Ανάδρομος Ερμής 8/7-1/8 2019

Η δεύτερη φάση του ανάδρομου Ερμή για φέτος γίνεται από τις 8/7 έως 1/8, από την 4η μοίρα του Λέοντα ως την 24η του Καρκίνου. Από τις 8 έως τις 19 Ιουλίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και από 19 έως την 1η Αυγούστου που ορθοδρομεί, θα βρίσκεται στον Καρκίνο.

Έτσι λοιπόν, τον Ιούλιο προκύπτει μια επιστροφή στο παρελθόν, έρωτες, δραστηριότητες, αλλά και συναισθήματα στην πορεία που περνάει στον Καρκίνο και διαπραγματευόμαστε το πόσο συναισθηματικά ασφαλείς νοιώθουμε, καθώς και οικογενειακές υποθέσεις.

Όσον αφορά τα ερωτικά, είναι περίοδος επανασυνδέσεων, για κάποιους βέβαια συγκεκριμένους.. Αυτοί είναι οι Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου ως τις 19 Ιουλίου και στη συνέχεια Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου. Αυτό αφορά ζώδιο, Ωροσκόπο κυρίως αλλά ακόμα και κάποιο προσωπικό πλανήτη στα παραπάνω ζώδια, για να λειτουργήσει.

Γενικότερα τώρα, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να τρέξετε νέες υποθέσεις, υπογραφές, αγορές ηλεκτρονικών και επικοινωνιακών μέσων. Όπως γίνεται συνήθως με τον ανάδρομο Ερμή, προκύπτουν καθυστερήσεις, εμπόδια και μικρο-προβληματάκια που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Σκοπός του είναι να ακολουθήσουμε τις επιταγές του και να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς μας, να χαμηλώσουμε ταχύτητα και να ξανασκεφτούμε κάποια πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που ευνοεί τις επανασυνδέσεις και γενικότερα τις επαφές μας με άτομα του παρελθόντος. Είναι το καλύτερο διάστημα για κάτι τέτοιο, ενώ αντίθετα στα νέα ξεκινήματα και νέες σχέσεις που γίνονται με ανάδρομο Ερμή, στην πορεία προκύπτουν ανακατατάξεις, αφού υπήρχαν παραλείψεις και δεν είχαμε δει καθαρά όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Ερμής ξεκινά από το Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, επομένως θα λέγαμε ότι τα σταθερά του πρώτου δεκαημέρου δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, να δώσουν λίγο παραπάνω προσοχή στις επαφές και τις μετακινήσεις αλλά και στο θυμό τους. Βεβαίως όπως είπαμε και παραπάνω, για τους Λέοντες και Υδροχόους μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει σεξουαλικά αυτή η όψη, μέσα από μια επανασύνδεση και αρκετά ανατρεπτικά κάνοντας ίσως κάποιες αλλαγές που θέλανε.

Στη συνέχεια από τις 19 του μήνα που περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου δεν έχει να σχηματίσει έντονες όψεις, παρά μόνο μια σύνοδο με τον Ήλιο και μια με την Αφροδίτη, οπότε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από την 24η μοίρα και μετά θα βιώσουν το διάστημα αυτό χωρίς πολλές εξελίξεις, παρά μόνο μια συναισθηματική αναπόληση σε σχέση με οικογενειακά και αισθηματικά θέματα και θα είναι το καλύτερο διάστημα να ρυθμίσουν παλιές οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και βέβαια Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθύες από την 24η μοίρα και έπειτα να ξανασκεφτούν για μια επανασύνδεση που πιθανότατα να του ς χτυπήσει την πόρτα.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment