Δίας στον Ταύρο – Που θα βρίσκεται η τύχη στα ζώδια για τον επόμενο χρόνο;

Ο Δίας πέρασε στον Ταύρο, ζώδιο της Γης και υλιστικό. Για τον επόμενο χρόνο θα τονίσει τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τον Ταύρο και θα τα ευνοήσει. Αυτά είναι τα οικονομικά, η φύση, η απόλαυση, η απλότητα, η ομορφιά, οι αγορές, η διατροφή. Θα περιμένουμε καλύτερες μέρες σε σχέση με τα οικονομικά μας, δεδομένων πάντα και των αλλαγών που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια με τον Ουρανό να βρίσκεται κι αυτός στο ίδιο ζώδιο.

Πέρα όμως από το γενικό κλίμα που πρόκειται να διαμορφώσει, ο Δίας από τον Ταύρο θα φέρει τύχη σε κάποιον τομέα της ζωής του καθενός από εμάς, ανάλογα με το ζώδιο του ωροσκόπου του, ενώ θα έχει ευχάριστες εξελίξεις ή επέκταση, εάν αγγίζει το ζώδιο και προσωπικούς πλανήτες. Εδώ θα δούμε κάθε ζώδιο ξεχωριστά πώς θα επηρεαστεί από τη νέα θέση του Δία. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, για να δείτε σε ποιόν τομέα θα βρίσκεται η τύχη για ένα χρόνο από τώρα.

Κριός

Ο Δίας έφυγε πλέον από το δικό σας ζώδιο, αφού έφερε τις ανάλογες ευκαιρίες για επέκταση και τύχη σε κάθε επίπεδο. Τώρα περνά στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά και τις αξίες σας. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας θα αυξηθούν, πάντα βέβαια και με τη δική σας εγρήγορση στο να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και θα αισθάνεστε πληρότητα με τα κεκτημένα σας και ευγνωμοσύνη.

Ταύρος

Ο Δίας μόλις πέρασε στο ζώδιο σας και για έναν ολόκληρο χρόνο θα φέρει την τύχη με το μέρος σας. Προσωπική τύχη και επέκταση σε όλα όσα επιθυμείτε. Βεβαίως ευνοεί τις σχέσεις και τις νέες γνωριμίες και μπορεί να φέρει μια νέα σχέση στη ζωή σας. Επίσης, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, μπορείτε να κάνετε προσωπικά ξεκινήματα, νέες συνεργασίες, νέα εγχειρήματα ή να προχωρήσετε στα σχέδια σας. Καλή υγεία και ευεξία. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση και να μη χάσετε τις ευκαιρίες που σίγουρα θα παρουσιαστούν στη ζωή σας!

Δίδυμοι

Με το Δία στον Ταύρο θα ευνοηθείτε κάπως κρυφά, αλλά σίγουρα θα είναι πολύτιμη αυτή η κρυφή στήριξη. Πρόκειται για εσωτερική ενδυνάμωση, επαφή με το υποσυνείδητο, καλή ψυχολογία. Θα έχετε μια προστασία στη ζωή σας και θα έχετε πίστη, κάτι πολύ σημαντικό, αφού το υποσυνείδητο έχει τεράστια δύναμη στο να καθορίσει τις επιλογές μας και τις κινήσεις μας. Θα δώσετε έμφαση στην τέχνη, την πνευματικότητα και την εσωτερική σας ισορροπία, έτσι ώστε τον επόμενο χρόνο να υποδεχτείτε με τη σειρά σας το Δία και να κάνετε τα μεγαλύτερα προσωπικά εγχειρήματα.

Καρκίνος

Με το Δία στον Ταύρο η κοινωνική σας ζωή, οι φιλίες και οι ευχάριστες στιγμές με άτομα των δικών σας ιδεολογιών θα είναι στα καλύτερα τους. Θα ευνοηθείτε μέσα από ομάδες που ενδεχομένως συμμετέχετε. Τύχη μέσα από φίλους. Επιπλέον θα έχετε την τύχη για την επίτευξη των στόχων και των προσωπικών σας ελπίδων και ονείρων.

Λέων

Ο Δίας από τη νέα του θέση στον Ταύρο, πρόκειται να φέρει τύχη σε ότι έχει σχέση με την καριέρα σας και την κοινωνική σας ανέλιξη. Για ένα χρόνο θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες να επιτύχετε αυτό που στοχεύετε, θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να σας στηρίξουν και να αναγνωρίσουν την αξία σας, ενώ αν κάνετε τη δική σας δουλειά, η επιτυχία είναι δεδομένη. Γενικότερα, οτιδήποτε θεωρείτε ως κοινωνική αναγνώριση και προβολή θα είναι ευνοημένο. Ίσως ένας γάμος να είναι αυτό που θα τονίσει την εικόνα σας.

