Φεβρουάριος 2021 – Ερωτικές προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος θεωρείται γενικότερα ένας ερωτικός μήνας, λόγω και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ο φετινός όμως Φεβρουάριος είναι πραγματικά πολύ ερωτικός, μια και το αστρολογικό τοπίο έχει να μας αποκαλύψει ευχάριστες εξελίξεις. Ο πλανήτης της τύχης (Δίας) με τον πλανήτη του έρωτα (Αφροδίτη), συναντώνται αυτό το μήνα στον Υδροχόο, έχοντας μάλιστα μαζί τους και τον Ερμή ανάδρομο, τον Ήλιο και τον Κρόνο…. Love is in the air λοιπόν, αφού όλα συμβαίνουν στο ανεξάρτητο και επαναστατικό ζώδιο του Αέρα, τον Υδροχόο!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι αρκετά φιλελεύθερη και ανεξάρτητη, αρκετά ψυχρή στο συναίσθημα, μέχρι και απρόσωπη. Είναι όμως πολύ φιλική, πνευματώδης και ερωτεύεται με το μυαλό. Αρέσκεται στις ιδιαίτερες σχέσεις, που έχουν κάποιο περίεργο και αντισυμβατικό χαρακτηριστικό, που προκαλεί το κατεστημένο. Είναι πολύ κοινωνική και κάνει επαφές και γνωριμίες με κάθε δυνατό μέσο, συμπεριλαμβανομένων και των σύγχρονων μεθόδων της τεχνολογίας και του dating. Απεχθάνεται τους περιορισμούς και την κτητικότητα και σε κάθε τέτοια υποψία αποχωρεί από τη σχέση.

Η παρουσία του Δία σε σύνοδο στον Υδροχόο, όπως και του Κρόνου, αν και ακόμα στις πρώτες μοίρες, θα βοηθήσει να γίνουν σχέσεις αυτό το μήνα, ναι μεν Υδροχοϊκές, δηλαδή αρκετά ανεξάρτητες και αντισυμβατικές ενδεχομένως, αλλά που θα έχουν και δυνατότητες επισημοποίησης και ευημερίας μακροπρόθεσμα.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο από την πρώτη μέρα του μήνα μέχρι τις 25/2 και θα προσφέρει απλόχερα την εύνοια της στον έρωτα, στους Υδροχόους, τους Ζυγούς, τους Λέοντες και τους Κριούς. Μάλιστα οι πιο ευνοημένοι πρόκειται να είναι όσοι από αυτούς ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο, αφού θα έχουν επάνω τους και την ταυτόχρονη παρουσία του άλλου μεγάλου ευεργέτη πλανήτη, του Δία.

Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και όσοι πάντα έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί, θα επηρεαστούν μόνο την πρώτη εβδομάδα και μάλιστα με τρόπο λίγο πιο απρόβλεπτο, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, οι οποίοι προς το παρόν επηρεάζουν το 1ο δεκαήμερο. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ενδέχεται να υπάρξουν κρίσεις και αξιολογήσεις στον έρωτα, υπάρχει όμως ταυτόχρονα και η ανατροπή, για καλό η για κακό. Και για να το εξηγήσω στην πράξη, οι παραπάνω εκπρόσωποι, μπορεί να βιώσουν μια ακύρωση, ένα χωρισμό ή να είναι οι ίδιοι πολύ αυστηροί με τα θέματα της αγάπης. Μπορεί όμως να κάνουν την επανάσταση και να γνωρίσουν ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα, με τη σχέση να λαμβάνει έναν ασταθή χαρακτήρα, λόγω του Ουρανού.

Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τους ίδιους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου, ή πάντα με όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες εκεί. Εδώ υπάρχει τύχη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, λόγω της παρουσίας του Δία, με ιδιαίτερη έμφαση από τις 9-19, που θα είναι μια απίστευτα ερωτική περίοδος. Όσοι επιθυμούν μια επανασύνδεση με ένα προηγούμενο έρωτα, θα είναι εφικτή και πολλά υποσχόμενη, αλλά να ξέρετε ότι αυτό θα δώσει την τελική έκβαση, από τις 21/2 και έπειτα, που ό Ερμής ορθοδρομεί. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις νέες σχέσεις, που καλό θα είναι να ξεκινήσουν από τις 21/2, για να υπάρχει καλύτερη εξέλιξη στην πορεία τους. Θα υπάρξουν όμως πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες με οποιονδήποτε τρόπο και θα λειτουργήσει πολύ και το διαδίκτυο, αφού η Αφροδίτη στον Υδροχόο, αρέσκεται στην τεχνολογία και τις νέες μεθόδους. Όσοι έχουν μια σχέση, σίγουρα θα περάσουν υπέροχες στιγμές με το ταίρι τους και θα ανανεώσουν τη σχέση τους.

Όσοι από τους παραπάνω εκπροσώπους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο ή έχουν τον Ωροσκόπο ή κάποιους προσωπικούς πλανήτες, θα βιώσουν έντονα πάθη, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/Άρη, το οποίο συμβαίνει στις 19/2 και το καλύτερο διάστημα για αυτούς είναι από 17-25/2. Υπάρχει και για εκείνους όμως η δυνατότητα μιας επανασύνδεσης, κυρίως από την αρχή του μήνα και μέχρι τις 8/2, ενώ για την έναρξή μιας σχέσης καλύτερα να περιμένουν τις 21/2, που ο Ερμής έρχεται σε ορθή φορά.

Το σκηνικό στον έρωτα αλλάζει τις τέσσερις τελευταίες μέρες του μήνα, όπου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της έξαρσης της τους Ιχθύες και στο εξής θα ευνοεί τους Ιχθύες, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου στον έρωτα. Γενικότερα όμως η ενέργεια θα είναι πιο συναισθηματική, πολύ πιο ρομαντική και θα δώσει πολύ περισσότερα και όμορφα πράγματα σε όλους αφού θα βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για αυτή!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s