να ασχοληθείτε με τον έρωτα και τη δημιουργία, γυρνώντας σελίδα σε κάποιους φίλους ή ομάδες που η ζωή σας δε συμπορεύεται πλέον. Η Έκλειψη που σας επηρεάζει φέτος είναι στις 16/5 στις 25° Σκορπιού, με τη διακοπή σχέσεων μέσα από ομάδες ή φίλους. Ο Δίας από τους Ιχθύες (26/3-11/5 και 28/10-20/12), φέρνει ευχάριστες συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις και ευνοεί κοντινά ταξιδάκια, ιδιαίτερα τον Απρίλιο στη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα. Τέλος, ο Άρης στους Διδύμους που θα μείνει για μεγάλο διάστημα λόγω της αναδρομής του, φέρνει πολύ δουλειά και κούραση στην καθημερινότητα, ιδίως 1/10-28/11).

Υδροχόος 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί φίλοι, η νέα χρονιά αναμένεται πολύ πιο ήρεμη, αφού έφυγε πλέον ο Κρόνος και ο Ουρανός από το δεκαήμερο σας, μπορείτε λοιπόν να πανηγυρίζετε αφού πλέον οι δυσκολίες και οι ανατροπές τελείωσαν ενώ σας έκαναν πιο ώριμους, αναλάβατε ευθύνες και χαράξατε δρόμους που τώρα θα αρχίσουν να είναι πρόσφοροι. Ο Δίας από την αρχή της χρονιάς στους Ιχθύες μέχρι τις 12/2, φέρνει τύχη στα οικονομικά και αυξάνει τα έσοδα σας και μαζί και την αυτοπεποίθηση σας, αφού οι δύσκολες εποχές στα οικονομικά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μάρτιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τα αισθηματικά σας και μπορείτε να περιμένετε πολλές ευχάριστες εξελίξεις, αφού η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Άρη στο ζώδιο σας, φέρνοντας μια νέα σχέση, ένα μεγάλο έρωτα και ανανέωση ερωτικών σχέσεων. Το πέρασμα του Δία στον Κριό (11/5-28/10), είναι επίσης φανταστικό για εσάς, θα κάνετε κοντινές εξορμήσεις και πολλές μετακινήσεις και επαφές, ενώ ευνοεί και την απόκτηση νέων γνώσεων από κάποιες σπουδές ή πιστοποιήσεις. Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ στα μέτρα σας, και θα έχετε τύχη μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον και τις μετακινήσεις που θα έχετε. Από τις 20/8 και για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας, της χαράς και της δημιουργίας, που σημαίνει ότι θα αυξήσει την ερωτική σας διάθεση και δημιουργικότητα, ιδίως 20/8-7/9, που θα είναι στο δικό σας δεκαήμερο, ενώ στο τέλος της χρονιάς από τις 27/12 θα γίνουν κάποιες επανασυνδέσεις, επανεξετάσεις ερωτικών σχέσεων κλπ., έτσι ώστε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις τον Ιανουάριο του 2023. Όμως και οι αναδρομές του Ερμή που ξεκινάνε στα ζώδια του Αέρα, είναι πολύ χρήσιμές και βοηθητικές για εσάς, αφού θα επαναφέρουν εκκρεμότητες προς επίλυση, είτε προσωπικές, είτε ερωτικές, είτε με σπουδές και πιστοποιήσεις. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις ημερομηνίες του ανάδρομου Ερμή αλλά και πολλές ακόμα πληροφορίες, στο άρθρο της γενικής επισκόπησης της χρονιάς 2022. Τέλος, με τη νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης και των Εκλείψεων, έχετε να περιμένετε σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, ίσως με μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση, ενώ ο τομέας της καριέρας είναι που θα πρέπει να μείνει λίγο πιο πίσω. Η Έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερο σας είναι η Μερική Ηλιακή στο Σκορπιό, στις 25/10, στη 2°, που μιλάει ίσως για το κλείσιμο ενός κύκλου επαγγελματικών.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Αγαπητοί φίλοι, εσείς έχετε ακόμα τον Κρόνο αλλά και τον Ουρανό να σας επηρεάζουν, οπότε τα πράγματα αναμένονται πιο πιεστικά, δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα παρατήσετε, αντίθετα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες και κάποια στιγμή στο τέλος κάτι θετικό θα βγει μέσα από τη σκληρή δουλειά. Κυρίως θα καταφέρετε να βάλετε γερές βάσεις και να ωριμάσετε, έτσι ώστε να προχωρήσετε μετέπειτα και στις αλλαγές που θέλετε ή που θα έρθουν, στο σπίτι και την οικογένεια, πάντως σίγουρα θα είναι συμβατές με την ανάπτυξη και τα θέλω σας. Ο Κρόνος δε σας πιέζει όλο το χρόνο, αλλά από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και ξανά 10/9-3/12, ενώ ο Ουρανός θα επηρεάζει όλη τη χρονιά προς το νέο και την αλλαγή σε σπίτι και οικογένεια, μαζί με το Βόρειο δεσμό και τις Εκλείψεις! Όλα αυτά που συμβαίνουν στο ζώδιο του Ταύρου, ίσως φέρνουν μια μετακόμιση, τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας, ανανέωση στο σπίτι σας, ανεξαρτητοποίηση στο σπίτι σας, αυτονομία και ελευθερία. Μπορεί ακόμα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο εργασίας στο σπίτι. Γενικότερα πάντως, επειδή ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης σας, οι κινήσεις του είναι παραπάνω σημαντικές για εσάς και σας καλεί να ασχοληθείτε με τα συγκεκριμένα θέματα που επηρεάζει. Τα σημεία σταθμός στα παραπάνω, είναι οι δυο από τις Εκλείψεις που σας επηρεάζουν, η πρώτη Μερική Ηλιακή στις 30/4, στις 10° Ταύρου και η δεύτερη Ολική Σεληνιακή στις 8/11, στις 16° Ταύρου. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με το Δία στους Ιχθύες (12/2-26/3), κάτι πολύ σημαντικό που θα παίξει ρόλο στην ανεξαρτησία σας και την θετική σας διάθεση. Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ θετικός μήνας για τα αισθηματικά σας, αφού Αφροδίτη και Άρης συμπορεύονται στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρουν ένα νέο έρωτα, μια νέα σχέση ή την ανανέωση μιας σχέσης. Επιπλέον, από τις 20/8 και ως το τέλος της χρονιάς, ο Άρης στο ερωτικό σας ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί την ερωτική σς διάθεση, το φλέρτ και τη χαρά στη ζωή σας, ενώ επηρεάζει με ακρίβεια το δεκαήμερο σας 20/8-7/9, για να επανέλθει τέλος της χρονιάς 27/12, ανάδρομος, με κάποιες επανασυνδέσεις και επανεξέταση, όπου τον Ιανουάριο του 2023 θα πάρουν την τελική τους μορφή.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Ο Κρόνος φέτος θα επισκεφτεί και το δικό σας δεκαήμερο, για να ολοκληρώσει την πορεία του στον Υδροχόο, στις 7/3/2023, φέρνοντας τις ανάλογες ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβετε και να ωριμάσετε. Συγκεκριμένα θα επηρεαστείτε 11/3-10/9 και μετά από τις 3/12, το διάστημα αυτό ίσως κάποια εμπόδια παρουσιαστούν και πιθανότατα η διάθεση σας να είναι κάπως πεσμένη, γίνεστε όμως πιο οργανωμένοι και μεθοδικοί για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις και να χτίσετε τις βάσεις σας. Ο Δίας από τους Ιχθύες θα ευνοήσει κατά πολύ τα οικονομικά σας (26/3-11/5 και 28/10-20/12), όπου συγκεκριμένα τον Απρίλιο στη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα μπορείτε να περιμένετε ακόμα και ένα θαύμα ή ένα λαχείο!!!! Μην αποφασίσετε παρόλα αυτά αυτό το διάστημα να προχωρήσετε σε κάποια επένδυση, αφού ο Πσοειδώνας μπορεί να κρύβει και εξαπάτηση. Σίγουρα πάντως μέσα στη χρονιά τα οικονομικά σας είναι καλά και είστε πλέον απαλλαγμένοι από τα προβλήματα του παρελθόντος, μαζί φτιάχνει και η αυτοπεποίθηση σας. Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, μαζί και οι Εκλείψεις, έρχονται πλέον να σας αλλάξουν τις σταθερές σας, σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και την καριέρα και κοινωνική θέση. Η Έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερο σας φέτος είναι η Ολική Σεληνιακή στις 26/5, στην 25η μοίρα του Σκορπιού, όπου πιθανότατα να υπάρξουν αλλαγές και μετακομίσεις ή αποχώρηση από μια δουλειά. Ο Άρης στους Διδύμους μετά τις 20/8, ευνοεί τον έρωτα και τις επανασυνδέσεις, ιδιαίτερα το διάστημα 1/10-28/11. Οι σχέσεις όμως που θα ευνοηθούν με τον Κρόνο στο ζώδιο σας είναι μόνο οι σοβαρές.

