Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Δίδυμοι

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Το 2019 είναι για εσάς μια χρονιά ήρεμη χωρίς εξωτερικές επιρροές και γεγονότα μεγάλης ισχύος, αφού οι εξωτερικοί πλανήτες δεν επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει ότι παραμένετε στην ίδια κατάσταση που είστε και ζείτε την καθημερινότητα με ηρεμία κάνοντας ότι θέλετε ανάλογα τη φάση που βρίσκεται ο καθένας.

Ο Ουρανός από τις αρχές Μαρτίου στον Ταύρο θα δράσει τελείως εσωτερικά στο υποσυνείδητο σας και θέλει να σας αφυπνίσει και να εκσυγχρονίσει κάποιες απόψεις και συνήθειες βαθιά ριζωμένες από το πολύ μακρινό παρελθόν. Προσέξετε την υγεία σας και ιδίως την ένταση που μπορεί να έχετε ή μια νευρικότητα, που ενδεχομένως πηγάζει από την ψυχολογία σας. Ο Δίας στον Αιγόκερω το Δεκέμβριο του 2019, θα ευνοήσει τα οικονομικά σας που σχετίζονται με τρίτους και θα σας διευκολύνει αρκετά, σε συνδυασμό με την Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει στις 26/12. Επίσης τονώνει τη libido, και την ψυχολογία σας.

Μέχρι τότε όμως θα πάρετε κάποια εύνοια από την Έκλειψη Σελήνης στις 21/1, σε θέματα επαφών, μετακινήσεων και σπουδών, που θα σας ανανεώσει αρκετά μια και είναι θέματα που έτσι κι αλλιώς ασχολείστε.

2ο Δεκαήμερο

Εσείς είστε από τους τυχερούς του 2019, αφού ο Δίας απέναντί σας θα φέρει τύχη σε ότι αφορά τους “άλλους”, σχέσεις, συνεργασίες, ένας γάμος, μια επισημοποίηση μιας σχέσης ή μια νέα σχέση με προοπτικές εάν είστε αδέσμευτοι είναι όλα τα πιθανά σενάρια. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοείστε στους πελάτες σας και αν θέλετε να συμβουλευτείτε εσείς κάποιον επίσης ο Δίας σας προσφέρει πολλές ευκολίες σε αυτό. Φανείτε μόνο λίγο συγκρατημένοι και μην κάνετε υπερβολές, λόγω του τετραγώνου του με τον Ποσειδώνα από το 10ο οίκο σας, γιατί μπορεί στο τέλος να απογοητευτείτε αν έχετε θέσει υπερβολικές ή μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ο Κρόνος και οι Εκλείψεις 6/1 και 2/7, επηρεάζουν τα οικονομικά σας. Κάποιες απώλειες από χρήματα μέσω τρίτων ή διακανονισμών κλπ. είναι πιθανό να προκύψουν και σίγουρα σας ζορίζει το συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας στα χρήματα που μπορείτε εσείς να βγάλετε από την εργασία σας και πώς γίνεται να αυξήσετε τα έσοδά σας, γιατί είναι ένας τομέας που εξακολουθεί να πλήττεται.

3ο Δεκαήμερο

Κάτι ανάλογο με το 2ο δεκαήμερο των Διδύμων έχετε να περιμένετε κι εσείς. Εύνοια στα θέματα σχέσεων και γάμου ή συνεργασιών τα διαστήματα της χρονιάς που ο Δίας θα κινηθεί στο 3ο δεκαήμερο του Τοξότη και μάλιστα χωρίς τον κίνδυνο εξαπατήσεων και υπερβολών αφού δε σας επηρεάζει ο Ποσειδώνας. Ταυτόχρονα όμως ο Πλούτωνας εγκαινιάζει και για εσάς μια δυσκολία στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτες πηγές,, δάνεια, ασφάλειες, κοινά οικονομικά κλπ. Η Έκλειψη Σελήνης την 17ης Ιουλίου στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω τονίζει τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στα οικονομικά σας και σας ζητάει να βρείτε λύσεις.

Ο Ουρανός στις τελευταίες μοίρες του Κριού τους 2 πρώτους μήνες της χρονιάς σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πράξη πρωτότυπους στόχους σας και να κοινωνικοποιηθείτε αρκετά, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς που μπορεί να κρύβει και κάποια ερωτική σχέση.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: