Ο Μάρτιος κάνει την είσοδο του με μια καταπληκτική νέα Σελήνη στις 2/3 και ώρα 19:35 για την Αθήνα στις 12° των Ιχθύων, σε σύνοδο με το Δία αλλά και εξάγωνο με τον Ουρανό. Όπως είναι φυσικό, επηρεάζει θετικά Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους από την 10η έως τη14η μοίρα, αλλά όλοι γενικότερα έχουν να αναμένουν θετικές εξελίξεις στον τομέα που βρίσκεται το ζώδιο των Ιχθύων στο χάρτη τους. Ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, στο ζώδιο των Ιχθύων, υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε όνειρο και να φέρει εύνοια σε κάθε νέο ξεκίνημα που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη, βρίσκεται σε σύνδεση με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα, μια σύνοδος που φέρνει ένταση και πάθος στους έρωτες, αλλά και επιχειρηματικές συμφωνίες, λόγω της φύσεως του ζωδίου του Αιγόκερω. Από την ερωτική σύνοδο αυτή στον Αιγόκερω που ολοκληρώνεται στις 3/3, επηρεάζονται Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί των τριών τελευταίων ημερών (26-28 μοίρες για την ακρίβεια). Νωρίτερα την ημέρα της νέας Σελήνης (2/3), έχει γίνει με ακρίβεια η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, στη 19° Υδροχόου, που κάνει τη σκέψη σοβαρή, βοηθάει στη σταθερότητα και την υλοποίηση μιας δύσκολης εργασίας και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο Υδροχόου, Λέοντα, Ταύρου και Σκορπιού. Στις 5/3, ολοκληρώνεται η τυχερή σύνοδος του Ήλιου/Δία, επηρεάζοντας θετικά Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.
Αφροδίτη και Άρης περνάνε στον Υδροχόο στις 6/3 σχηματίζοντας σύνοδο στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Από εδώ και πέρα αλλάζει η ενέργεια στα αισθηματικά με περισσότερη ελευθερία και εξωστρέφεια, διάθεση για νέες περιπέτειες και προχωρημένες καταστάσεις στον έρωτα. Η αγάπη για τον άνθρωπο, η φιλία, ο ιδεαλισμός, η διανοητική υπεροχή και εγκεφαλική έλξη, το πνεύμα, η ελευθερία και ανεξαρτησία είναι στοιχεία του Υδροχόου και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα θα έχουν αυτό το χαρακτήρα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το δίπολο του έρωτα από τώρα και για τον υπόλοιπο μήνα είναι τα ζώδια του Αέρα (Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι) και της Φωτιάς (Λέοντες, Κριοί, Τοξότες), αλλά όσο προχωράει ο μήνας θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με Ουρανό και Κρόνο οπότε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα αισθηματικά δυσκολεύουν.
Ο Ερμής περνά στους Ιχθύες στις 10/3, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27/3. Από τη λογική του Υδροχόου, τη θέση παίρνει τώρα το συναίσθημα, όσον αφορά τη σκέψη και τις επικοινωνίες. Το διάστημα αυτό θα ευνοηθούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (13/3), δημιουργεί ένα κλίμα ψευδαισθήσεων και τάση φυγής από την πραγματικότητα, συναίσθημα και τέχνη. Προσοχή σε εξαπατήσεις, Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Στις 17/3, ο Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό, φέρνει κάποιες ευκαιρίες σε Ιχθύες και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, μέσα από μια νέα ιδέα, κάτι καινούριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο στα επαγγελματικά και στα σχέδια τους. Η Πανσέληνος του μήνα, γίνεται στις 18/3, 9:18 για την Αθήνα, στην 27° 40′ του άξονα Ιχθύων/Παρθένου και βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μια κορύφωση των γεγονότων που ξεκίνησαν με τη νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα γίνεται τώρα, με θετικό πρόσημο, ως προς την υλοποίηση και την επίτευξη. Αυτοί που δέχονται αυτή τη σύνδεση είναι Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, των τριών τελευταίων ημερών (27-29 μοίρες).
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (19/3), φέρνει ξαφνικές διασπάσεις στις σχέσεις, απώλειες οικονομικές και χωρισμούς και επηρεάζει τις αρχές του 2ου δεκαημέρου Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3, επιτάσσοντας περισσότερη εξωστρέφεια και δράση. Είναι η στιγμή της εαρινής Ισημερίας για το βόρειο ημισφαίριο. Ο τομέας του ωροσκοπίου που καταλαμβάνει το ζώδιο του Κριού φωτίζεται και για τον επόμενο μήνα εστιάζεται η ενέργεια μας, ενώ ευνοημένοι είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και δευτερευόντως του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Στις 21/3, ο Ερμής σε σύνοδο με το Δία, φέρνει ευοίωνες συζητήσεις και εξελίξεις, ευχάριστα νέα, επιτυχίες, σε Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (22/3), δηλώνει χωρισμούς και ξαφνικές εκρήξεις, ατυχήματα και διαφωνίες, για Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου. Ουσιαστικά το διάστημα 18-23/3, είναι αρκετά εκρηκτικό στα αισθηματικά, μια και η Αφροδίτη με τον Άρη εξακολουθούν να διατηρούν σύνοδο, φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς και ψυχρότητα, ή από την άλλη πλευρά τη διάθεση για πειραματισμούς και σύντομης διάρκειας περιπέτειες.
Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα (23/3) και δημιουργεί ένα θολό τοπίο στη σκέψη και την κρίση, προσεκτικοί πρέπει να είναι Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, (26/3), ευνοεί για επαγγελματικές επιτυχίες Αιγόκερους και Ιχθύες των τελευταίων ημερών. Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό στις 27/3, και πλέον περνάμε για τα καλά στη δράση. Η θέση αυτή ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και δευτερευόντως του Αέρα. Στις 28/3, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, επηρεάζει αρνητικά Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου, με χωρισμούς και ψυχρότητα αλλά και οικονομική δυσχέρεια, ενώ θα ακολουθήσει και ο Άρης στις αρχές του επόμενου μήνα.
Καλό μήνα σε όλους!!!