Μαϊος 2022 – Αστρολογική επισκόπηση!

Ο Μάϊος ξεκινάει με την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που έγινε την προηγούμενη μέρα και σίγουρα θα χρωματίσει όλο το μήνα, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στο τέλος του Μαϊου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δια και εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια καταπληκτική συγκυρία για τα ζώδια του Νερού και της Γης των τελευταίων ημερών, με πολύ τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά. Στις 2/5, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Κριό, αν και δεν είναι η καλή της θέση, θα δώσει εξωστρέφεια και περισσότερη διεκδικητικότητα και θα ευνοήσει μέχρι τις 28/5 που θα παραμείνει στον Κριό, τα ζώδια της Φωτιάς και ιδιαίτερα στα αισθηματικά Κριούς, Τοξότες και Ζυγούς, ενώ Δίδυμοι, Υδροχόοι και Λέοντες ευνοούνται για ευχάριστες επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις. Στις 3/5, ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων του Αιγόκερω και Ιχθύ, φέρνει εύνοια μέσα από επιχειρηματικότητα. Στις 4-7/5, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη (και Άρης εξάγωνο Ουρανός), δηλώνει ξαφνικές αλλαγές και προσπάθειες που φέρνουν αλλαγές και καινοτομίες, για Ιχθύες και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Στις 6-7/5, ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις για Κριούς και Διδύμους του 1ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στις 10/5, από την 4° 51′ των Διδύμων, όπου θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 3/6, στις 16° 05′ Ταύρου. Το διάστημα αυτό δεν συνίσταται για νέα ξεκινήματα και σημαντικές δραστηριότητες. Είναι όμως καλό για επανασυνδέσεις και επιστροφές σε προηγούμενες καταστάσεις και επανεξέταση. Ο Δίας αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Κριό στις 11/5, για να παραμείνει αρχικά έως τις 28/10. Η τύχη πλέον είναι με το νέο και τη δράση, ενώ ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), καθώς και Υδροχόους και Διδύμους, ενώ τύχη με υπερβολές θα φέρει και σε Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Στις 15/5, ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και επηρεάζει δυσμενώς Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας κάποια εμπόδια και περιορισμούς. Την ίδια μέρα (15/5, ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, όπου θα φέρει ευκαιρίες για φυγή και έμπνευση σε Ιχθύες και Ταύρους του 3ου δεκαημέρου.

Στις 16/5, 7:15πμ. για την Αθήνα, έχουμε την Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 25° 18′ Ταύρου/Σκορπιού. Δύσκολη για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, με πολλές απογοητεύσεις και ακυρώσεις ή εμπόδια…Στις 18/5, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει κούραση και εξαπατήσεις για Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Στις 19/5, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ευνοεί τα ζώδια της Γης των τελευταίων ημερών σε επιτυχίες και μακροημέρευση των προσπαθειών τους. Στις 20/5, ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δια και ευνοεί το 1ο δεκαήμερο Κριού και Διδύμου σε επιτυχίες και τύχη μέσα από συναντήσεις ή κάποια εργασία, πιθανότατα από το παρελθόν.

Στις 21/5, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους, όπου για τον επόμενο μήνα φωτίζει τον τομέα του προσωπικού μας ωροσκοπίου που βρίσκεται το ζώδιο των Διδύμων και την ενασχόληση μας με τα θέματα αυτά. Η ενέργεια γίνεται πιο ανάλαφρη και πλέον ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Την ίδια ημέρα γίνεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 0° 43′ των Διδύμων σε εξάγωνο με το Δία. Ένας νέος κύκλος του Ερμή ξεκινάει και είναι πολύ τυχερός για τα ζώδια του Αέρα και τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου. Στις 23/5, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα , φέρνει επιτυχίες στις κινήσεις Αιγόκερων και Ιχθύων των τελευταίων ημερών. Την ίδια ημέρα (23/5), ολοκληρώνεται το εξάγωνο Ηλίου/Δία, που φέρνει τύχη σε Κριούς και Διδύμους των πρώτων ημερών. Στις 24/5, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη φέρνει ευκαιρίες για δραστηριοποίηση σε Ιχθύες και Ταύρους των τελευταίων ημερών και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ευκαιρίες σταθεροποίησης μιας σχέσης, σε Υδροχόους και Κριούς του 3ου δεκαημέρου. Στις 25/5, ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Κριό, θέση από την οποία ευνοεί τη δράση και τα ξεκινήματα. Οι ευνοημένοι πλέον είναι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και δευτερευόντως Δίδυμοι και Υδροχόοι. Την ίδια ημέρα (25/5), ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ευνοεί για επιτυχείς δραστηριότητες προηγούμενων καταστάσεων, τα ζώδια της Γης των τελευταίων ημερών. Στις 27/5, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει ένταση και απογοητεύσεις σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Στις 28/5, η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο έως τις 23/6, πολύ καλή θέση που θα ευνοήσει την ευημερία και την απόλαυση, υλική και αισθηματική, ενώ θα ευνοήσει αισθηματικά Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους, ενώ γενικότερα με ευχάριστες επαφές Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύες. Στις 29/5, ο Άρης σε σύνοδο με το Δία, ευνοεί τη δράση για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου.

Στις 30/5, στις 2:30μμ. για την Αθήνα, έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 9° των Διδύμων. Μια ήσυχη περίοδος, όπου θα ευνοηθούν νέα ξεκινήματα βασισμένα σε παλιότερες καταστάσεις ή εκκρεμότητες, λόγω του ότι ο Ερμής, κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ακόμα ανάδρομος. Θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου!

Καλό μήνα σε όλους!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s