Ιχθύες 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί φίλοι, το γεγονός της χρονιάς είναι ο Δίας στο ζώδιο σας από την αρχή της χρονιάς έως τις 12/2, που φέρνει τύχη και ανάπτυξη κάθε είδους, είτε αυτό αφορά τις σχέσεις και το γάμο, είτε μια επαγγελματική άνοδο και προσωπική διεύρυνση. Σίγουρα αυτό το διάστημα η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα προσελκύετε θετικές εξελίξεις. Όμως και το πέρασμα του στον Κριό (11/5-28/10), θα είναι επωφελές για εσάς, αφού θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και μαζί με αυτά και την αυτοπεποίθηση σας. Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης και οι Εκλείψεις περνάνε επίσης σε φιλικά σας ζώδια, και φέρνουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης και στις επικοινωνίες και μετακινήσεις σας. Η Έκλειψη που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο είναι η Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 25/10, στη 2° Σκορπιού, με κάποιες αλλαγές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντας ή με ολοκλήρωση σπουδών και αλλαγές στις μετακινήσεις σας. Τέλος, η μεγάλη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια ή πολύ δουλειά στο σπίτι και περισσότερο θα επηρεαστείτε 20/8-7/9 και από τις 27/12 και για τον πρώτο μήνα του 2023.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Ο Δίας στο ζώδιο σας είναι το γεγονός της χρονιάς και θα επισκεφτεί το δικό σας δεκαήμερο 12/2-26/3. Πρόκειται για μια καταπληκτική περίοδος όπου η τύχη θα είναι με το μέρος σας, η αισιοδοξία και η ευημερία. Θα δείτε εύνοια και σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας και μπορεί να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Ο Κρόνος τώρα από τον Υδροχόο, σας αναγκάζει να κάνετε ενδοσκόπηση και να κλείσετε παλιές υποθέσεις στη ζωή σας, ιδιαίτερα από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και ξανά 10/9-3/12, Ο Ουρανός, όλο το χρόνο στον Ταύρο, μαζί με το Βόρειο Δεσμό και τις Εκλείψεις, είναι εδώ για να σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης, να ανανεώσουν τις κοντινές σας επαφές και μετακινήσεις και να κάνετε ίσως και κάποιες σπουδές ή ταξίδια. Οι Εκλείψεις που επηρεάζουν το δεκαήμερο σας είναι η Μερική Ηλιακή στις 30/4 στις 10° Ταύρου και η Ολική Σεληνιακή στις 8/11, στις 16° Ταύρου, που φέρνουν μια ανανέωση στο άμεσο περιβάλλον σας, ίσως και με την αποστασιοποίηση από κάποια άτομα, τα οποία λειτουργούσαν παρασκηνιακά. Όσο για τις αναδρομές των πλανητών, η ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο, φέρνει φίλους από τα παλιά και ίσως και έναν παλιό έρωτα, για να ευδοκιμήσει μέσα στο Φεβρουάριο, ενώ ο Άρης από τους Διδύμους δημιουργεί ένταση στο σπίτι και την οικογένεια, ιδίως 7-30/9 και 28/11-27/12 ανάδρομος, με κάποιες επανεξετάσεις στη δράση και τις κινήσεις σας.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Ο Δίας στους Ιχθύες, είναι το γεγονός του 2022 και μάλιστα εσείς έχετε ένα λόγο παραπάνω να χαρείτε, αφού η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα μέσα στον Απρίλιο θα γίνει στο δικό σας δεκαήμερο. Ήρθε η ώρα των μαγικών στιγμών και της πραγματοποίησης των ονείρων σας! Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τον άξονα των σχέσεων, με κάτι προσωπικό, με την εργασία σας….. ότι επιθυμείτε μπορείτε να το ευχηθείτε και να το περιμένετε. Συγκεκριμένα θα βρίσκεται στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας 26/3-11/5 και ξανά 28/10-20/12. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στην αρχή της χρονιάς, έως τις 7/1, φέρνει ευκαιρίες επανασυνδέσεων με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, το ίδιο και ο ανάδρομος Ερμής, ενώ κάτι ερωτικό μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ίσως παίξει σημαντικό ρόλο 20/2-6/3, με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης με τις Εκλείψεις, φέρνουν αλλαγές στις καθημερινές σας επαφές και μετακινήσεις, καθώς και στον τρόπο αντίληψης κάποιων πραγμάτων. Η Έκλειψη που σας επηρεάζει φέτος είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5, στις 25° Σκορπιού, όπου φέρνει θετικές εξελίξεις. Τέλος ο Άρης στη μεγάλη παραμονή του στους Διδύμους από τις 20/8, φέρνει εντάσεις και κάποιες δραστηριότητες στο σπίτι και την οικογένεια που θα πρέπει να επανεξεταστούν ιδιαίτερα το διάστημα 1/10-28/11.

Rating: 1 out of 5.

* Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

*Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού αστρολογίας, για να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια βάσει του αστρολογικού σας χάρτη, τί επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά 2022!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s