Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Τοξότη

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 9:20 το πρωί για την Αθήνα.  Από τη 15η μοίρα του Τοξότη τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) βρίσκονται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη τους το Δία και σε τετράγωνο με τη σύνοδο Άρη=Ποσειδώνα, από τη 13η μοίρα των Ιχθύων.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι η αφετηρία ενός νέου μηνιαίου κύκλου δραστηριότητας, ανάλογα τον τομέα/οίκο που πέφτει σε κάθε προσωπικό ωροσκόπιο. Ανάλογα με τις γενικές τάσεις που περιγράφει το φαινόμενο τη δεδομένη στιγμή στο χάρτη, υπάρχουν και οι αντίστοιχες επιρροές.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία δηλώνει ότι υπάρχει τύχη στα όποια ξεκινήματα επιχειρήσουμε, θα πρέπει όμως να προσέξουμε τις παγίδες που κρύβονται. Και δεν είναι άλλες από τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.  Αν και η όψη τετραγώνου έχει σχηματιστεί  ήδη και είναι αποκλίνουσα, δεν παύει να κουβαλάει την ενέργεια της πλάνης, του ονείρου,της εξιδανίκευσης αλλά και της εξασθένισης και εξαπάτησης. Ευνοεί αν πρόκειται για κάποιο όραμα, κάτι που θεωρούμε ιδανικό ή για καλλιτεχνικά θέματα. Προσοχή όμως σε εμπόδια που προκύπτουν από υπερβολικές προσδοκίες και σε εξαπατήσεις. Χρειάζεται να είμαστε αρκετά γειωμένοι για να μην βιώσουμε διάψευση.Παρασκήνιο, κρυφή δραστηριότητα έχει προ-υπάρξει. Επίσης πρόκειται για μια όψη που προκαλεί αδυναμία, εξασθένιση του οργανισμού και ιώσεις, γι αυτό φροντίστε περισσότερο τον οργανισμό σας αυτό το δεκαπενθήμερο.

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους,Τοξότες και Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους βεβαίως έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.

Παράλληλα στο χάρτη της Νέας Σελήνης παρατηρούμε ένα σχηματισμό μεγάλου τριγώνου του Νερού, μεταξύ Ερμή (που έχει μόλις ορθοδρομήσει), Χείρωνα και Βόρειου Δεσμού στην 27η μοίρα Σκορπιού, Ιχθύ και Καρκίνου αντίστοιχα. Υπάρχει υπερβολική ευαισθησία αλλά και διορατικότητα και έντονη η ανάγκη να βρεθούν λύσεις και να βοηθηθούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων, κάτι που θα συμβεί αυτό το δεκαπενθήμερο. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και δευτερευόντως της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των τελευταίων 5 ημερών θα βγούν ιδιαίτερα κερδισμένοι από αυτή την όψη σε συναισθηματικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο, αν συμφιλιωθούν με την ενέργεια της συγχώρεσης, της ανιδιοτελούς αγάπης και της θεραπείας συναισθηματικών πληγών.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ίδια στιγμή και τη συμμετοχή του Ουρανού από τον Κριό που εμπλέκεται αρνητικά με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα αλλά και με τους Δεσμούς της Σελήνης, που σημαίνει ότι μπορεί να προκληθούν διασπάσεις σε ομάδες και διακοπές σχέσεων ή ανατροπές για τα παρορμητικά των τελευταίων 3 ημερών αλλά και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά πώς θα σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη (μην ξεχνάτε να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας)

Κριός

Όσοι ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο απολαμβάνετε εύνοια και τύχη σε θέματα με ταξίδια,νομικές υποθέσεις, επέκταση, σπουδές και γενικότερα διεύρυνση οριζόντων. Μια βελτίωση επίσης στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου ευνοείστε να κάνετε αντίστοιχες ενάρξεις με το 1οδεκαήμερο, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και γειωμένοι έτσι ώστε να αποφύγετε εξαπατήσεις και απώλειες. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε ιώσεις.

Εσείς του 3ουδεκαημέρου έχετε την απαραίτητη συναισθηματική και εσωτερική αρμονία έτσι ώστε να ολοκληρώσετε τις όποιες αλλαγές έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες το προηγούμενο διάστημα στη ζωή σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου έχετε μεγάλη εύνοια στα ερωτικά και τις σχέσεις σας με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας των σχέσεων, αλλά και το Δία που σας χαρίζει γοητεία και ερωτισμό. Κάποιες σχέσεις που ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο, και πέρασαν κάποιες δοκιμασίες παίρνουν τώρα την πορεία τους.

