Φεβρουάριος 2023 – Επισκόπηση!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα τρέξουν γρήγορα τα γεγονότα, για να ετοιμαστούμε για τον επόμενο μήνα με τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε όλοι μας. Κρόνος και Πλούτωνας βρίσκονται στην τελευταία μοίρα Υδροχόου και Αιγόκερω αντίστοιχα και ολοκληρώνουν μέσα σε αυτό το μήνα τα αιτήματά τους. Είναι λοιπόν ευκαιρία να τρέξουμε τις δουλειές μας και ότι εκκρεμότητα μας έχει μείνει, μέσα σε αυτόν το μήνα, που τα γεγονότα δεν είναι και πάρα πολλά, ενώ όλοι οι πλανήτες κινούνται ορθόδρομοι.

Ας δούμε παρακάτω όπως πάντα τα σημαντικότερα γεγονότα του Φεβρουαρίου 2023..

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός (4/2)

Γίνεται στις 15° Υδροχόου/Ταύρου και φέρνει κάποιες ανατροπές ή απρόοπτα συμβάντα που δεν τα περιμέναμε. Από την όψη αυτή επηρεάζονται με εντάσεις Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης (5/2)

Φέρνει πάθος και ένταση στα αισθηματικά αλλά και διαφωνίες. Επίσης προσοχή και στα έξοδα. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι των αρχών του 2ου δεκαημέρου.

΄Πανσέληνος στο Λέοντα (5/2)

Γίνεται στις 16° 41′ του άξονα Υδροχόου/Λέοντα και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο των σταθερών (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι). Διατηρείται το τετράγωνο της με τον Ουρανό, αν και αποκλίνον, που σημαίνει ότι θα κορυφωθούν εντάσεις αυτές τις ημέρες και απρόβλεπτες καταστάσεις με ανατροπές στα σχέδια μας.

Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας (6/2)

Δημιουργεί τις ευκαιρίες για ευφάνταστη σκέψη και τάσεις φυγής, όμορφες εικόνες και χαλάρωση, διασκέδαση. Επηρεάζονται Αιγόκεροι και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός (8/2)

Ευνοεί Ιχθύες και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, σε ξαφνικές γνωριμίες ή επαφές, στα αισθηματικά και στα οικονομικά, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Ερμής σύνοδο Πλούτωνας (10/2)

Μια όψη που φέρνει εμμονή στις σκέψεις ή άσχημές σκέψεις και φοβίες, ή εκδικητικότητα. Χρειάζεται προσοχή τη μέρα αυτή μπορεί να ακούσουμε και ιδιαίτερα άσχημες ειδήσεις, για μια ακόμα φορά. Επηρεάζονται Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί των τελευταίων τριών ημερών.

Ερμής στον Υδροχόο (11/2-3/3)

Ο Ερμής περνάει επιτέλους στον Υδροχόο, που του ταιριάζει πολύ, ως πλανήτης του Αέρα και ζώδιο του Ουρανού. Το επόμενο διάστημα η σκέψη μας γίνεται πιο εύστοχη και επιδιώκουμε τις διανοητικές συζητήσεις και έξυπνες ιδέες. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι)

Αφροδίτη σύνοδο Ποσειδώνας (15/2)

Γίνεται στις 24° των Ιχθύων και βάζει ένα πέπλο ρομαντισμού και εξιδανίκευσης στον έρωτα. Επίσης ομορφαίνει την καθημερινότητα με ονειρικές στιγμές ή διασκέδαση. Βεβαίως ευνοημένοι Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, ενώ Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες καλό είναι να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους, γιατί μπορεί να ωραιοποιήσουν πολύ περισσότερο τις καταστάσεις από ότι πραγματικά είναι.

Ήλιος σύνοδος Κρόνος (16/2)

Και μετά την ονειροπόληση, ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο.. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων τριών ημερών, αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες και εμπόδια. Ώρα για σοβαρές αποφάσεις και κινήσεις.

Ερμής εξάγωνο Δίας (18/2)

Πολύ καλή όψη ευκαιριών και τύχης για Υδροχόους και Κριούς του τέλους του 1ου δεκαημέρου, όπου μπορεί να ακούσουν ευχάριστα νέα ή να επιτύχουν στις κινήσεις τους.

Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3)

Ο Ήλιος στους Ιχθύες για τον επόμενο μήνα κλείνει το ζωδιακό κύκλο και φωτίζει τον τομέα των Ιχθύων στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Οι συναισθηματικές μας ανάγκες γίνονται πιο έντονες για τον επόμενο μήνα και η τάση για ενασχόληση με πιο καλλιτεχνικά ή πνευματικά ζητήματα.

Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας (19/2)

Αυτή η όψη φέρνει ευκαιρίες για έντονο πάθος και διεκδίκηση, σε Αιγόκερους και Ιχθύες των τριών τελευταίων ημερών. Βεβαίως φέρνει και οικονομικές ευκαιρίες κυρίως στα παραπάνω ζώδια.

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (20/2)

Η Νέα Σελήνη γίνεται στη 1° 22′ των Ιχθύων, σε αποκλίνουσα σύνοδο με τον Κρόνο από τις 28° Υδροχόου, μας προϊδεάζει για το νέο κύκλο του Κρόνου στους Ιχθύες, που θα γίνει σε λίγες μόλις μέρες, στις 7/3. Γενικώς δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες όψεις στο χάρτη που θα μας προβληματίσουν, επομένως θα μπορούσαμε να πούμε ότι νέα ξεκινήματα στον τομέα των Ιχθύων στο χάρτη μας μπορούν να είναι προσοδοφόρα, και μάλιστα θα ασχοληθούμε και θα παλέψουμε αρκετά με αυτά λόγω της μετέπειτα πορείας του Κρόνου.

Αφροδίτη στον Κριό (20/2-16/3)

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη περνά στον Κριό και αλλάζει τις ενέργειες της αγάπης, της απόλαυσης και ευχαρίστησης. Υπάρχει μεγαλύτερη διεκδίκηση στον έρωτα με σκοπό την κατάκτηση του πόθου μας. Ευνοημένοι πλέον τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), καθώς και Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, τα ζώδια του Αέρα.

Ερμής τετράγωνο Ουρανός (22/2)

Ξαφνικές εντάσεις ίσως και κάποιες ανατροπές σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή σε γραφειοκρατικά θέματα ή και στις μετακινήσεις.

Ερμής τρίγωνο Άρης (22/2)

Μία πολύ ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, σε σχέση με τις δραστηριότητες τους, δίνει κίνητρο για δράση και επίτευξη των στόχων τους.

Καλό μήνα!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s