Προβλέψεις ζωδίων 2022 -Μέρος 2ο (Λέων-Σκορπιός)

Λέων 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Φίλοι Λέοντες το 2022 είναι πολύ πιο ευνοϊκό για εσάς του 1ου δεκαημέρου σε σχέση με τα υπόλοιπα δεκαήμερα του ζωδίου σας, αφού δεν έχετε πλέον τον Κρόνο και τον Ουρανό να σας επηρεάζουν, ένας πολύ σπουδαίος λόγος να πανηγυρίζετε! Πλέον πιο ώριμοι από τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών, έχετε να λάβετε φέτος τις εύνοιες του Δία. Η πρώτη φάση από τους Ιχθύες, έως τις 12/2, φέρνει τύχη στις ασφάλειες σας και τα οικονομικά από τρίτους, γεγονός που θα επιδράσει και στην θετική ψυχολογία σας, ενώ κατά τη διέλευση του Δία από τον Κριό, (11/5-28/10), θα βιώσετε την αισιοδοξία και την ανάπτυξη που επιθυμείτε, με ταξίδια, άνοιγμα οριζόντων, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, επιτυχία στις δουλειές και περισσότερη κοινωνικοποίηση. Σίγουρα λοιπόν, αυτό θα είναι και το καλύτερο σας διάστημα μέσα στη χρονιά. Ένα σημαντικό επίσης γεγονός του 2022, είναι η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, που μαζί αλλάζουν και οι Εκλείψεις. Στην περίπτωσή σας αυτή η νέα θέση έχει να κάνει με βασικούς τομείς όπως η καριέρα και το σπίτι, όπου καλείστε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην καριέρα και την κοινωνική σας θέση, δίνοντας λιγότερη ενέργεια στο σπίτι. Πάντως για φέτος η μόνη Έκλειψη που θα επηρεάσει εσάς των πρώτων ημερών είναι η Μερική Ηλιακή που γίνεται στις 25/10, στη 2° του Σκορπιού, που φέρνει αλλαγές σε σχέση με σπίτι και οικογένεια, κλείσιμο θεμάτων του παρελθόντος. Η αναδρομή του Ερμή, στις 14/1 στον Υδροχόο, ευθύνεται για επανασυνδέσεις και επιστροφές σε παλιές σχέσεις, ενώ και οι υπόλοιπες αναδρομές του Ερμή αλλά και του Άρη φέτος, έχουν σχέση με επαφές με πρόσωπα του παρελθόντος, είτε αυτά είναι απλά φίλοι και γνωστοί, είτε και κάτι παραπάνω. Πολύ ευνοϊκός μήνας για τις σχέσεις σας είναι ο Μάρτιος, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, να φέρνουν έρωτες και πάθη! Ο Άρης από τους Διδύμους, θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας 20/8-7/9 ορθόδρομος και μετά στο τέλος της χρονιάς 27/12 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2023, όπου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τους φίλους, τους έρωτες και τους μακροπρόθεσμου στόχους σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο με τη γενική επισκόπηση της χρονιάς 2022, για να δείτε τις ακριβείς ημερομηνίες των αναδρομών του Ερμή και πολλές άλλες πληροφορίες.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Εσείς φίλοι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα λέγαμε ότι είστε από τους πιο πιεσμένους φέτος, μαζί με τους υπόλοιπους σταθερούς του 2ου δεκαημέρου. Ο Κρόνος και ο Ουρανός θα επηρεάζουν το δεκαήμερο σας, φέρνοντας εμπόδια, ανατροπές, ευθύνες, πολύ δουλειά και έλλειψη σταθερότητας, όμως όλα αυτά στο τέλος θα σας ωριμάσουν, όπως έγινε και με το πρώτο δεκαήμερο τον περασμένο χρόνο. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις όψεις της χρονιάς, πότε ο Κρόνος /Ουρανός γίνεται πιο έντονος και πολλές ακόμα πληροφορίες στο άρθρο της γενικής επισκόπησης του 2022. Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν και οι Εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, που φέρνει η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης. Συγκεκριμένα, θα επηρεάσουν το δεκαήμερο σας η Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 30/4 τους γεννημένους των αρχών του δεκαημέρου σας κοντά στη 10η μοίρα με ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα και μετά η Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 8/11, στη 16° Ταύρου, στην οποία και πάλι θα υπάρξουν πιέσεις σε σχέση με την πορεία σας, την οικογένεια και τις σχέσεις και θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Σίγουρα πάντως και οι δυο Εκλείψεις θα σας πάνε ένα βήμα παραπέρα προς την εξέλιξη της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας, ακόμα κι αν στην αρχή φανεί αρκετά δύσκολη η όλη διαδικασία και με αρκετά εμπόδια. Σημαντική θα είναι η βοήθεια του Δία από τους Ιχθύες (13/2-26/3), σε σχέση με τα οικονομικά από τρίτες πηγές, το σύντροφο και γενικότερα τις ασφάλειες σας, όπου θα υπάρξει μια ανακούφιση και μαζί θα ανεβάσει και την ψυχολογία σας. Ένας εκπληκτικός μήνας για τις σχέσεις σας είναι ο Μάρτιος, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο, να κάνουν το τοπίο πολύ ερωτικό, με πολλές ευκαιρίες σημαντικών νέων σχέσεων ή αναζωπύρωση του πάθους, αν πρόκειται για σχέσεις από παλιά. Η μεγάλη παραμονή του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων από τις 20/8 και μετά, θα φανεί πολύ σημαντική, αφού οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, μάλιστα θα κάνετε και κάποιες αναθεωρήσεις φιλιών και στόχων κατά την περίοδο της αναδρομής του. Συγκεκριμένα θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας 7-30/9 ορθόδρομος και 28/11-27/12 ανάδρομος.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Αγαπητοί Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, εσείς θα είστε κάπως πιο ήρεμα σε σχέση με το 2ο δεκαήμερο, τουλάχιστον δεν θα έχετε τον Ουρανό, ενώ ο Κρόνος θα επισκεφτεί το δεκαήμερο σας για ένα διάστημα της χρονιάς (11/3-10/9) και από τις 3/12 έως το τέλος της πορείας του στον Υδροχόο, στις 7/3/2023, πιέζοντας σας να ωριμάσετε στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, μια και οι άλλοι απέναντι σας θα είναι αρκετά αυστηροί, ακόμα και απορριπτικοί. Προφανώς λοιπόν οι σχέσεις που διατηρούσατε ως τώρα και δεν έχουν σοβαρές προοπτικές, θα τελειώσουν ή θα δημιουργηθεί ψυχρότητα, ενώ κάποιοι θα αναλάβετε ευθύνες σοβαρής δέσμευσης μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες, πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου. Ο Δίας από τους Ιχθύες (26/3-11/5), θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, αλλά και τα έσοδα σας από τρίτες πηγές, όπως ασφάλειες, διακανονισμούς ή από τα χρήματα του συντρόφου σας. Παρόλα αυτά, επειδή υπάρχει και ο Ποσειδώνας να επηρεάζει το συγκεκριμένο τομέα, ιδιαίτερα τον Απρίλιο, καλό θα είναι να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, είναι όμως πιθανό να λάβετε ανέλπιστα κέρδη από το πουθενά. Με τη νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και τις Εκλείψεις, επηρεάζεστε σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως το σπίτι και η καριέρα. Η Έκλειψη που θα σας επηρεάσει είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5, στις 26° Σκορπιού, με ένταση στο σπίτι και πιθανότητα χωρισμού από μια σχέση. Η μεγάλη παραμονή του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, θα αυξήσει τον κύκλο των φίλων σας και τη δραστηριότητα σας σε ομάδες και συλλόγους, (1/10-28/11).

Παρθένος 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Ο Δίας έρχεται απέναντι σας φίλοι Παρθένοι, που σημαίνει ότι η τύχη έρχεται από τους άλλους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας έως τις 12/2 και έχετε να περιμένετε νέες σχέσεις αν αναζητάτε ένα ταίρι, επισημοποιήσεις σχέσεων και ομαλούς χωρισμούς αν φυσικά θέλετε να τελειώσει μια σχέση. Φυσικά και στον τομέα των επαγγελματικών, φέρνει τυχερές συνεργασίες. Αλλά κι από τον Κριό ο Δίας (11/5-28/10), θα είναι πολύ καλός, αφού θα ενισχύσει τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σας, τη libido, την ψυχολογία και τα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο ή τα ασφαλιστικά σας. Οι αναδρομές του Ερμή και του Άρη, θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας, με κάποιες αναθεωρήσεις, δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες που γυρίζει ο Ερμής Ανάδρομος και πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες στη γενική επισκόπηση της χρονιάς 2022. Οι νέες θέσεις των Δεσμών της Σελήνης και των Εκλείψεων επηρεάζουν και φέρνουν αλλαγές στο κοντινό περιβάλλον σας, στις επαφές σας με στενούς συγγενείς και γείτονες, τις σπουδές και την επιμόρφωση, τα ταξίδια, όπου καλείστε να περάσετε σε ένα πιο διευρυμένο και φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης, μέσα από τη γνωση. Η Έκλειψη που επηρεάζει τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου σας είναι η Μερική Ηλιακή στις 25/10, στη 2° Σκορπιού, όπου πιθανά τελειώνετε κάποιες σπουδές ή αλλάζετε καθημερινές συνήθειες μετακίνησης κλπ. Η μεγάλη παραμονή του Άρη στους Διδύμους είναι πιεστική για εσάς, σε σχέση με την καριέρα και τους ανωτέρους σας, παρόλα αυτά το δεκαήμερο σας θα επηρεαστεί για λίγο φέτος, συγκεκριμένα από 20/8 έως 7/9 και 27/12 και για το επόμενο έτος μετά, απλά καλό είναι να το γνωρίζετε, μια και ενδεχομένως γίνουν κάποιες επαναπροσδιορίσεις και αλλαγές.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Το γεγονός της χρονιάς είναι και για εσάς ο Δίας από τους Ιχθύες, ο οποίος θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο 13/2-26/3, φέρνοντας τύχη από τους άλλους της ζωής σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επομένως, εάν αναζητάτε ένα ταίρι, αυτό είναι για εσάς το κατάλληλο διάστημα για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, ή αν περιμένετε την επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης, σας, τώρα είναι η στιγμή να το πραγματοποιήσετε. Ακόμα όμως και για το τέλος μιας σχέσης που δε σας καλύπτει πλέον, με το Δία απέναντί σας θα νιώσετε ανακούφιση δίνοντας εύκολο τέλος. Το γεγονός του Δία ενισχύεται και από την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου τον Ιανουάριο ανάδρομη, φέρνει ερωτικές επανασυνδέσεις και ως τις 20/2, συμπορεύεται με τον Άρη και ανεβάζει το πάθος στα ύψη. Ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας ευνοεί εξαιρετικά σε ταξίδια στο εξωτερικό και σπουδές, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κατά τα άλλα, φέτος θα δώσετε και μεγάλη ενέργεια στις δουλειές και τα επαγγελματικά σας, αφού με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας θα είναι πολλές, το ίδιο και της εργασίας σας, ενώ φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Το παραπάνω έρχεται να ενισχύσει και η μεγάλη παραμονή του Άρη στους Διδύμους, από τις 20/8 και μετά, ο οποίος θα πιέσει πολύ στα θέματα της καριέρας και τις απαιτήσεις που θα έχουν από εσάς οι ανώτεροι σας στη δουλειά ή ο κόσμος από εσάς εαν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Μάλιστα κατά την αναδρομή του θα γίνουν και κάποιες αναθεωρήσεις, και καλό είναι να μην κανετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος. Για την ακρίβεια, ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερο σας 7-30/9, ορθόδρομος και 28/11-27/12, ανάδρομος, για να ξαναπεράσει και πάλι από το ίδιο σημείο το 2023. Τέλος, η νέα θεση των Δεσμών της Σελήνης με τις Εκλείψεις, είναι βοηθητικές για εσάς και σχετίζονται με νέες σπουδές και γνώσεις ή και μακρινά ταξίδια. Οι Εκλείψεις που σας επηρεάζουν είναι η Μερική Ηλιακή στις 30/4 στη 10° Ταύρου με κάποιο νέο ξεκίνημα σε σπουδές ή επαγγελματικά και η Ολική Σεληνιακή στις 8/11 στη 16° Ταύρου, η οποία πιθανό να σας πιέσει λίγο αφού μέσα από τις πολλές υποχρεώσεις και τις δουλειές, ίσως αναγκαστείτε να ακυρώσετε ένα ταξίδι ή να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα σπουδών.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Φυσικά ο Δίας θα επισκεφτεί και το δικό σας δεκαήμερο 26/3-11/5, φέρνοντας την ανάλογη τύχη στις σχέσεις και συνεργασίες, μάλιστα, με τη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα τα πράγματα είναι τελείως ονειρικά, αυτό που επιθυμείτε και εύχεστε για μια σχέση μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να μην πέσετε στο άλλο άκρο με υπερβολές, γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να εκδηλωθεί η όψη με απογοήτευση… Πάντα με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή, αφού έχει τους δικούς του όρους και δεν είναι πλανήτης της ύλης. Τα καλά όμως ξεκινάνε από την αρχή της χρονιάς, αφού μέχρι τις 7/1, έχετε τη δυνατότητα ερωτικών επανασυνδέσεων, το ίδιο και 26/1-14/2, με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ τελικά 20/2-6/3, το ερωτικό πάθος φτάνει στα ύψη, οι επανασυνδέσεις που έγιναν θα φανεί αν θα ευδοκιμήσουν τώρα και οι νέες σχέσεις είναι εξαιρετικά πολύ πιθανές, με Αφροδίτη, Άρη και Πλούτωνα σε σύνοδο! Δε θα λείψουν και οι υποχρεώσεις στη δουλειά και στην καθημερινότητα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, (11/3-10/9 και μετά από 3/12 έως και το τέλος της κίνησης του στον Υδροχόο στις 7/3/2023. Επιπλέον ο Άρης από τους Διδύμους μετά τις 20/8, πιέζει επαγγελματικά και κοινωνικά με πολλές απαιτήσεις από ανωτέρους, οπότε καλό είναι να φροντίσετε να ξεκουράζεστε. Συγκεκριμένα, θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο 1/10-28/11 και καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις και αλλαγές, παρά μόνο επανεξέταση. Τέλος, οι νέες θέσεις των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, με τις Εκλείψεις, εστιάζουν στις νέες επαφές, μακρινά ταξίδια και γνώσεις, ενώ σας καλούν να αλλάξετε τις στενές επαφές που είχατε και τον τρόπο των κοντινών μετακινήσεων. Η Έκλειψη που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5 στις 26° Σκορπιού, που ίσως σας πιέσει στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Ο Δίας επιστρέφει και πάλι στους Ιχθύες (28/10-20/12), για να δώσει ευκαιρίες και τύχη στις σχέσεις, για τους γεννημένους των τελευταίων 2 ημερών.

Ζυγός 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί Ζυγοί το 2022, έχει πολύ θετικές εξελίξεις για εσάς και αναμένεται να είναι πολύ τυχερό ιδίως στα αισθηματικά, αφού για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς ο Δίας στον Κριό, φέρνει εύνοια στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Συγκεκριμένα το διάστημα αυτό είναι 11/5-28/10 και ξανά από τις 20/12, με πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις για όσους αναζητούν ένα ταίρι και με πολλές επισημοποιήσεις σχέσεων και γάμο. Ακόμα βοηθάει και για ένα διαζύγιο με τον πιο ανώδυνο τρόπο, εάν βρίσκεστε σε τέτοια φάση, όπου τη δεδομένη στιγμή θα νιώσετε ξαλαφρωμένοι. Όμως και πριν, από τους Ιχθύες ο Δίας έως τις 12/2, σας ευνοεί στην διαμόρφωση μιας ήρεμης και ευχάριστης καθημερινότητας, ευνοεί τα εργασιακά σας και προστατεύει την υγεία σας. Επιστρέφοντας και πάλι στα αισθηματικά, να πούμε ότι θα ξεκινήσει η εύνοια από το Μάρτιο, με τη σύνοδο Αφροδίτης/Άρη στον Υδροχόο, ο καλύτερος μήνας της χρονιάς για τον έρωτα και τις σχέσεις, ενώ 14-25/1 ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις, αν και πάλι είστε σε αυτή τη φάση. Αλλά και οι άλλες δυο αναδρομές του Ερμή στα ζώδια του Αέρα, είναι επωφελείς για εσάς, αφού θα δώσουν την ευκαιρία να κινητοποιήσετε προσωπικές υποθέσεις σας, είτε αυτές αφορούν κάποιες νομικες διαδικασίες και συμβόλαια είτε κάποια άλλα που σας αφορούν και θα επανέλθουν τα διαστήματα αυτά να τα δουλέψετε. Για να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες του ανάδρομου Ερμή αλλά και πολλές άλλες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, επισκεφτείτε τη γενική επισκόπηση της χρονιάς 2022. Στις αναδρομές, έρχεται να προστεθεί και αυτή του Άρη από τους Διδύμους, που όμως θα γίνει από τις 27/12 και για το επόμενο έτος 2023, ενώ πρόκειται για ευνοϊκή διέλευση και πιθανό να έχει να κάνει με τη δραστηριότητα σε σχέση με συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό και ίσως κάποια πράγματα να μην τρέξουν από την αρχή και να βρούν κάποια λύση από το 2023. Τέλος, η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης και των Εκλείψεων, αφορούν τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια καθίζηση στο έσοδα σας, όμως θα ευνοηθείτε μέσα από τους άλλους. Η Έκλειψη που σας επηρεάζει φέτος είναι η Μερική Ηλιακή στις 25/10 στη 2° Σκορπιού και τονίζει ακριβώς αυτό, δηλαδή μια ανάγκη προσαρμογής των αναγκών και επιθυμιών σας.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Για εσάς φίλοι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι κάπως πιο ήσυχα. Αρχικά η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω τον Ιανουάριο, φέρνει κάποιες επανεξετάσεις και επιστροφές σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, για παράδειγμα την επιστροφή σε μια συγκατοίκηση, ενώ καλό είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας τον επόμενο μήνα, έως 20/2, που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και πιο ευνοϊκά. Σίγουρα όμως ο καλύτερος μήνας για τα αισθηματικά είναι και για εσάς ο Μάρτιος… ο Κρόνος θα έχει περάσει στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου και η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη θα δώσουν ένταση και πάθος στον έρωτα, οι πιθανότητες νέων σχέσεων είναι μεγάλες και η ανανέωση μιας υπάρχουσας σχέσης, επίσης αναμενόμενη! Ο Δίας από τους Ιχθύες (13/2-26/3), ομορφαίνει την καθημερινότητα σας και ευνοεί στα εργασιακά και την υγεία σας. Ο Κρόνος θα σας επηρεάσει με θετικό τρόπο, από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και 10/9-3/12, στη διαμόρφωση και σταθεροποίηση μιας σχέσης με σοβαρές προοπτικές ή ακόμα και στην απόκτηση απογόνου. Ο Άρης από τους Διδύμους είναι επίσης βοηθητικός και για εσάς στη μεγάλη παραμονή του, αφού θα διεκδικήσετε το αισιόδοξο μέλλον σας με επιτυχία αν και θα χρειαστεί να επανεξετάσετε υποθέσεις με σπουδές, αναγνώριση, επαγγελματικά, σχέσεις και ταξίδια με το εξωτερικό. Στη φάση 7-30/9 θα ξεκινήσετε κάποιες διαδικασίες σε σχέση με αυτά τα θέματα, τα οποία θα επανέλθουν προς διερεύνηση 28/11-27/12, που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, για να επιλυθούν τελικά τον Μάρτιο του 2023, οπότε μην αγχωθείτε αν κάποια πράγματα στις δουλειές σας φανούν περισσότερο χρονοβόρα, κάποια στιγμή θα επιτύχετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Τέλος, ο Ουρανός, ο Βόρειος Δεσμός και οι Εκλείψεις, μιλάνε για τις αλλαγές που συμβαίνουν στα οικονομικά σας και το ότι πρέπει να προσαρμόσετε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους και το σύντροφο σας. Οι δυο από τις Εκλείψεις επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο, η Ηλιακή Μερική στις 30/4 στη 10° Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει τις αλλαγές από τα χρήματα τρίτων, ή σε σχέση με χρήματα που μοιράζεστε και η Σεληνιακή Ολική στις 8/11 στη 16° Ταύρου, κατά την οποία και θα πιεστείτε περισσότερο ψυχολογικά και οικονομικά.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Εσείς είστε λίγο πιο πιεσμένοι, αφού έχετε ακόμα την επιρροή του Πλούτωνα, ιδιώς όσοι είστε στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, με ανακατατάξεις και μεταρρυθμίσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτά ξεκινάνε από την αρχή της χρονιάς έως τις 7/1 με την ανάδρομη Αφροδίτη, που ενδεχομένως επιστρέφουν αγαπημένα πρόσωπα ή εσείς σε αγαπημένες σας συνήθειες και στη συνέχεια 26/1-14/2, με τον ανάδρομο Ερμή, επανεξετάζετε πάλι κάποια προσωπικά σας θέματα, ενώ τελικά 20/2-6/3 ίσως γίνει μια συγκατοίκηση, εάν είστε σε μια σχέση και στη φάση αυτή. Ο Κρόνος από τον 5ο οίκο σας (11/3-10/9 και 3/12 έως το τέλος στον Υδροχόο 7/3/2023) μιλάει για σοβαρές σχέσεις με προοπτικές ή με μεγαλύτερα και ώριμα άτομα και δε δέχεται επιπολαιότητες. Ο Δίας από τους Ιχθύες θα ομορφύνει την καθημερινότητα και θα βοηθήσει στα εργασιακά αλλά και την υγεία σας (26/3-11/5 και 28/10-20/12). Εκμεταλλευτείτε το αυτό το διάστημα εάν δεν έχετε μια δουλειά, μια και τα οικονομικά σας φαίνεται να είναι πιεσμένα με τη νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης και των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού. Η Έκλειψη που θα σας επηρεάσει φέτος είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5 στις 26° του Σκορπιού, όπου πιθανόν εκείνο το διάστημα να έχετε απώλειες από χρήματα τρίτων, μέσα από τις σχέσεις, μια διακοπή μιας ερωτικής σχέσης, ή οικονομικές δυσκολίες. Τέλος ο Άρης στους Διδύμους από τις 20/8 και μετά σας ευνοεί, σε σπουδές, έγγραφα και ταξίδια, όπου όμως κάποια θέματα να πρέπει να καθυστερήσουν φέτος. Το διάστημα που θα επηρεαστείτε είναι 1/10-28/11, ενώ θα ξαναπεράσει και πάλι τους πρώτους μήνες του 2023.

Σκορπιός 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Δίας περνάει στο ζώδιο σας και σας ευνοεί στα αισθηματικά και όχι μόνο από την αρχή της χρονιάς έως τις 12/2. Τύχη για νέες σχέσεις, ανανέωση παλιών σχέσεων, απόκτηση απογόνου, δημιουργικά σχέδια και χαρά στη ζωή σας, είναι αυτά που μπορείτε να αναμένετε από το Δία στους Ιχθύες, οπότε σπεύσετε να πάρετε τα δώρα του! Αλλά και το πέρασμα του Δία στον Κριό φέτος (11/5-28/10 και από τις 20/12), θα φανεί πολύ βοηθητικό, αφού θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας, θα δώσει ευκαιρίες να βρείτε μια καλύτερη δουλειά και θα τονώσει την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Απαλλαγμένοι πλέον από Κρόνο και Ουρανό, θα δείτε φέτος τα πράγματα και τα σχέδια σας να κυλάνε με μεγαλύτερη ευκολία, έχοντας παράλληλα ωριμάσει από τις δύσκολες συνθήκες και το εμπόδια που βιώσατε τον προηγούμενο χρόνο και σας ανάγκασαν να δουλέψετε σκληρά. Τώρα έχετε στο ζώδιο σας τους Δεσμούς της Σελήνης και τις Εκλείψεις, που μιλάνε για τον άξονα των σχέσεων και του εγώ. Θα νιώσετε λοιπόν την ανάγκη το επόμενο διάστημα να είστε σε μια σχέση, παρά να είστε μόνοι, η προσωπική σας έκφραση και το “εγώ” έχει πια λιγότερη σημασία από το να μοιράζεστε τη ζωή σας σε μια σχέση. Αυτή η ανάγκη θα τονιστεί ιδιαίτερα για σας, με τη Μερική Ηλιακή Έκλειψη που σας επηρεάζει φέτος, στις 25/10, στη 2° Σκορπιού και οι γεννημένοι των πρώτων 3 ημερών πιθανότατα δημιουργήσετε τότε μια αρκετά “καρμική” σχέση. Οι αναδρομές του Ερμή, σας κλείνουν λίγο στον εαυτό σας, ενώ ο Άρης στους Διδύμους ενισχύει τη libido, αλλά και τις απαιτήσεις σας από το σύντροφο. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας 20/8-7/9 και 27/12 και για τον επόμενο χρόνο, οπότε κάποια οικονομικά θέματα με τρίτους θα επανεξεταστούν. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις ημερομηνίες με τους ανάδρομους πλανήτες και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες στο άρθρο με τη γενική επισκόπηση της χρονιάς 2022.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Αγαπητοί Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων φέτος, με σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και την οικογένεια. Για το έντονο αυτό σκηνικό ευθύνονται Κρόνος και Ουρανός, που πιέζουν, ο μεν Ουρανός όλο το χρόνο, από τον τομέα των σχέσεων, για διασπάσεις σχέσεων στις οποίες έχει επέλθει βαρεμάρα και συνήθεια, χωρίς πλέον κανένα ενδιαφέρον και την αναζήτηση της αλήθειας και της ελευθερίας μέσα στις σχέσεις, ο δε Κρόνος, (από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και 10/9-3/12) δείχνει τα θέματα που πρέπει να δουλέψετε και να ωριμάσετε και αυτά έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, ο τομέας δηλαδή που θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, αυτό αντανακλαστικά μπορεί να αφορά και τον χώρο εργασίας σας, ιδίως αν δουλεύετε από το σπίτι. Στο άρθρο για τις γενικές προβλέψεις του 2022, μιλάμε αναλυτικά για την όψη Κρόνου/Ουρανού και πότε θα είναι πιο εντατική. Οι πιέσεις αυτές των αργών πλανητών, έρχονται να ενισχυθούν από την αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, φέρνοντας μαζί τους και τις εκλείψεις στον άξονα σας και τονίζουν θέματα του “εγώ” και των σχέσεων, κάνοντας πιο επιτακτική τη δημιουργία μιας σχέσης, που θα θέλετε όμως να έχει και κάποια ελευθερία ή πρωτοτυπία. Οι Εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν είναι η Μερική Ηλιακή στις 30/4, στη 10° Ταύρου, με την πιθανότητα μιας νέας αρκετά ελεύθερης σχέσης, ενός διαζυγίου ή μιας σημαντικής ανανέωσης στις συνεργασίες σας και η Ολική Σεληνιακή στις 8/11 στη 16° Ταύρου, όπου κι εκείνο το διάστημα είναι πιθανότερο να υπάρξουν πιέσεις ψυχολογικές μέσα από τις σχέσεις ή την οικογένεια. Το 2022 έχει όμως και την εύνοια του Δία, απλά μέσα σε όλες αυτές τις επιρροές που δέχεστε και είναι βασικές ήρθε τώρα η ώρα να το αναφέρουμε. Ο Δίας θα ευνοήσει έρωτες, απόκτηση απογόνου και δημιουργικά σχέδια, το διάστημα 13/2-26/3 και είναι μια καταπληκτική στιγμή, παρά τις εντάσεις και ανατροπές που αναφέραμε και θα σας επηρεάζουν ήδη, να βιώσετε και αρκετή χαρά στη ζωή σας. Το μεγάλο διάστημα παραμονής του Άρη στους Διδύμους, ενισχύει τη libido σας, σας κάνει διεκδικητικούς σε σχέση με οικονομικές οφειλές και χρήματα τρίτων, ιδιαίτερα το διάστημα 7-30/9 ορθόδρομος και 28/11-27/12 ανάδρομος, όπου τότε ίσως πάρετε κάποιες από τις οφειλές, όμως να είστε και προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω τον Ιανουάριο, θα υπάρξουν κάποιες επανασυνδέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και φλερτ.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Ο Δίας στους Ιχθύες (26/3-11/5 και 28/10-20/12) είναι για εσάς το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, αφού θα φέρει τύχη στους έρωτες και τη δημιουργία, δίνοντας χαρά στη ζωή σας. Τα πράγματα γίνονται εντελώς ονειρικά τον Απρίλιο με τη σύνοδο Δία/Ποσειδώνα, αφού κάποια ευχή, κάποια προσδοκία σε σχέση με έναν έρωτα ή με τα παιδιά, ίσως γίνει πραγματικότητα. Φέτος όμως θα έχετε και λίγο από Κρόνο… συγκεκριμένα θα επηρεαστείτε 11/3-10/9 και από 3/12 έως το τέλος της πορείας του στον Υδροχόο 7/3/2023, με πολλές υποχρεώσεις από το σπίτι και την οικογένεια ή επαγγελματικά αν πρόκειται για το χώρο εργασίας σας και δουλεύετε από το σπίτι. Το διάστημα αυτό φέρνει πολύ κόπωση, αλλά πρέπει να δουλέψετε τώρα για να ανταμειφθείτε μετέπειτα. Η Αφροδίτη έως τις 7/1 και ο Ερμής 26/1-15/2, φέρνουν επιστροφές παλιών φίλων και ατόμων από παλιά ή ακόμα και επανασύνδεση ερωτική, ενώ πολύ έντονο θα είναι το διάστημα 20/2-7/3, όπου μπορεί να κρύβεται ο έρωτας μέσα από τις κοντινές σας επαφές, χώρους σπουδών και μετακινήσεων. Η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και μαζί και οι Εκλείψεις της χρονιάς, έχουν να κάνουν με εσάς και τις σχέσεις σας, κάνοντας αισθητή την ανάγκη για μια σχέση και αφήνοντας το “εγώ” σε δεύτερη μοίρα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί φέτος, σύμφωνα με όσα είδαμε μέχρι τώρα. Η Έκλειψη που σας επηρεάζει είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5, στις 26° του ζωδίου σας, όπου εκεί ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες πιέσεις σε σχέση με τις σχέσεις σας και την καριέρα. Τέλος, ο Άρης στους Διδύμους για ένα μεγάλο διάστημα φέτος (1/10-28/11), ενισχύει τη libido και σας κάνει διεκδικητικούς σε οικονομικά, αλλά να προσέχετε τα έξοδα και τις επενδύσεις σας φέτος, όπου λόγω της αναδρομής του δεν ευνοούνται τέτοιου είδους ξεκινήματα.

Rating: 1 out of 5.

* Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

*Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού αστρολογίας, για να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια βάσει του αστρολογικού σας χάρτη, τί επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά 2022!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s