Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους (Νότιος στον Τοξότη) 5/5/2020-18/1/2022

Πώς θα επηρεάσει η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης το ζώδιο σου:

Κριός

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους μιλά για επικοινωνίες και κοντινές επαφές και ακριβώς αυτό τον τομέα επηρεάζει σε εσάς φίλοι Κριοί. Οπότε φροντίστε για τον επόμενο ενάμισι χρόνο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με πού κίνηση και επαφές αξιοποιώντας όλα τα μέσα, κίνηση, τηλέφωνα, ίντερνετ κλπ. Ο τρόπος σκέψης πρέπει να γίνει πιο δομημένος και με λογική, παρά αόριστος και γενικευμένος. Διάφορες φιλοσοφίες και πεποιθήσεις πρέπει να επανεξεταστούν στο τώρα και να βγάλετε νέα λογικά συμπεράσματα. Το ίδιο και σε ότι αφορά τις σπουδές, που πλέον αποκτούν μεγαλύτερη πρακτικότητα και χρησιμοποιείτε την τεχνολογία και τα νέα δεδομένα, αμφισβητώντας παλιές παγιωμένες θεωρίες.Προτιμήστε ταξίδια κοντινά και βελτιώστε τις επαφές με αδέρφια και στενούς συγγενείς.

Ταύρος

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους αφορά τα οικονομικά σας και την ασφάλεια και αυτοπεποίθηση σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στις προσωπικές σας δυνατότητες στο να βγάλετε χρήματα, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους, είτε αυτοί είναι κάποιο δάνειο ή κάποια διευκόλυνση, είτε τα χρήματα του συζύγου και των ατόμων που μοιράζεστε κοινούς πόρους. Η δεύτερη επιλογή θα είναι δύσκολη, για αυτό θα νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Καλείστε επίσης να δομήσετε ένα προσωπικό σύστημα αξιών και να νιώστε ασφαλείς μέσα από αυτό. Επιλέξτε σχέσεις που θα είναι σταθερές και θα νιώσετε πληρότητα.

Δίδυμοι

Ο Βόρειος δεσμός πέρασε στο ζώδιο σας και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με την προσωπικότητα σας και τις σχέσεις σας. Τονώστε και προβάλλετε την προσωπικότητα σας και τα προσωπικά σας θέλω. Είναι η στιγμή που μπορείτε να είστε πιο δημοφιλείς , γιατί τα στοιχεία της πραγματικής φύσης σας έρχονται στο προσκήνιο για όλους. Ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και οτιδήποτε αφορά εσάς. Μια σχέση μπορεί να τελειώσει ή αντίθετα αν είστε μόνοι ίσως προσελκύσετε καρμικές σχέσεις.

Καρκίνος

Για εσάς ο Βόρειος δεσμός περνάει πλέον πίσω από το ζώδιο σας. Έπειτα από ενάμισι χρόνο που προηγήθηκαν διάφορες διεργασίες στις σχέσεις και το γάμο σας και αναγκαστήκατε να εστιάσετε στα προσωπικά σας θέλω και τον εαυτό σας, τώρα όλο αυτό περνάει στο υποσυνείδητο και αναζητάτε τις βαθύτερες αιτίες των πραγμάτων που συνέβησαν στο παρελθόν. Σας βάζει λίγο σε απομόνωση ώστε να αναπτύξετε μια βαθιά επαφή με τον εαυτό σας και τον ψυχισμό σας.

Λέων

Με το Βόρειο δεσμό στους Διδύμους καλείστε να γίνετε πιο κοινωνικοί, να στραφείτε σε φίλους και ομάδες, να κάνετε γνωριμίες και επαφές και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Ο έρωτας δε θα πρέπει να λειτουργεί μόνο για το προσωπικό πάθος και χαρά, αλλά να βρίσκετε την ικανοποίηση κυρίως μέσα από τη φιλική επικοινωνία και τις κοινές ιδέες και στόχους που θα βάλετε με το άτομο της σχέσης σας. Παρομοίως, μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Γενικότερα προωθήστε τους στόχους σας.

Παρθένος

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους αφορά την καριέρα σας και τους κοινωνικούς σας στόχους, έναντι της οικογένειας και την πιο προσωπική σας ζωής, που δε χρειάζεται να αναλώνετε υπερβολική ενέργεια και θεωρίες. Πρέπει να περάστε σε πρακτικές λύσεις στην καριέρα σας, με περισσότερη ευελιξία, επικοινωνία με κάθε μέσο και τεχνολογία, έτσι ώστε να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι.

Ζυγός

Με το Βόρειο δεσμό στους Διδύμους, εσείς πρέπει να ανοίξετε νέους ορίζοντες γνώσης και φιλοσοφίας, μέσα όμως από ένα λλλογικό τρόπο σκέψης και πρακτικές εφαρμογές, όπως αυτά που προσφέρει η τεχνολογία. Ίσως κάνετε κάποιες ανώτερες σπουδές εφόσον είστε σε τέτοια φάση, ίσως ανοιχτείτε επαγγελματικά μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για παράδειγμα. Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό εδώ ευνοούνται. Γενικότερα εσείς πρέπει να αφήσετε τις θεωρίες που είχατε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα και με τα οικεία σας πρόσωπα και να βγείτε προς τα έξω, αν ανοιχτείτε στον κόσμο, κατανοώντας και επικοινωνόντας με την απλή λογική και εκσυγχρονίζοντας τα μέσα τεχνολογίας σας. Ίσως υπάρξουν νέες επαφές με άτομα από μακρυά ή μορφωμένα.

