Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού (18/1/22-17/7/2023)

Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι σημεία μέσα στον αστρολογικό μας χάρτη και σηματοδοτούν τον άξονα όπου συμβαίνουν οι Εκλείψεις. Ο Νότιος δεσμός είναι το σημείο που περιορίζεται και είναι δυσοίωνο, φύσεως Κρόνου, δηλώνει το σημείο εκκίνησης, το γνώριμο, ενώ ο Βόρειος δεσμός είναι το σημείο το ευνοημένο, ο προορισμός μας, είναι φύσεως Δία και είναι αυτό που πρέπει να μάθουμε στη ζωή μας, η πρόκληση, το μέλλον. Στο άρθρο αυτό θα εξετάσουμε τη νέα διέλευση των Δεσμών της Σελήνης και όχι τη γενέθλια θέση τους. Επίσης θα δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτή η νέα θέση και πού καλείται αυτό το χρονικό διάστημα να εστιάσει.

Ο άξονας Ταύρου/Σκορπιού, είναι άξονας οικονομικών, ασφαλειών και προσωπικών αξιών. Επομένως, εκ πρώτης όψεως καταλαβαίνουμε ότι θα μας απασχολήσουν συλλογικά ως ανθρωπότητα αυτά τα θέματα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Το σημείο που πρέπει να περιορίσουμε την εστίαση μας πλέον είναι ο Σκορπιός, που αναφέρεται στα χρήματα των άλλων και το δημόσιο χρήμα, τα δάνεια, τις κληρονομιές, τις βαθιές συναισθηματικές ενώσεις και το μοίρασμα, τις αξίες των άλλων, τις επιθυμίες μας. Επίσης αναφέρεται στην ενέργεια, που είναι άυλη και τη μοιράζονται όλοι και ήδη έχουμε δει τα προβλήματα από την έλλειψη της. Ο Βόρειος δεσμός στον Ταύρο είναι εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε, αυτά που θα πρέπει να μάθουμε ως ανθρωπότητα το επόμενο διάστημα και ο Ταύρος μιλάει για υλική ασφάλεια, την επαφή με τη φύση και την απλότητα, την ιδιοκτησία. Με τον Ουρανό να μοιράζεται το ίδιο ζώδιο από το 2018 έως το 2026, τα θέματα του Ταύρου και στην πρωταρχική του έκφραση το χρήμα αλλάζει μορφή και γίνεται ηλεκτρονικό, άυλο και γενικότερα η τεχνολογία μπαίνει στη φύση και στις προσωπικές μας συνήθειες. Η ενέργεια μας λοιπόν καλείται να εστιαστεί στα θέματα αυτά, της απλής καθημερινότητας και της επαφής μας με τη φύση, την ύλη όπως διαμορφώνεται με τις νέες τεχνολογίες. Στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, ο οίκος που καταλαμβάνει το ζώδιο του Σκορπιού είναι εκεί που ρουφάει ενέργεια και θα υπάρξει καθίζηση, ενώ, ο οίκος που βρίσκεται ο Ταύρος είναι εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε τη δεδομένη στιγμή για την εξέλιξη μας, ενώ θα χρειαστεί να υποστεί και αλλαγές.

Είναι σημαντικό στις παρακάτω αναλύσεις να διαβάσετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, για να εντοπίσετε σε ποιον τομέα θα πρέπει να εστιάσετε τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Κριός

Με τη νέα αυτή θέση των Δεσμών της Σελήνης, καλείστε να εστιάσετε στα οικονομικά και συγκεκριμένα στα προσωπικά σας έσοδα, από τα οποία θα υπάρξουν κέρδη. Ίσως προκύψουν αλλαγές στον τρόπο που βγάζετε τα χρήματά σας, σίγουρα πάντως θα πρέπει να εκσυγχρονίσετε τις συναλλαγές σας και τις μεθόδους πληρωμών, αλλά και την δουλειά σας. Υπάρχει μια καθίζηση στα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους, τις κληρονομιές και τα δάνεια και καλό είναι να μην επενδύσετε σε αυτά ή γενικά να μην βασιστείτε στα χρήματα των άλλων. Πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας κτήσεις και επίσης να επενδύσετε στο προσωπικό σας σύστημα αξιών και την αυτοεκτίμηση σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τις αξίες των άλλων.

Ταύρος

Οι Δεσμοί της Σελήνης πλέον στον δικό σας προσωπικό άξονα, φέρνουν μοιραίες εξελίξεις στη ζωή σας και αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για την προσωπική σας πρόοδο. Καλείστε να εστιάσετε στα προσωπικά σας θέλω. την αυτό-βελτίωση και την ανάπτυξη σας. Ασκείτε επιρροή στους άλλους με το ταπεραμέντο σας. Το αδύνατο σημείο σας θα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες, όπου αισθάνεστε ιδιαίτερα εξαρτημένοι από τους άλλους, ενώ υπό εκτιμάτε τον εαυτό σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το “εγώ” σας και να κάνετε τις προσωπικές σας αλλαγές, χωρίς να εξαρτάστε από τους άλλους.

Δίδυμοι

Για εσάς η περίοδος αυτή με τους Δεσμούς στον Ταύρο/Σκορπιό, μιλάνε για απομόνωση, μυστικότητα, παρασκήνιο, κρυφούς εχθρούς και αυτοθυσία. Είναι η στιγμή που χρειάζεται λίγο να απομονωθείτε και να ακούσετε το υποσυνείδητο και τα κρυφά σας ταλέντα. Από την άλλη, θα πρέπει να περιορίσετε την υπερβολική κριτική και ανάλυση στην καθημερινότητα σας και στη δουλειά, τη ζήλεια και την εμμονή στη λεπτομέρεια.

Καρκίνος

Η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης είναι φιλική προς το ζώδιο σας και σας προτρέπει να λάμψετε μέσα σε ομάδες και φίλους, να ονειρευτείτε το μέλλον της κοινωνίας και να θέσετε προσωπικούς στόχους. Νέα ενδιαφέροντα, στόχοι και φίλοι σας εξελίσσουν, ενώ η τάση σας να εστιάζετε στην προσωπική σας και μόνο ευχαρίστηση, δημιουργία και στον έρωτα, είναι κάτι που δεν ευνοείται αυτό το διάστημα. Εστιάστε λοιπόν στην ανάμειξη σας με τους άλλους για ένα κοινό σκοπό.

Λέων

Είναι σημαντική για εσάς η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης αφού επηρεάζει γωνιακούς οίκους, και συγκεκριμένα τη βάση και την πορεία σας. Ο τομέας που ευνοείται πλέον, είναι η καριέρα σας, η κοινωνική σας φήμη και η δημόσια ζωή αλλά και η σχέση σας με ανώτερους και τις αρχές. Εκεί είναι που θα συμβούν αλλαγές, λόγω και της παρουσίας του Ουρανού τα τελευταία χρόνια και σε κάποιους μάλιστα έχουν ήδη συμβεί η δρομολογηθεί. Πρόκειται λοιπόν για σημαντικές αλλαγές στην πορεία της ζωής σας, που σκοπό έχουν την εξέλιξη και πρόοδο σας. Μην αφήσετε να σας τραβήξουν πίσω οι συναισθηματισμοί που θα είναι έντονοι, οι φόβοι σας για την επιτυχία και η τάση απόρριψης της εξουσίας.

Παρθένος

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, είναι φιλικοί προς το ζώδιο σας και η ενέργεια που ευνοείται είναι να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσα από τη γνώση, τη φιλοσοφία και τις σπουδές, την επαφή σας με το εξωτερικό και άλλες κουλτούρες, την πίστη και τη θρησκεία. Αντίθετα, θα πρέπει να περιορίσετε την όποια ανωριμότητα, επιπολαιότητα, την υπερβολικά αναλυτική σκέψη και την τάση να είστε άστατοι. Ανώτερες σπουδές και ταξίδια ευνοούνται, από τα οποία θα αποκομίσετε όμορφες εμπειρίες και πρόοδο.

Ζυγός

Οι Δεσμοί για εσάς πέφτουν σε άξονα οικονομικών και υλικών αξιών. Θα ευνοηθείτε από οικονομικές συναλλαγές και διακανονισμούς ή κληρονομικά θέματα. Η σεξουαλική σας ζωή θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η libido σας θα είναι αυξημένη. Αντίστοιχα, αυτό που περιορίζεται είναι η αυτοπεποίθηση σας και γίνεστε εσωστρεφείς, υπερβολικά ντροπαλοί και με ένα αίσθημα ματαιότητας. Επίσης, τα προσωπικά σας έσοδα δεν ευνοούνται πολύ, όπως και η υλική σταθερότητα καλό είναι λοιπόν να φροντίζετε να βρίσκετε άλλες πηγές εσόδων.

Σκορπιός

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον προσωπικό σας άξονα, φέρνουν μοιραίες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όπου θα πρέπει να δώσετε βάση. Συγκεκριμένα ευνοείται ο γάμος, η δημιουργία μιας σχέσης η μια νέα συνεργασία. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την παρουσία του Ουρανού ήδη στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεων σας, σίγουρα θα πρέπει να έχουν το στοιχειό της πρωτοτυπίας, της αλλαγής και της προοδευτικότητας. Σίγουρα πάντως δε θα πρέπει να επενδύσετε στο “εγώ” και στο να είστε μόνοι, αφού δεν ευνοείστε σε αυτό, ενώ μέσα από τις σχέσεις θα εξελιχθείτε, θα προαχθείτε και θα βρείτε την πληρότητα.

Τοξότης

Οι Δεσμοί στον Ταύρο και Σκορπιοί, σας επηρεάζουν σε τομείς της καθημερινότητας, της υγείας και της ψυχολογίας. Συγκεκριμένα, αυτό που ευνοείται πλέον είναι η εργασία σας και οι πρακτικές υπηρεσίες προς τους άλλους, η σχέση σας με τους συναδέλφους ή συνομήλικους σας και η φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Γενικά εστιάστε στην πρακτική πλευρά της καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να περιοριστεί η τάση σας να είστε ονειροπόλοι, υπερβολικά κυκλοθυμικοί και να εξαρτάστε από τους άλλους ή από οτιδήποτε σας κάνει να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Για εσάς η θέση αυτή των Δεσμών είναι πολύ ευνοϊκή και σας καλεί να εστιάσετε την ενέργεια σας στη χαρά, την προσωπική σας δημιουργία και έκφραση, τον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι και τα ταλέντα σας. Αντίστοιχα θα πρέπει να περιορίσετε την ανάμειξη σας με ομάδες και φίλους, την ανάγκη να προσφέρετε στους άλλους και στο κοινωνικό σύνολο και να διακριθείτε μέσα από αυτούς. Δώστε λοιπόν έμφαση στις νέες καθαρά προσωπικές σας εμπειρίες που θα έρθουν ξαφνικά, λόγω και της παρουσίας του Ουρανού.

Υδροχόος

Εσείς επηρεάζεστε σε βασικούς άξονες του ωροσκοπίου, οπότε είναι βασική διέλευση αυτή, επηρεάζοντας τις βάσεις σας. Με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, καλείστε να στρέψετε την ενέργεια στο σπίτι και την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή, τους γονείς και το συναισθηματικό σας κόσμο ή τις παιδικές σας μνήμες, τομείς όπου έχουν υποστεί αλλαγές από τη διέλευση του Ουρανού, ή σε κάποιους από εσάς θα υποστούν τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά η ενασχόληση σας με τα παραπάνω θα ευνοηθεί και θα είναι συμβατή με την πρόοδο και εξέλιξη σας, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η καριέρα θα υποστεί μια καθίζηση. Ίσως να έχετε την τάση να είστε κάπως στερεοτυπικοί, να έχετε περίεργη στάση απέναντι στις αρχές και την εξουσία και να μη θέλετε να βρίσκεστε σπίτι.

Ιχθύες

Με τη θέση αυτή των Δεσμών, εσείς θα ευνοηθείτε στα κοντινά ταξίδια, τις επαφές και καλές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, την οξυδέρκεια και την κατάρτιση σε βασικές γνώσεις και δεξιότητες και γενικότερα σε κάθε είδους επικοινωνίες και μετακινήσεις. Από την άλλη πλευρά, θέματα ανώτερης γνώσης και πνευματικότητας περιορίζονται, θα έχετε την τάση για ξενοφοβία και θρησκευτικό ή πνευματικό φανατισμό, ενώ εύκολα θα γίνεστε αναξιόπιστοι με τάση να γελοιοποιείτε τους άλλους. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξετε και να μην επενδύσετε σε αυτά τα θέματα.

Rating: 1 out of 5.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού αστρολογίας για απόλυτα προσωπική ανάλυση.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s