Ιανουάριος 2022 -Newsletter

Ο μήνας και η νέα χρονιά ξεκινάει με το τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού (1/1), που δίνει έναν αέρα ανανέωσης και ελευθερίας, μαζί με νέες, πρωτοποριακές ιδέες και ευνοεί τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) αρχών του 2ου δεκαημέρου. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο (2/1), όπου δίνει κι αυτός έναν αέρα ελευθερίας και εύστοχης σκέψης, ενώ ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 2/1, 8:34 μ.μ. για την Αθήνα, στις 12° 20′ του Αιγόκερω. σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ελπιδοφόρα για νέα ξεκινήματα, αν και λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ερμή που έρχεται, θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (5/1) και δίνει ευκαιρίες σε Αιγόκερους και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου για όμορφες και ρομαντικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή και μια επανασύνδεση. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη (9/1), στις 18° 43′ Αιγόκερω, αρχίζει ένα νέο κύκλο της Αφροδίτης, με τη συνείδηση του Ήλιου, πλέον έτοιμη να ανέλθει, έπειτα από μια βαθιά προσωπική ενδοσκόπηση, και σιγά σιγά να ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της ως το τέλος του μήνα. Αυτός ο νέος κύκλος, επηρεάζει θετικά στα αισθηματικά, όσους ανήκουν ή έχουν προσωπικούς πλανήτες στο τέλος του 2ου δεκαημέρου του Αιγόκερω.

Στις 11/1, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας ευκαιρίες ψυχικής ανανέωσης και διαφυγής, σε Αιγόκερους και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, φέρνει εξαπατήσεις και εξασθένιση, σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14/1, από τη 10° 20″ του Υδροχόου, ενώ βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σχεδίων.. είναι ώρα για επανεξέταση και εσωτερική σκέψη και η στιγμή να κόψουμε ταχύτητα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (16/1), δίνει έντονη ενέργεια για επίτευξη σχεδίων στα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 18/1, 1:48 π.μ. για την Αθήνα, στις 27° 50′ του άξονα Αιγόκερω/Καρκίνου, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, σίγουρα είναι η ολοκλήρωση μιας πιεστικής κατάστασης για ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια μέρα, ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή φορά στη 10° 49′ του Ταύρου και ο Βόρειος δεσμός της Σελήνης εισέρχεται στον Ταύρο, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Ο Ήλιος την επόμενη μέρα (19/1), βρίσκεται σε τρίγωνο με το Βόρειο δεσμό, ευνοώντας τα ζώδια της Γης των τελευταίων ημερών, με νέες επαφές και προοπτικές. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, στις 20/1, φωτίζοντας τον τομέα του Υδροχόου στον αστρολογικό χάρτη κάθε ατόμου και ευνοώντας πλέον τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (23/1) στις 3° 22′ Υδροχόου, δηλώνει ένα νέο κύκλο του Ερμή και ευνοεί το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα.

Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1, από όπου και ευνοεί τα ζώδια της Γης στη δράση και πιέζει πλέον τους Παρορμητικούς ενώ και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα περνάει κι αυτός στον Αιγόκερω στις 26/1, όπου σχηματίζει τρίγωνο με το Βόρεια δεσμό. Ο Ερμής ανάδρομος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων της Γης, με ένταση και εμμονές αλλά και προσήλωση για επιτυχία. Την ίδια ημέρα (29/1), η Αφροδίτη επιστρέφει πλέον σε ορθή φορά, στην 11° Αιγόκερω από όπου διατηρεί τρίγωνο με τον Ουρανό. Ήρθε επιτέλους η ώρα για νέες και πρωτοποριακές σχέσεις ή νέα ξεκινήματα σε μια επανασύνδεση, για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Επιπλέον, κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να τρέχουν στα οικονομικά ή στις συμφωνίες. Ο μήνας κλείνει με το τετράγωνο Ήλιου/Ουρανού (30/1), με κάποιες ανατρεπτικές εξελίξεις σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, των αρχών του 2ου δεκαημέρου.

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s