Ιούλιος 2021 – Newsletter

Ο Ιούλιος ξεκινά με πολύ ερωτισμό και πάθος, αφού Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Δυστυχώς όμως υπάρχει και το τετράγωνο του Κρόνου/Ουρανού, όπου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενεργοποιείται από Άρη και Αφροδίτη, με αποτέλεσμα να προκύπτουν και κάποιες απογοητεύσεις για όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο των σταθερών (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί).

Στη συνέχεια όμως έχουμε μια πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη, (10/7) η οποία θα δώσει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, με ευχάριστες και δημιουργικές νότες. Η κυριότερη αιτία είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, που φέρνει ερωτικές εκπλήξεις και μοναδικές βραδιές πάθους και έρωτα, για Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Ζυγούς! Όλοι όμως έχουν να περιμένουν κάτι καλό από αυτή τη συγκυρία στον τομέα του προσωπικού τους ωροσκοπίου που πέφτει το ζώδιο του Λέοντα.

Στις 22/7, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και στις 29/7, περνάει επίσης στην Παρθένο ο Άρης, με τα ζώδια της Γης να παίρνουν τη σκυτάλη στα ερωτικά. Η Πανσέληνος (24/7) στην 1η μοίρα του Υδροχόου, είναι επίσης καλή, παρότι η Σελήνη βρίσκεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μέσα στο χάρτη εμπεριέχονται πολύ καλές όψεις. Σίγουρα θα θυμηθούμε γεγονότα που βιώσαμε στα τέλη του 2020, με τη σύνοδο Δια/Κρόνου στην ίδια μοίρα της Πανσελήνου. Ένα κοινωνικό-οικονομικό νέο κύκλο προόδου και ανάπτυξης. Τέλος ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28/7, όπου θα ολοκληρώσει την πορεία του στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου μέχρι τις 29/12/2021!

Ας δούμε παρακάτω τις κυριότερες όψεις αναλυτικά:

Άρης αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό (1-3/7).

Υπάρχει μεγάλη ένταση και καταπιεσμένος θυμός οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις κινήσεις αλλά και σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους, γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που αργότερα θα μετανιώσουμε. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων.

Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα (6/7).

Συμβαίνει για τρίτη και τελευταία φορά λόγω της προηγούμενης ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Προσοχή σε εξαπατήσεις και λάθος εκτιμήσεις σε όσους ανήκουν ή έχουν προσωπικούς πλανήτες στα Μεταβλητά (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Πιθανόν κάποια γεγονότα που συνέβησαν στα μέσα Μαϊου να έρθουν τώρα για τους παραπάνω εκπροσώπους και πάλι στην επιφάνεια αλλά όπως είπαμε χρειάζεται σωστή κρίση.

Αφροδίτη αντίθεση Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό (6-9/7).

Μια ακόμα άσχημη όψη που παγώνει τα συναισθήματα και περιορίζει τα οικονομικά και τις απολαύσεις. Μπορεί να φέρει χωρισμούς και σύντομες περιπέτειες μικρής διάρκειας. Προσοχή και πάλι τα Σταθερά (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί) του 2ου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη στις 18° Καρκίνου (10/7).

Από εδώ και πέρα τα πράγματα ηρεμούν και αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερο καλοκαίρι και διασκέδαση. Σχηματίζει ένα αποκλίνων εξάγωνο με τον Ουρανό, (ευνοϊκά πρωτότυπα γεγονότα), ένα ανοιχτό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (ευχάριστες και ήρεμες καλοκαιρινές στιγμές με όμορφα συναισθήματα) και μία ανοιχτή αντίθεση με Πλούτωνα, (μοιραία γεγονότα και εσωτερική ένταση).

Ερμής στον Καρκίνο (11-28/7).

Το σύντομο αυτό πέρασμα του Ερμή από τον Καρκίνο, μας κάνει να σκεφτόμαστε συναισθηματικά και χωρίς την κοινή λογική που είχαμε τους τελευταίους δυο μήνες με τον Ερμή στους Διδύμους. Το διάστημα αυτό ενδείκνυται για λίγη εσωστρέφεια και ικανοποίησης των πολύ προσωπικών αμας αναγκών. Ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες.

Αφροδίτη σύνοδος με Άρη στις 19° Λέοντα (11-13/7).

Πρόκειται για την πιο ερωτική όψη, σε ένα ερωτικό ζώδιο, οπότε η εύνοια είναι μεγάλη στα αισθηματικά. Ευνοεί για νέες παθιασμένες σχέσεις και γνωριμίες, ευχάριστες ερωτικές στιγμές και αναζωπύρωση του πάθους στις παλαιότερες σχέσεις. Περισσότερο φυσικά ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

Ερμής τρίγωνο με ανάδρομο Δία στη 1° Καρκίνου/Ιχθύων (12/7).

Τύχη στις επαφές και τις μετακινήσεις και ευχάριστα νέα για τα ζώδια του Νερού των πρώτων ημερών.

Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα (14-15/7).

Πολύ θετική όψη που δημιουργούνται ευχάριστα συναισθήματα και ρομαντικές στιγμές. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για φυγή και επαφή με τη θάλασσα αλλά και ότι μας χαλαρώνει. Οι κυρίως ευνοημένοι είναι τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου.

Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα (16-17/7).

Μια δύσκολη όψη που χρειάζεται λίγο διαχείριση, αφού προκαλεί κάποιες εσωτερικές εντάσεις και βαριά συναισθήματα. Προσοχή στους Παρορμητικούς (Κριοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη στην Παρθένο (22/7-15/8).

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο το κλίμα στα αισθηματικά αλλάζει και από την εξωστρέφεια και τη λάμψη του Λέοντα περνάμε στην πρακτικότητα της Παρθένου. Ο έρωτας περνάει μέσα από την προσφορά και την καθαριότητα. Οι ευνοημένοι στα αισθηματικά είναι πλέον τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και δευτερευόντως του Νερού (Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί).

Αφροδίτη αντίθεση με Δία (22/7).

Με την είσοδο της κάνει αμέσως όψη με τον ανάδρομο Δια στη μηδενική μοίρα του άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Μια πολύ καλή όψη υπερβολής στις απολαύσεις και στον έρωτα, αλλά και στα οικονομικά.

Ήλιος στο Λέοντα (22/7-22-8).

Ο΄΄Ήλιος στο αγαπημένο του ζώδιο του Λέοντα, είναι η στιγμή που τα στοιχεία του Ήλιου, η λάμψη, η γενναιοδωρία και η διασκέδαση, βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο τομέας του προσωπικού σας Ωροσκοπίου που καταλαμβάνει το ζώδιο του Λέοντα φωτίζεται για τον επόμενο μήνα!

Πανσέληνος στη 1° του άξονα Λέοντα/Υδροχόου (24/7).

Κάθε Πανσέληνος είναι μια κορύφωση των γεγονότων και λειτουργεί στα συναισθήματα. Είναι μια σχετικά ήσυχη Πανσέληνος που επηρεάζει τις πρώτες μέρες του σταθερού σταυρού (Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς). Η Σελήνη βρίσκεται ανάμεσα σε Κρόνο και Πλούτωνα-υπάρχει μια κάποια ένταση- και στις μοίρες που έγινε η σύνοδος Δια/Κρόνου το Δεκέμβριο του 2020, οπότε ίσως ενεργοποιηθούν κάποια γεγονότα που φέρνει αυτή η σύνοδος στον καθένα. Επιπλέον, τις ημέρες αυτές έχουμε το Δια να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Άρη, οπότε θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι στον ερωτικό τομέα όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία κοντά στη μηδενική μοίρα Παρθένου/Ιχθύων.

Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα (24/7).

Μια θετική όψη, που προσφέρεται για χαλάρωση και όμορφα συναισθήματα. Κυρίως ευνοημένοι τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου.

Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα (25/7).

Παρά το ευνοϊκό κλίμα που σχηματίστηκε από τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί προσοχή αυτή τη μέρα σε εμμονές και πάθη, κυρίως από τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου.

Ερμής στο Λέοντα (28/7-12/8).

Ο Ερμής περνάει στο Λέοντα στις 28/7 και πλέον τονίζει τη διάθεση για εξωστρέφεια, χαρά και διασκέδαση, ενώ ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Ο Δίας ξανά-μπαίνει στον Υδροχόο (28/7-29/12).

Ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο, να δώσει ξανά τα δώρα του στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πλέον, ευνοούνται οι συλλογικές δραστηριότητες, οι ομάδες, η επιστήμη και η πρόοδος. Ο τομέας που καταλαμβάνει το ζώδιο του Υδροχόου στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, είναι ο πλέον ευνοημένος για το επόμενο διάστημα.

Άρης αντίθεση με Δία 29° Λέοντα/Υδροχόου (29/7).

Ό Άρης κινητοποιεί το Δία και φέρνει τύχη ίσως και κάποια βιασύνη στις τελευταίες μοίρες των σταθερών.

Ο Άρης στην Παρθένο (29/7-14/9).

Ο Άρης από την Παρθένο βοηθάει στις πρακτικές λύσεις και στρέφει την ενέργεια και τη δράση, σε τομείς της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας. Είναι πολύ βοηθητικός για Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους, αλλά και Καρκίνους, Σκορπιούς, ενώ φέρνει ένταση σε Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες.

Καλό μήνα σε όλους!

Rating: 1 out of 5.

.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s