Σκορπιός

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους αφορά τα οικονομικά σας και την κάλυψη των αναγκών και επιθυμιών σας. Σας καλεί να εμπιστευτείτε τους άλλους, μια και έχουν να σας βοηθήσουν ή να σας εξυπηρετήσουν οικονομικά, είτε αφορά το σύζυγο, είτε κοινούς πόρους και χρηματοδοτήσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσετε τις σταθερές που ξέρετε ως τώρα και τα προσωπικά σας έσοδα δεν είναι κάτι που σας δίνει ασφάλεια. Βιώστε το μοίρασμα σε βάθος, με ένα ταίρι, σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο κάτι που κι από τη φύση σας θέλετε να κάνετε ούτως ή άλλως. Μπορείτε λοιπόν να εμβαθύνετε συναισθηματικά, να βιώσετε τη σεξουαλικότητα σας με μια και μόνο σταθερή σχέση, κάτι που σας ολοκληρώνει ως ανθρώπους και σας δίνει ικανοποίηση. Ίσως να βιώσετε κάποιες κρίσεις που και πάλι ξέρετε να διαχειριστείτε. Μέσα από αυτά, θα βιώσετε πιο απλές και αληθινές καταστάσεις και στιγμές στη ζωή σας.

Τοξότης

Ο Βόρειος δεσμός πέρασε στο απέναντι από εσάς ζώδιο των Διδύμων και μιλα για τι άλλο? Για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας! Οι άλλοι λοιπόν σας ευνοούν και σας παρακινούν. Μην είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας, γιατί δε σας πάει πουθενά μια τέτοια στάση. Ανοιχτείτε, επικοινωνήστε με τους άλλους και κάντε επαφές και νέες γνωριμίες. Πιθανότατα κρύβεται κάτι καλό για τους αδέσμευτους. Όσοι έχετε σχέση ή γάμο θα πρέπει και πάλι να δώσετε την απαραίτητη σημασία στ ταίρι σας γιατί έχει να σας βοηθήσει. Η αποδοχή λοιπόν και η αναγνώριση το επόμενο ενάμισι έτος έρχεται από τους άλλους και όχι από τα προσωπικά σας κατορθώματα και μόνο προβάλλοντας εσάς, αφού εκεί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Είναι καλό διάστημα επίσης για να κάνετε ένα γάμο.

Αιγόκερως

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους σας καλεί να δώσετε προσοχή στην καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας. Αφήστε τις τάσεις φυγής και την απομόνωση για σκέψη και φιλοσοφία και βγείτε στη δράση της καθημερινότητας. Επικοινωνήστε με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας, κάντε πιο λειτουργική την καθημερινότητα της εργασίας σας σε ότι αφορά τα εργαλεία τεχνολογίας και επικοινωνίας. Ασχοληθείτε αναλυτικά με ότι χρειάζεται για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, όπως άσκηση, διατροφή, check-up. Αναζητείστε εργασία αν είστε σε αυτή τη φάση ή βρείτε νέους τρόπους εφαρμογής της εργασίας σας. και προσφοράς των υπηρεσιών σας.

Υδροχόος

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους σας φέρνει στο προσκήνιο ότι αφορά τον έρωτα, τη χαρά και τη δημιουργικότητα και σας καλεί να εστιάσετε σε αυτά τα πολύ ευχάριστα θέματα. Έρωτες, προσωπική προβολή των ταλέντων και των δημιουργικών σας δραστηριοτήτων, ενασχόληση με τα παιδιά ή απόκτηση απογόνων. Δεν πρέπει να δίνετε αυτό το ενάμισι έτος μεγάλο μέρος της ενέργειας σας σε απρόσωπες ομάδες και κοινωνικές δραστηριότητες, ούτε να βασίζεστε στους φίλους σας, αλλά αντίθετα να αντλείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τα προσωπικά σας έργα και τους ανέμελους έρωτες που βιώνετε συνήθως.

Ιχθύες

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους σας καλεί να στρέψετε την προσοχή και την ενέργεια σας στην προσωπική σας ζωή, έναντι της κοινωνικής θέσης και καριέρας, που ασχοληθήκατε ως τώρα αρκετά. Αναπτύξτε την οικειότητα στην οικογένεια και το σπίτι σας, με μπόλικη επικοινωνία και ευχέρεια κινήσεων. Ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία σας από το χώρο του σπιτιού ή να αναπτύξετε τη βάση σας. Η δημιουργία οικογένειας επίσης ίσως σας απασχολήσει αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε ένα τέτοιο ενχείρημα αν είστε ελεύθεροι.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment