Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Ταύρος

Γενικά

Αγαπητοί φίλοι Ταύροι είστε από τους ευνοημένους της χρονιάς, ανεξαρτήτως δεκαημέρου. Όλοι οι αργοί πλανήτες που διαμορφώνουν το κλίμα και τις μεγάλες επιρροές είναι με το μέρος σας. Τη μόνη κατά κάποιο τρόπο εξαίρεση σε αυτό αποτελεί ο Ουρανός, ο οποίος όμως όπως ήδη γνωρίζετε έχει έρθει στο ζώδιο σας, εδώ και ενάμιση χρόνο για να σας αλλάξει και να σας αφυπνίσει, και θα παραμείνει ως το 2025! Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονιστείτε με τις αλλαγές που σας επιβάλλει, χωρίς να αντισταθείτε. Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα σας βοηθήσουν να οραματιστείτε τα μελλοντικά σχέδια σας και να τα σταθεροποιήσετε. Ανάπτυξη, σπουδές, ταξίδια που θα κάνετε φέτος θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη σκέψη και τις πεποιθήσεις σας. Επίσης θα υπάρξει επιτυχία σε νομικές υποθέσεις καθώς και με το εξωτερικό. Τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε επιτυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας. Οι προοπτικές σας είναι καλές λοιπόν και μπορείτε να επεκταθείτε με σταθερές και μακρόχρονες βάσεις.

Από το Μάϊο και μετά, με το πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, καθώς και των Εκλείψεων που θα γίνουν εκεί, η ενέργεια στρέφεται στα οικονομικά σας. Φαίνεται να ευνοούνται τα προσωπικά σας έσοδα, σε αυτό συνεισφέρει και η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους (3/4-7/8), όπου κατά την περίοδο της αναδρομής της μπορεί να σας επιστραφούν και χρήματα που σας χρωστούσαν. Το διάστημα αυτό θα ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας σας σε επίπεδο υλικό αλλά και συναισθηματικό.

Το δεύτερο μισό του έτους με τον Άρη στον Κριό θα πρέπει να προσέξετε λίγο την ένταση που θα υπάρχει μέσα σας και να φροντίζετε να εκτονώνεστε σωματικά με γυμναστική, για να αποφορτίζεστε. Επίσης δώστε προσοχή σε υπόγεια δραστηριότητα πίσω από την πλάτη σας και σε κρυφούς εχθρούς.

Επαγγελματικά

Με το δοκιμαστικό πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο την Άνοιξη, εσείς των τριών πρώτων ημερών του ζωδίου, ίσως αντιμετωπίσετε μια δυσκολία στην καριέρα σας και θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις. Θα βιώσετε μια πάλη ανάμεσα στο κατεστημένο και την πρόοδο που καλείστε να κάνετε.

Το δεύτερο μισό του έτους, χρειάζεται προσοχή και στην εργασία σας, με τον Άρη στον Κριό, όπου θα δημιουργεί αναστάτωση και κρυφούς εχθρούς.

Οικονομικά

Όπως ήδη είπαμε, τα οικονομικά σας ευνοούνται φέτος ιδιαίτερα μετά τον Απρίλιο με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Τα έσοδα αυξάνονται, έρχονται χρήματα που σας χρωστούσαν και γενικότερα αισθάνεστε σχετικά ικανοποιημένοι. Οι Εκλείψεις επίσης στον Δίδυμο/Τοξότη θα ευνοήσουν στο να αλλάξετε κάποια πράγματα σε σχέση μα τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να είναι δύσκολες. Μόνο λίγο προσοχή με την Έκλειψη Σελήνης του Ιουνίου μην εξαπατηθείτε και υπάρξουν απώλειες.

Αισθηματικά

Υπάρχει η δυνατότητα επισημοποίησης μια σταθερής σχέσης φέτος καθώς και μιας νέας γνωριμίας με σταθερές προοπτικές, χωρίς όμως να είναι και δεδομένο. Ευνοϊκά διαστήματα για τα ερωτικά σας είναι με την Αφροδίτη στον Ταύρο (5/3-3/4) στην Παρθένο (3-27/10) και στο Σκορπιό (21/11-15/12). .

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s