Ιανουάριος 2023

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς φέρνει το ξεκαθάρισμα και την κίνηση προς τα εμπρός! Μέσα σε αυτόν το μήνα, τρείς πλανήτες θα επιστρέψουν σε ορθή φορά.. ο Άρης, ο Ερμής και ο Ουρανός!

Παρόλο που αυτή η πρόοδος δεν θα φανεί αμέσως, σταδιακά όμως θα δούμε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελος μας!

1η Ιανουαρίου – Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνας

Ο μήνας ξεκινάει με τις βαριές Πλουτώνιες επιρροές του και προκαλεί διάφορες κρίσεις στα αισθηματικά και τα ζητήματα ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Επίσης ζητήματα ελέγχου και ισχύος έρχονται στο προσκήνιο. Η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

2 Ιανουαρίου – Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας

Ο ανάδρομος Ερμής σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, δίνει ευκαιρίες για φυγή, χαλάρωση και ονειροπόληση σε Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

3 Ιανουαρίου – Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και ευνοεί τη συλλογικότητα, τη φιλία και τις ομάδες. Δίνει στις σχέσεις μεγαλύτερη ελευθερία και προοδευτικότητα. Μέχρι τις 26/1 που θα παραμείνει, θα ευνοήσει Υδροχόους, Λέοντες, Ζυγούς, σε αισθηματικά, αλλά και Κριούς, Διδύμους και Τοξότες, σε σχέση με επαφές, εξωστρέφεια, ψυχαγωγία και γνωριμίες γενικότερα.

4 Ιανουαρίου – Αφροδίτη εξάγωνο Δίας

Μια εκπληκτική όψη φέρνει ευκαιρίες και τύχη στα αισθηματικά και σε θέματα οικονομικά και ευημερίας για Υδροχόους και Κριούς του 1ου δεκαημέρου.

5 Ιανουαρίου – Ήλιος τρίγωνο Ουρανός

Πολύ καλή όψη που ευνοεί τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, με ξαφνικά και πρωτότυπα γεγονότα και προοδευτικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

7 Ιανουαρίου – Πανσέληνος στον Καρκίνο

Η Πανσέληνος κορυφώνει γεγονότα που ξεκίνησαν δυο εβδομάδες νωρίτερα. Η αντίθεση της Πανσελήνου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό και δηλώνει ότι η διέξοδος στην ένταση που προκαλεί, έρχεται μέσα από νεωτεριστικές και προοδευτικές κινήσεις και σκέψεις. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

7 Ιανουαρίου – Ήλιος σύνοδο Ερμής

Η όψη δηλώνει την έναρξη ενός νέου συνοδικού κύκλου Ήλιου/Ερμή που διαρκεί περίπου 4 μήνες και γίνεται στις 17° Αιγόκερω. Μικρά νέα ξεκινήματα μπορούν να προγραμματιστούν και να μπουν σε δράση λίγο πιο μετά με την ορθοδρόμηση Ερμή και Άρη, αλλά και την Νέα Σελήνη. Ευνοεί επικοινωνίες και επαφές, προσοχή στην υποκειμενικότητα την ημέρα αυτή.

9 Ιανουαρίου – Ερμής τρίγωνο Ουρανός

Μια ακόμα ενεργοποίηση του Ουρανού, από τον Ερμή ανάδρομο, ευνοεί τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, στο να επανεξετάσουν ένα προηγούμενο ζήτημα, πιθανότατα επαγγελματικών ή με γραφειοκρατικά και να βρουν καινοτόμες λύσεις, διαφορετικές, που δεν είχαν σκεφτεί έως τώρα.

9 Ιανουαρίου – Αφροδίτη τρίγωνο Άρης

Η πολύ ερωτική αυτή όψη ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου στα αισθηματικά και για να περάσουν όμορφα.

12 Ιανουαρίου – Άρης σε ορθή φορά

Ο Άρης επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά, έπειτα από δυόμισι μήνες που ήταν ανάδρομος και από εδώ και πέρα η δράση γίνεται ανεμπόδιστη και τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα. Ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους που θα δούνε τις τελικές εξελίξεις. Ο τομέας των Διδύμων στον προσωπικό μας χάρτη θα κάνει την τελική επανεκκίνηση και τα θέματα που κυβερνάει θα αρχίσουν να προχωράνε.

13 Ιανουαρίου – Ήλιος εξάγωνο Ποσειδώνας

Ευκαιρίες για διασκέδαση και ονειροπόληση. Ευνοεί Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

15 Ιανουαρίου – Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός

Αυτή την ημέρα χρειάζεται προσοχή, στα αισθηματικά και τα οικονομικά, ιδιαίτερα από Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου. Ξαφνικές σχέσεις μικρής διάρκειας, ξαφνικοί χωρισμοί και εντάσεις, απώλειες οικονομικές.

18 Ιανουαρίου – Ερμής σε ορθή φορά

Ο Ερμής τελειώνει και αυτός την ανάδρομη πορεία του και επιστρέφει πλέον από την 8° του Αιγόκερω ορθόδρομος. Πρόκειται για ένα ακόμα εξαιρετικό νέο, αφού η σκέψη πλέον ξεκαθαρίζει και σταματάνε τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις στην καθημερινότητα.

18 Ιανουαρίου – Ήλιος σύνοδο Πλούτωνας

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι λιγάκι δύσκολο για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τριών τελευταίων ημερών και κοντά στις 28°. Δημιουργεί ένταση και πάθος, εμμονές, αλλά και αποφασιστικότητα. Οι εγωιστικές συμπεριφορές δεν ευνοούνται και αντιμετωπίζουν τις περισσότερες δυσκολίες αυτη την ημέρα.

20 Ιανουαρίου – Ήλιος στον Υδροχόο

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και για τον επόμενο μήνα θα φωτίζει τον τομέα του προσωπικού μας ωροσκοπίου που βρίσκεται το ζώδιο του Υδροχόου. Ευνοημένοι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Σε γενικότερο επίπεδο ο Ήλιος στον Υδροχόο, φέρνει μια τάση για εξωστρέφεια και συλλογικότητα. Οι ιδέες κυριαρχούν καθώς και η ανάγκη ελευθερίας και προόδου.

21 Ιανουαρίου – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η πολύ ευνοϊκή νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κύκλο 28 ημερών και ευνοεί ξεκινήματα για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δια και σε τρίγωνο με τον Άρη, κάτι πολύ θετικό και ευοίωνο για τα νέα ξεκινήματα μας.

23 Ιανουαρίου – Αφροδίτη σύνοδο Κρόνος

Μια όψη περιορισμού και ψυχρότητας, αλλά και οικονομικών δυσκολιών. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Στον αισθηματικό τομέα ευνοεί τις σχέσεις με πολύ σταθερές βάσεις και με σοβαρές προοπτικές.

23 Ιανουαρίου – Ουρανός σε ορθή φορά

Ο Ουρανός επιστρέφει και αυτός σε ορθή φορά από την 14° 56′ του Ταύρου, για να συνεχίσει τους επόμενους μήνες την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου. Ευτυχώς πλέον δεν θα σχηματίζει τετράγωνα με τον Κρόνο, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια και θα φέρει πιο ομαλά τις αλλαγές του.

25 Ιανουαρίου – Ήλιος εξάγωνο Δίας

Όψη τύχης και ευκαιριών για Υδροχόους και Κριούς του 1ου δεκαημέρου, με λίγη προσπάθεια πάντα.

27 Ιανουαρίου – Αφροδίτη στους Ιχθύες

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες, το ζώδιο της έξαρσης της και σίγουρα έχουμε να περιμένουμε θετικές εξελίξεις για το επόμενο διάστημα. Η εύνοια σε θέματα ερωτικά, καλλιτεχνικά και οικονομικά είναι ιδιαίτερα έντονη και θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες).

30 Ιανουαρίου – Ήλιος τρίγωνο Άρης

Πολύ θετική όψη για νέα ξεκινήματα και δράση. Ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

30 Ιανουαρίου – Ερμής τρίγωνο Ουρανός

Η όψη επαναλαμβάνεται αυτή τη φορά και με τους δυο πλανήτες σε ορθή φορά. Τελικές αποφάσεις και πρωτοποριακές δράσεις για τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου.

Καλό μήνα!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s