Ιούνιος 2022 – Αστρολογική επισκόπηση!

Ο Ιούνιος ξεκινά με την ορθοδρόμηση του Ερμή (3/6), από την 26° του Ταύρου, όπου σταδιακά αρχίζουν να περνούν τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στην τελική ευθεία και η καθημερινότητα να κυλάει πολύ πιο ομαλά, χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Στις 5/6, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος, από τις 25° 15′ του Υδροχόου, για να παραμείνει μέχρι τις 23/10, όπου θα φτάσει στη 18° 35′ Υδροχόου. Όλο αυτό το διάστημα είναι καλύτερα να επανεξετάσουμε επαγγελματικά ζητήματα και στόχους μας, να δούμε κάτι που είχαμε ως εκκρεμότητα. Στις 11/6, ο Ερμής ολοκληρώνει το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα, στις 28° Αιγόκερω/Ταύρου και ευνοεί εξαιρετικά τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) για σημαντικά επιτεύγματα και προοπτικές κυρίως σε επαγγελματικά σχέδια ή σημαντικές συμφωνίες. Την επόμενη μέρα, (12/6), η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικές εκπλήξεις σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, σε ότι αφορά τα αισθηματικά ή τα οικονομικά. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και σχέσεις με άστατο χαρακτήρα όμως και αβέβαιη διάρκεια, αλλά ανανεωτικές και απελευθερωμένες. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τη μέρα αυτή οι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, σε οικονομικές απώλειες ή αισθηματικές ακυρώσεις.

Ο Ερμής περνάει και πάλι στους Διδύμους (13/6) και κάνει πολύ καλή την επικοινωνία ενώ ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) να πάρουν κάποιες τελικές αποφάσεις ή να τρέξουν τις εξελίξεις σε θέματα που τους απασχολούν αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 14/6 και ώρα 14:50 για την Αθήνα, στην 23° 25′ του άξονα Διδύμων/Τοξότη. Βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο. Είναι η στιγμή που η μόνη διέξοδος θα είναι η λογική και η σκληρή δουλειά, ενώ η όποια ονειροπόληση φέρνει προβλήματα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ψευδαισθήσεις και λάθος εκτιμήσεις θα πρέπει να είναι οι Μεταβλητοί (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, ενώ με κάποιες ευκαιρίες βρίσκονται Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Στις 16/6, ο Ήλιος ολοκληρώνει το τρίγωνο του με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με το Βόρειο δεσμό, κάνοντας τα ζητήματα του Ταύρου ιδιαίτερα σημαντικά, όπως τα οικονομικά μας. Στις 19/6, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει οικονομικούς περιορισμούς και ψυχρότητα στα συναισθήματα, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, ενώ δίνει κάποιες ευκαιρίες φυγής και απόδρασης για Ταύρους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Στις 20/6, ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δια ευνοεί Κριούς και Διδύμους του 1ου δεκαημέρου, με επιτυχημένες κινήσεις και θετικές εξελίξεις με έγγραφα, διαδικαστικά και όχι μόνο. Στις 21/6, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ευνοεί τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων της Γης, (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) στα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Την ίδια ημέρα (21/6), ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο, έχουμε δηλαδή το Θερινό Ηλιοστάσιο, με τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου στο Βόρειο ημισφαίριο. Ο τομέας που καταλαμβάνει το ζώδιο του Καρκίνου γίνεται σημαντικός για τον επόμενο μήνα στα προσωπικά ωροσκόπια, ενώ ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους στις 23/6, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/7. Από τη θέση της αυτή θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και δευτερευόντως της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) σε ότι κυβερνά, δηλαδή σε αισθηματικά και οικονομικά. Στις 27/6, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ευκαιρίες σε Κριούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου για επιτυχημένη δράση. Ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στις 28/6, στην 25° 26′ των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 3/12, φθάνοντας στην 22° 39′ των Ιχθύων. Τέλος στις 29/6, 6πμ. για την Αθήνα, έχουμε τη Νέα Σελήνη, στις 7° 23′ του Καρκίνου, όπου ξεκινάει ένας νέος κύκλος ενός μήνα, στον χάρτη της οποίας έχουμε να σχηματίζονται καλές όψεις, όπως την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία που γίνεται την ίδια ημέρα και ευνοεί Κριούς και Διδύμους του 1ου δεκαημέρου στα αισθηματικά και τα οικονομικά, με τυχερά νέα ξεκινήματα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη γίνεται σε τετράγωνο με το Δία, όπου μπορεί να δώσει κάποιες υπερβολές για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, γι αυτό προσοχή στο πώς θα εκμεταλλευτείτε την τύχη και τις ευκαιρίες που σίγουρα θα προκύψουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Καλό μήνα!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s