Παρθένος

Μια ευχάριστη θέση αυτή του Δία στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα θα είναι ότι καλύτερο για εσάς. Διεύρυνση των οριζόντων και του πνεύματος, σπουδές, μακρινά ταξίδια ευνοούνται για τον επόμενο χρόνο. Επίσης σε νομικά θέματα θα είστε τυχεροί. Μεγαλύτερη εξωστρέφεια και επικοινωνία με νέο κόσμο ή με μακρινούς συγγενείς.

Ζυγός

Ο Δίας από τον Ταύρο, πρόκειται να αυξήσει την οικονομική άνεση, σε σχέση με τα χρήματα από τρίτες πηγές, όπως χρήματα του συντρόφου, διατροφές, κληρονομιές κλπ. Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή οικονομική συμφωνία, ίσως τώρα να είναι μια καλή συγκυρία που θα ευνοηθείτε από τους άλλους. Επιπλέον η ψυχολογία σας θα είναι καλή και θα έχετε τη διάθεση να διερευνήσετε διάφορα θέματα μυστηρίου, ταμπού ή κρυφά. Μια έντονη και καλή σεξουαλικότητα επίσης φέρνει ο Δίας από τη νέα του θέση για εσάς.

Σκορπιός

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο από εσάς, τον Ταύρο, θα φέρει τύχη στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσοι έχετε μια σχέση, πιθανότατα να δεχτείτε μια πρόταση για επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες και κάπου εκεί πιθανότατα να βρίσκεται το νέο σας ταίρι. Όσο αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες, αυτός είναι ένας ακόμη τυχερός τομέας για εσάς, αφού θα είστε τυχεροί στο να επιτύχετε μια δυνατή συνεργασία ή να βρείτε καλούς συμβούλους σε ότι μπορεί να χρειαστείτε. Εάν θέλετε να χωρίσετε από μια σχέση ή ένα γάμο, ο Δίας θα σας βοηθήσει και σε αυτό, να γίνει με τον πιο ανώδυνο και εύκολο τρόπο.

Τοξότης

Με το Δία στον Ταύρο, για ένα χρόνο θα είστε τυχεροί στα εργασιακά, την καθημερινότητα και την υγεία σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρείτε μια εύκολη και ευχάριστη δουλειά χωρίς να δυσκολευτείτε, αν αναζητάτε. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας θα είναι καλές και η παραγωγικότητα σας θα αυξηθεί. Θα έχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα και η υγεία σας θα είναι καλή. Προσέξτε μόνο την υπερβολική κατανάλωση τροφής και την αύξηση βάρους που μπορεί να φέρει ο Δίας από αυτή τη θέση. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με ευχάριστα σπορ και ότι κάνει όμορφη την καθημερινότητα σας και ενισχύει την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Αιγόκερως

Από τους πλέον τυχερούς με τη νέα θέση του Δία, με τα τυχερά τρίγωνα που σας διαμορφώνει και θα φέρνει τύχη στον τομέα του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας. Νέοι έρωτες, άφθονη διασκέδαση, επιτυχίες, επιχειρηματικότητα και απόκτηση απογόνου, εάν είναι στα σχέδια σας, είναι τα θέματα που θα τονώσει και θα φέρει τύχη ο Δίας στον Ταύρο. Μη χάνετε καιρό λοιπόν και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την όμορφη πλευρά της ζωής!

Υδροχόος

Η τύχη για εσάς για τον επόμενο ένα χρόνο θα βρίσκεται σε έναν τομέα που δυσκολεύτηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι το σπίτι και η οικογένεια. Μετά τις αλλαγές που συνέβησαν και δε σας άρεσαν καθόλου, τώρα ήρθε η στιγμή να νιώσετε όμορφα μέσα στο χώρο σας, να κάνετε μια ανακαίνιση, να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε. Το σπίτι μεγαλώνει και γίνεται ένα ευχάριστο μέρος, έρχονται νέα άτομα ή δημιουργείτε τη δική σας οικογένεια.

Ιχθύες

Τύχη στις μετακινήσεις και τις επαφές με τα κοντινά σας άτομα ή τα αδέρφια. Τύχη επίσης και στην απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων. Αν θέλατε να αλλάξετε μεταφορικό μέσο, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι καλό. Θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και η καθημερινή σας επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ενώ θα προσελκύσετε το φλερτ.

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s