Νέα ξεκινήματα στα οικονομικά και χρεωστικά σας αλλά προσοχή σε αυταπάτες και εξαπατήσεις μέσα από φίλους και ομάδες. Προσέξτε ποια άτομα εμπιστεύεστε και εξετάστε τους στόχους σας. Μπορείτε μόνο να ωφεληθείτε μέσα από καλλιτεχνικά εγχειρήματα ή πνευματικότητα.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνετε συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από τις σχέσεις ή το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου έχετε εύνοια μέσα από σχέσεις και συνεργασίες.Μία νέα σχέση μπορεί τώρα να έρθει στη ζωή σας αν είστε αδέσμευτοι. Μια επισημοποίηση ή γάμος για υπάρχουσες σχέσεις.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου δείξτε λίγη προσοχή σε μια σχέση που πρόκειται να ξεκινήσετε τώρα γιατί ίσως να κρύβει κάτι που δε θα σας αρέσει, π.χ. εθισμούς ή περιθωριακές καταστάσεις και ψέματα. Η καλή εκδοχή είναι να ασχολείται με τέχνη ή πνευματικότητα ή με το υγρό στοιχείο.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε μεγάλη οικονομική εύνοια και απολαβές.

Καρκίνος

Όσοι ανήκετεστο 1ο δεκαήμερο είστε ευνοημένοι απίστευτα στον έρωτα, με την Αφροδίτη στον 5ο σας οίκο, να έχετε όμως υπόψιν σας ότι ευνοούνται οι σοβαρές και κατασταλαγμένες σχέσεις, λόγω της συμμετοχής του Κρόνου από τον οίκο των σχέσεών σας.  Ένας έρωτας που είχε ξεκινήσει μέσα στο Σεπτέμβριο και στην πορεία προέκυψαν κάποια κολλήματα,έχει έρθει τώρα η ώρα να πάρει το δρόμο του. Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα και στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Εσείς του 2ουδεκαημέρου μπορείτε να κάνετε νέα εργασιακά ξεκινήματα αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με νομικές υποθέσεις ή θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή το εξωτερικό γιατί μπορεί να κρύβεται κάτι παραπλανητικό ή να υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις.

Εσείς του 3ουδεκαημέρου δέχεστε μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σας, σε θέματα προσωπικής δημιουργίας και έκφρασης, αλλά και από τα παιδιά σας. Ίσως προκύψουν κάποιες επαγγελματικές ανατροπές.

Λέων

Από τους τυχερούς της περιόδου οι Λέοντες. Εσείς του 1ου δεκαημέρου μεγάλη τύχη στα ερωτικά σας. Είναι ο καιρός όπου μπορείτε να χαρείτε το φλέρτ, τον έρωτα, την απόκτηση απογόνων. Επίσης δημιουργικά σχέδια και δραστηριότητες αλλά και διασκέδαση που τόσο αγαπάτε και είχατε στερηθεί τα τελευταία χρόνια.

Εξίσου ευνοϊκό το διάστημα και για εσάς του 2ου δεκαημέρου, με έντονη σεξουαλικότητα. Προσοχή μόνο σε οικονομικές εξαπατήσεις και υπερβολές. Μεγάλη τύχη στον έρωτα, προσέξτε όμως τις επιλογές σας και ποιους εμπιστεύεστε αυτό το διάστημα.

Εσείς του 3ουδεκαημέρου ευνοείστε σε θέματα ψυχολογίας, ασφάλειας και κοινών οικονομικών και νιώθετε μια εσωτερική λύτρωση.

Παρθένος

Οι Παρθένοιτου 1ου δεκαημέρου ευνοείστε σε θέματα σπιτιού και οικογενειακά.Επίσης ένας έρωτας με τη μορφή του σοβαρού και ώριμου ή επαφές και γνωριμίες που μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις ερωτικές.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να επιστήσετε την προσοχή σας  στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες. Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι προτού εξετάσετε όλες τις πιθανές παραμέτρους γιατί ίσως υπάρξουν πλάνες και εξαπατήσεις από τους άλλους. Ίσως σχετιστείτε με κάποιο άτομο καλλιτεχνικό ή πνευματικό, μπορεί όμως να είναι και περιθωριακό.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου εύνοια μέσα από σχέσεις και κοινωνικοποίηση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί του1ου δεκαημέρου έχετε εύνοια στα οικονομικά και οικογενειακά σας ζητήματα, όπου θα καταφέρετε σιγά σιγά να απαλλαγείτε από βάρη και υποχρεώσεις που βιώσατε από τον Κρόνο.

Εσείς του 2ουδεκαημέρου, έντονη κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια αυτό το διάστημα ίσως κάνετε και κάποιο ταξιδάκι. Μόνο προσοχή στην υγεία σας και τη φυσική κατάσταση, σε ιώσεις και κρυολογήματα αυτό το διάστημα όπου είναι πολύ επίφοβα.

Εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά για εσάς του 3ου δεκαημέρου, όπου μπορείτε να ωφεληθείτε μέσα από ομάδες ανθρώπων . Ίσως προκύψουν κάποιες ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να έχει επανέλθει στο ζώδιο σας ξεκαθαρίζουν κάποιες καθυστερήσεις που είχαν προκύψει από μια σχέση που είχατε ξεκινήσει το Σεπτέμβριο. Είστε γοητευτικοί και εκπέμπετε μαγνητισμό. Είναι πιθανό να κάνετε μια σταθερή γνωριμία μέσα από ένα κοντινό ταξίδι ή το στενό σας περιβάλλον.

Εσείς του 2ουδεκαημέρου αυξάνετε την αυτοεκτίμηση και το αίσθημα ικανοποίησης και ασφάλειας που νιώθετε. Ίσως δημιουργηθούν και νέες πηγές εσόδων. Στον ερωτικό τομέα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι  και θα νιώσετε μεγάλη αισθηματική ικανοποίηση με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Καλό θα είναι όμως να προσέξετε και την άλλη όψη του νομίσματος που μπορεί να σας προκαλέσει υπερβολικές προσδοκίες, αυταπάτες και διάψευση.

Εσείς του 3ουδεκαημέρου έχετε εύνοια από τα ερωτικά σας και κάποιες κινήσεις ή λόγια που θα σας λυτρώσουν, θα πρέπει όμως να καταφέρετε να συγχωρήσετε πληγές του παρελθόντος.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και είναι τώρα η εποχή για τα δικά σας προσωπικά ξεκινήματα. Ο Δίας ευνοεί αυτό το διάστημα εσάς του 1ου δεκαημέρου οπότε μπορείτε να λειτουργήσετε προς κάθε κατεύθυνση που σχετίζεται με προσωπικά σας σχέδια και επέκταση.

Εσείς του 2ουδεκαημέρου είστε και οι άμεσα επηρεασμένοι από τη Νέα Σελήνη, και θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί σε ότι επιχειρήσετε να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε οικογενειακό και επαγγελματικό. Ίσως κάτι από αυτό που βλέπετε να μη  είναι ακριβώς όπως είναι και να κρύβονται κάποια μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα. Να είστε λίγο επιφυλακτικοί με τις σχέσεις και συνεργασίες που ίσως προκύψουν τώρα.

Αιγόκερως

Εσείς του 1ουδεκαημέρου μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση  ή να κάνετε μια γνωριμία με σταθερές προοπτικές μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου λειτουργείτε παρασκηνιακά αυτό το διάστημα με τη Νέα Σελήνη πίσω από το ζώδιο σας, καλό είναι όμως να είστε προσεκτικοί με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος που συναναστρέφεστε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σας συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο. Ίσως σας κάνει καλό μια κοντινή απόδραση που θα σας κάνει να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε για λίγο.

Εσείς του 3ουδεκαημέρου έχετε μεγάλη εύνοια μέσα από σχέσεις και επαφές, όπου μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση ή συνεργασία πολλά υποσχόμενη.

Υδροχόος

Εσείς του 1ουδεκαημέρου έχετε την τύχη με το μέρος σας για να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους και σχέδια σας καθώς και να επεκταθείτε μέσα από ομάδες ή συλλογικές δραστηριότητες. Επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας κάτι που είναι από τα βασικά σας αιτήματα για να νιώθετε ολοκληρωμένοι. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό ευνοεί την κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα και τα επαγγελματικά σας.

Εσείς του 2ουδεκαημέρου ευνοείστε στα αντίστοιχα θέματα με του 1ου, μέσα δηλαδή από φίλους και ομάδες αλλά θα πρέπει να προσέξετε λίγο τα έξοδα σας και γενικά τα οικονομικά σας από πιθανές απώλειες.

Εσείς του 3ουδεκαημέρου απολαμβάνετε οικονομική και επαγγελματική εύνοια, όπου ίσως λάβετε κάποια έσοδα που περιμένετε.

Ιχθύες

Οι Ιχθύεςτου 1ου δεκαημέρου έχετε μεγάλη τύχη στα επαγγελματικά και την καριέρα σας και είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε ανοίγματα με το εξωτερικό ή με σπουδές, που θα σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τους στόχους σας.

Εσείς του 2ουδεκαημέρου επηρεάζεστε για επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά με προσοχή για να αποφύγετε εξαπατήσεις και αυταπάτες. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της συνόδου Άρη-Ποσειδώνα δημιουργικά και αποφύγετε να εξαπατήσετε ή να φερθείτε παρασκηνιακά.

Ευνοημένοικι εσείς του 3ου δεκαημέρου σε ερωτικά και δημιουργικά σχέδια από το μεγάλο τρίγωνο του Νερού θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση και επίτευξη.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s