Κινέζικη αστρολογία: Η χρονιά της Υδάτινης Τίγρης (1/2/22-21/1/23

Σύμφωνα με την Κινέζικη μεταφυσική, το νέο έτος ξεκίνησε και τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν είναι το Γιανκ Νερό, ως Ουράνιο στέμμα και η Τίγρη, ως γήινος κορμός. Οι ενέργειες της χρονιάς είναι όλες γιανκ, δηλαδή εξωστρεφείς και δυναμικές. Το γιανκ νερό, περιγράφει την κίνηση, τη ροή, τις μετακινήσεις, το λόγο, ενώ ως στοιχείο δηλώνει και την έντονη παρουσία του υδάτινου στοιχείου μέσα στη χρονιά αυτή, με βροχοπτώσεις και πλημμύρες. Η Τίγρη, ζώο της Άνοιξης, έχει κι αυτή γιανκ στοιχεία, το ξύλο, τη γη και τη φωτιά. Είναι ζώο υπερήφανο, αξιοπρεπές και φιλάνθρωπο. Σχετίζεται με την ανάπτυξη και την πρόοδο, ενώ θα γίνουν επιστημονικές ανακαλύψεις. Επίσης υπερασπίζεται τους άλλους, φυλάει τα κεκτημένα και την περιουσία και προσφέρει στην κοινωνία. Είναι επίσης ζώο κινητικό, που δηλώνει και πάλι ότι μέσα στη χρονιά θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις.

Οι τυχεροί της χρονιάς, είναι το Γουρούνι, το Άλογο και ο Σκύλος, με όμορφες σχέσεις και ευχάριστες προοπτικές, ενώ αυτοί που βάλλονται είναι ο Πίθηκος που θα έχει συγκρούσεις, η ίδια η Τίγρη που θα βιώσει ανταγωνισμό και το Φίδι. Το φυλαχτό για τα ζώα που βάλλονται είναι το γουρουνάκι.

Δυο λόγια βάσει του Day master..

Όσοι ανήκουν στο στοιχείο του Ξύλου, θα έχουν αρκετούς φίλους και ανταγωνιστές, θα έχουν όμως και υποστήριξη και νέες γνώσεις.

Όσοι ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς, πιθανό φέτος να χρειαστεί να αναλάβουν θέση ισχύος, ενώ για τις γυναίκες η σχέση τους θα πάει καλά ή θα γνωρίσουν ένα σύντροφο. Επίσης θα έχουν υποστήριξη σε ότι χρειαστούν και εφόδια.

Όσοι ανήκουν στη Γη, θα έχουν καλά οικονομικά φέτος όπως επίσης και κύρος, ευθύνες, ανάληψη θέσεων ισχύος. Επίσης οι γυναίκες θα έχουν καλή σχέση με το σύντροφο ή θα γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο στη ζωή τους, αλλά και οι άνδρες θα έχουν τη δυνατότητα αυτή, να γνωρίσουν μια ενδιαφέρουσα σύντροφο.

Όσοι ανήκουν στο Μέταλλο, φέτος θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα ευνοηθούν στην απόκτηση απογόνου, ενώ θα πάνε καλά και τα οικονομικά τους. Για τους άντρες, υπάρχει εύνοια στα αισθηματικά.

Τέλος, όσοι ανήκουν στο στοιχείο του Νερού, θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά αυτή φίλοι και ανταγωνιστές, ενώ επίσης θα είναι πολύ δημιουργικοί και εκφραστικοί, ενώ ευνοείται η απόκτηση ενός παιδιού για τις γυναίκες.

Όσον αφορά το feng shui, τα ιπτάμενα άστρα της χρονιάς είναι τα ίδια με τη φυσική τους θέση, γεγονός που φέρνει στασιμότητα και αργή εξέλιξη στα γεγονότα. Στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να ενισχύσετε τα θετικά σημεία του ορίζοντα και να μένετε περισσότερο σε αυτά. Ο Νότος, φέρνει χαρά και ευτυχία, ο Βορράς φέρνει έρωτα, η Βορειοανατολική κατεύθυνση είναι επίσης από τις ευοίωνες, όπως τέλος η Νοτιοανατολική. Οι δυσμενείς κατευθύνσεις της χρονιάς, είναι το κέντρο, που θα ήταν καλό να βάλετε μεταλλικά αντικείμενα, και η Νοτιοδυτική κατεύθυνση, που βοηθάει η κολοκύθα υγείας ή ένας κουμπαράς. Τέλος, η Ανατολική, η Δυτική και η Βορειοδυτική κατεύθυνση είναι ουδέτερες και χρειάζονται λίγο προσοχή.

Ευτυχισμένο νέο έτος της Υδάτινης Τίγρης!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s