Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Τοξότης

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Το 2019 είναι μια χρονιά αρκετά ήσυχη για εσάς τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, που όμως έχετε ήδη επωφεληθεί τους τελευταίους δυο μήνες του 2018 από το Δία στο ζώδια σας, γεγονός που ήταν αρκετό να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας ενισχύσει θετικά για το επόμενο διάστημα. Η τύχη που έφερε σε προσωπικό επίπεδο σας συνοδεύει για όλο το 2019. Ταυτόχρονα έχετε απαλλαγεί και από περιορισμούς στα οικονομικά σας, που είχε προκαλέσει ο Κρόνος πέρυσι, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια ο Πλούτωνας. Φέτος πλέον μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης αφού έχετε περισσότερο έλεγχο στα χέρια σας και λιγότερα εμπόδια ως προς την απόκτηση χρημάτων και υλικής ασφάλειας. Ο Ουρανός από το Μάρτιο φέρνει εκσυγχρονισμό στην καθημερινότητα σας και την εργασία σας, οπότε στη θετική του εκδοχή ίσως προκύψει μια νέα εργασία, που θα είναι προσοδοφόρα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι για κάτι τέτοιο θα είστε το μήνα Δεκέμβριο, με το Δία να έχει περάσει στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό και υπό την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στις 26/12.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1, φέρνει πολλές επαφές και μετακινήσεις στην καθημερινότητα σας και είναι φιλική ως προς το δικό σας ζώδιο.

2ο Δεκαήμερο

Το 2019 είναι η χρονιά σας αφού έχετε το Δία στο ζώδιο σας να σας ευνοεί σε προσωπικό επίπεδο και να σας ανοίγει όλες τις πόρτες! Είναι η χρονιά που μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σας, να προχωρήσετε σε γάμο ή να κάνετε τώρα μια νέα σχέση αν είστε ελεύθεροι. Επίσης ευνοεί κάθε είδους προσωπικό ή επαγγελματικό βήμα.

Ο Κρόνος από την άλλη και οι δύο Εκλείψεις στις 6/1 και στις 2/7, πιέζουν ασφυκτικά τα οικονομικά σας που δεν καταφέρνετε ακόμα να βρείτε μια ισορροπία, παρόλο που ο Πλούτωνας έχει αποχωρήσει. Θα χρειαστεί σύνεση στα έξοδα γιατί τα έσοδα θα είναι περιορισμένα. Θα υπάρχει όμως βοήθεια από χρήματα τρίτων κι έτσι δεδομένης της τύχης που θα έχετε φέτος, καταφέρνετε να βρείτε την άκρη σας. Ο Ποσειδώνας από τον 4ο οίκο σας βοηθάει να βρείτε διεξόδους μέσα από την οικογένεια και γενικά να ηρεμείτε στο χώρο σας, αλλά επειδή είναι και σε τετράγωνο με το ζώδιο σας να είστε λίγο προσεκτικοί σε υπερβολές και καταχρήσεις.

3ο Δεκαήμερο

Εσείς επίσης είστε τρομερά ευνοημένοι φέτος από το Δία, που όπως ήδη γνωρίζετε έχει να σας δώσει πολλά σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο. Μη φοβηθείτε να κυνηγήσετε τα σχέδια σας, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μην αφήνετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Ο Πλούτωνας περνάει στον τομέα των οικονομικών και φέρνει ακραίες εξελίξεις στα έσοδα σας για τα επόμενα χρόνια, που λογικά έχετε πάρει ήδη τα δείγματα. Η Έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου εστιάζει στα οικονομικά σας, όπου γενικά για φέτος η εύνοια έρχεται περισσότερο από τρίτες πηγές και ασφάλειες.

Ο Ουρανός στις τελευταίες μοίρες του Κριού ως τις αρχές Μαρτίου επηρεάζει τα ερωτικά σας, με ξαφνικούς, απελευθερωμένους και κεραυνοβόλους έρωτες. Εκμεταλλευτείτε τον!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: