Νοέμβριος 2022 – Αστρολογική επισκόπηση!

Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (8/11)

Ο μήνας ξεκινάει με τις συνόδους των προσωπικών πλανητών, Αφροδίτης (3/11), Ήλιου (5/11) και Ερμή (7/11) με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης, ενώ βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων. Δηλώνουν κλεισίματα καταστάσεων από το παρελθόν ή σχέσεων και έχουν το στοιχείο του μοιραίου, ενώ επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου με πλανήτες ή σημεία κοντά στη 13η μοίρα. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο (6-7/11), είναι μια δύσκολη συγκυρία για τα αισθηματικά των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, με χωρισμούς, απόρριψη και ξαφνικές γνωριμίες χωρίς διάρκεια και σταθερότητα, οπότε συνιστάται προσοχή. Η Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στις 8/11, στις 1μ.μ. για την Αθήνα, στις 16° Σκορπιού/Ταύρου και είναι ολική. Μια δύσκολη Έκλειψη, αφού επηρεάζεται και από το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, με τη Σελήνη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και το Βόρειο δεσμό, ενώ ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και το Νότιο και την ένταση να απορροφά ο Κρόνος στον Υδροχόο, που είναι στην κορυφή του σχηματισμού ταυ-τετραγώνου. Ο κυβερνήτης της Σελήνης στον Ταύρο, είναι η Αφροδίτη, σε σύνοδο με το Νότιο δεσμό. Μια πολύ έντονη συγκυρία και τεταμένο σκηνικό, σε σχέση με τα οικονομικά, σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και θέματα ασφάλειας και αισθηματικά. Κάποια αναγκαία κλεισίματα κύκλων για να προχωρήσουμε μπροστά, με αλλαγές και απρόοπτα, ενώ για την ώρα υπάρχουν αρκετά εμπόδια στην επίτευξη της προόδου. Οι άμεσα επιρρεπείς από τη συγκεκριμένη Έκλειψη είναι φυσικά Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, κοντά στη 16η μοίρα. Μια μέρα μετά (9/11) ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, ολοκληρώνουν την αντίθεση τους με τον Ουρανό και έπειτα τα τετράγωνά τους με τον Κρόνο (10-11/11), κορυφώνοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Στις 10/11, υπάρχει ευτυχώς και μια καλή όψη, της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όπου δίνει ελπίδες και όνειρα, διαφυγή μέσω της τέχνης και ρομαντικές στιγμές για τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Ακολουθεί ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (12/11), για να παρατείνει λίγο το γλυκό κλίμα που επικρατεί στα ζώδια του νερού του 3ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (13/11), δίνει κάποιες ευκαιρίες σε Σκορπιούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, για νέες γνωριμίες ή οικονομικές επιτυχίες.

Και φτάνοντας στα μέσα του μήνα, το κλίμα αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται πιο τυχερό και αισιόδοξο! Στις 15/11, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει έμπνευση και ονειροπόληση, για τα ζώδια του νερού του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη ΄σε τρίγωνο με το Δια, φέρνει άπλετη τύχη και όμορφες στιγμές για τα ζώδια του νερού του τέλους του 3ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 16/11 και μέχρι τις 10/12 που θα παραμείνει, διαμορφώνει το κλίμα των συναισθημάτων και των απολαύσεων, με πιο χαλαρό και περιπετειώδες στυλ, ενώ θα ευνοήσει αισθηματικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και δευτερευόντως του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Την ίδια ημέρα (16/11), ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία, είναι μια ακόμα τυχερή όψη, για τα ζώδια του νερού του τέλους του 3ου δεκαημέρου με τυχερές συζητήσεις και εξελίξεις. Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη (17/11) και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (19/11), φέρνει ευκαιρίες για επίτευξη σχεδίων για Σκορπιούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα (19/11) κορυφώνεται για δεύτερη φορά η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα και απαιτείται προσοχή σε εξαπατήσεις αλλά και φυσική εξασθένιση για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το Δια (21/11), φέρνει τύχη στα ζώδια του Νερού του τέλους του 3ου δεκαημέρου, σε ότι επιθυμούν να επιτύχουν. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22/11 και για τον επόμενο μήνα φωτίζεται το σημείο του προσωπικού μας ωροσκοπίου που καταλαμβάνει το ζώδιο του Τοξότη, ενώ ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς και δευτερευόντως του Αέρα. Την ίδια ημέρα έχουμε και τη σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη, όπου ευνοεί το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα, για ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 24/11, στις 1π.μ. για την Αθήνα, στην 1°37′ του Τοξότη. Την ίδια στιγμή, ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος, από την προ- τελευταία μοίρα των Ιχθύων. Ερμής και Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Χείρωνα (25-26/11), προσφέρονται για επούλωση πληγών και θεραπεία, αλλά και τύχη στα αισθηματικά και επηρεάζει Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους του 2ου δεκαημέρου.

Τέλος, στις 28/11, ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και κάνει τη δράση εύστοχη και επιτυχημένη, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ενός προηγούμενου θέματος ή την επανεξέταση του, τους Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς του τέλους του 2ου δεκαημέρου. Στις 29/11, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη, φέρνει κάποιες εντάσεις για μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου και κλείνουμε με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου (30/11), που φέρνει ευκαιρίες υλοποίησης σχεδίων για Τοξότες και Υδροχόους του τέλους του 2ου δεκαημέρου.

Καλό μήνα σε όλους!!!

Rating: 1 out of 5.

Rating: 5 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s