Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Ιχθύες

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Μια ήσυχη χρονιά θα είναι για εσάς το 2019, χωρίς πολλές εξωτερικές επιρροές, πράγμα που σας δίνει την ευχέρεια να κινηθείτε όπως εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεστε. Ο Δίας τους δυο τελευταίους μήνες του 2018, ευνόησε την καριέρα σας και σας έδωσε ευκαιρίες επέκτασης, οπότε σε αυτό το κομμάτι βρίσκεστε σε καλή φάση. Με τη Σεληνιακή Έκλειψη στις 21/1, προσέξτε παρόλα αυτά θέματα εργασιακά και με συναδέλφους ή υφισταμένους, γιατί είναι πιθανό να υπάρξει μια ένταση. Επίσης εκείνο το διάστημα προσέξτε και την υγεία και φυσική σας κατάσταση.

Από τις 7 Μαρτίου ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και είναι φιλικός προς το ζώδιο σας, οπότε να περιμένετε θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες σε σχέση με ότι αφορά αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας και θα βάλετε νέες τεχνολογίες στη ζωή σας. Ίσως βέβαια υπάρξει και κάποια αποστασιοποίηση από συγγενικά πρόσωπα που δεν έχουν να σας πουν πλέον κάτι και στερούνται αυθεντικότητας.

Ο Δίας στον Αιγόκερω το Δεκέμβριο θα σας προσφέρει τύχη στο να επιτύχετε τους στόχους σας και θα φέρει νέες φιλίες ή ομαδικές δραστηριότητες και θα αυξήσει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα σας. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει τότε επισφραγίζει όλα τα παραπάνω και είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς.

2ο Δεκαήμερο

Το 2019 είναι για εσάς χρονιά επίτευξης επαγγελματικής και κοινωνικής, αφού ο Δίας από το 10ο οίκο σας πριμοδοτεί τα παραπάνω. Είναι η εποχή που θα ανεβείτε ένα σκαλοπάτι στην ιεραρχία ή θα κάνετε με επιτυχία τη δική σας δουλειά, αφού όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι επάνω σας. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές και υπερεκτιμήσεις γιατί ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας λειτουργεί κι αυτός με τρόπο παραπλανητικό. Στη θετική του όμως έκφραση θα σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Προσοχή και στις σχέσεις, ιδιαίτερα την εικόνα που βγάζετε προς τους άλλους γιατί συχνά τους μπερδεύετε.

Ο Κρόνος και οι δύο Εκλείψεις Ηλίου στις 6/1 και 2/7, φέρνουν ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και ίσως υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που όμως θα σας βγουν στη συνέχεια σε καλό. Είναι περίοδος που είστε περισσότερο μόνοι και οι φίλοι δεν είναι κοντά σας όταν τους χρειάζεστε. Επίσης οι ομάδες που πιθανό ανήκετε νιώθετε να σας απογοητεύουν. Καλείστε αυτό το διάστημα να στρέψετε την ενέργεια σας στην προσωπική δημιουργία και τον έρωτα και να μη βασίζεστε τόσο στους άλλους.

3ο Δεκαήμερο

Εξίσου ευνοημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά με το 2ο δεκαήμερο είστε κι εσείς του 3ου δεκαημέρου οι Ιχθύες, λόγω του Δία στον Τοξότη. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν για να αναδειχτείτε και να ανεβείτε επαγγελματικά πετυχαίνοντας τα σχέδια σας. Ως τις αρχές Μαρτίου, ο Ουρανός φέρνει τις τελευταίες ανατροπές στα οικονομικά σας. Ο Πλούτωνας από το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και με έμφαση το διάστημα που θα γίνει η Έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου, σας μιλάει για ξεκαθαρίσματα μέσα από φίλους και ομάδες και σας καλεί να ζήσετε δημιουργικά και να ερωτευτείτε.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: