Προβλέψεις ζωδίων 2022 -Μέρος 1ο (Κριός-Καρκίνος)

Κριός ♈ 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Το 2022 πρόκειται να είναι πολύ τυχερό για εσάς, φίλοι Κριοί του 1ου δεκαημέρου, αφού θα φιλοξενήσετε το Δία, από τις 11/5 έως και τις 28/10, ενώ θα επιστρέψει και πάλι στις 20/12 στο ζώδιο σας! Αυτό λοιπόν θα είναι και το καλύτερο σας διάστημα μέσα στη χρονιά για κάθε είδους επέκταση, νέα ξεκινήματα, αναγνώριση, σπουδές, νομικές διαδικασίες και επισημοποιήσεις σχέσεων ή νέες σχέσεις. Σίγουρα το διάστημα αυτό η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και τα πράγματα θα κυλάνε με τον τρόπο που θέλετε. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με το Δία στο δικό σας ζώδιο είναι η υπερβολή στο φαγητό που θα έχει συνέπεια και στα κιλά, αν βέβαια προσέχετε τη δίαιτα σας. Από την αρχή της χρονιάς και έως τις 12/2, ο Δίας από τους Ιχθύες θα προετοιμάσει το έδαφος, βοηθώντας την ψυχολογία σας και προσφέροντας προστασία και τη δυνατότητα κλεισίματος θεμάτων του παρελθόντος. Το άλλο γεγονός είναι ο Άρης στους Διδύμους, που θα βρίσκεται από τις 20/8 και μετά, θέση από την οποία ενεργοποιεί τον τομέα των επαφών και κοντινών μετακινήσεων σας και είναι μια θετική επιρροή για εσάς. Συγκεκριμένα θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από 20/8 έως 7/9 και ξανά στο τέλος της χρονιάς, από τις 27/12 και τους πρώτους μήνες του 2023. Παρόλο που για σας δεν είναι πολύ μεγάλης διάρκειας η διέλευση αυτή, το αναφέρουμε γιατί λόγω της αναδρομής του Άρη, κάποια γεγονότα ή συμφωνίες που ίσως γίνουν τέλη Αυγούστου, να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να πάρουν την τελική τους μορφή στα τέλη της χρονιάς και αρχές της επόμενης. Γενικότερα η χρονιά θα είναι αρκετά ήσυχη για εσάς, χωρίς έντονες επιρροές. Η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης σας καλεί να δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας και η μόνη Έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερό σας είναι η Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 25/10 στη 2° Σκορπιού, με κάποιες διευθετήσεις στα οικονομικά που αφορούν τρίτες πηγές και χρέη από το παρελθόν. Τέλος οι αναδρομές του Ερμή θα φέρουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και πιθανότητες επανασύνδεσης, ιδίως αυτή στις 10/9. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή και πολλά άλλα, στο άρθρο με τη γενική επισκόπηση της χρονιάς 2022.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Για εσάς φίλοι Κριοί του 2ου δεκαημέρου το 2022, είναι μια χρονιά χωρίς σοβαρές επιρροές και εξελίξεις. Αρχικά, ο Δίας από το 2ο δεκαήμερο Ιχθύων (13/2-26/3), τονίζει το υποσυνείδητο σας και το παρελθόν ενώ προστατεύει από παρασκήνιο. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από την αρχή της χρονιάς έως 11/3 και 10/9-3/12. Από τη θέση αυτή θα δώσει ευκαιρίες για σταθεροποίηση μιας δουλειάς, των σχεδίων και των στόχων σας ή στο να κάνετε φιλίες σταθερές και με μακρόχρονη προοπτική, ίσως ακόμα και μιας ερωτικής γνωριμίας με προοπτικές σταθερότητας, πάντα όμως σοβαρές και ίσως με μεγαλύτερο άτομο, αφού ο Κρόνος δεν επιτρέπει χαλαρές καταστάσεις. Ο Άρης θα παραμείνει για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων λόγω της αναδρομής του, το οποίο για εσάς σημαίνει πολλές μετακινήσεις και επαφές, ενώ θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο 7-30/9 και 28/11-27/12 ανάδρομος, για να ξαναπεράσει τέλος από τις ίδιες μοίρες μέσα στο 2023, που σημαίνει ότι σε κάποια γεγονότα ή συμφωνίες που θα γίνουν τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή γιατί υπάρχει πιθανότητα να επανέλθουν και να αναθεωρηθούν. Τέλος, ο Ουρανός θα επηρεάσει τα οικονομικά σας για όλη τη χρονιά, φέρνοντας ανατροπές και αλλαγές όσον αφορά τις πηγές εσόδων σας, ή τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, γεγονός που ενισχύεται κι από τη νέα θέση των δεσμών της Σελήνης και των Εκλείψεων. Για την ακρίβεια θα επηρεαστείτε από δυο Εκλείψεις, η πρώτη, Μερική Ηλιακή στις 30/4 στη 10° Ταύρου, που θα δώσει έμφαση σε νέες μορφές εισοδήματος και τη χρήση της τεχνολογίας σε σχέση με τα οικονομικά και τα έσοδα σας και η δεύτερη Ολική Σεληνιακή στις 8/11, στις 16° Ταύρου, αρκετά πιεστική σε σχέση και πάλι με τα οικονομικά σας, να προσέξετε μην υπάρξουν απώλειες.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε ως κύρια επιρροή, αυτή του Πλούτωνα σε τετράγωνο, όπου από τον τομέα της καριέρας φέρνει βαθιές και ριζικές μεταμορφώσεις, που μπορεί είτε να σας ανεβάσουν ψηλά, είτε όμως και να σας ρίξουν χαμηλά στην κοινωνική σας θέση, γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας αλλά και στη σχέση σας με προϊσταμένους στη δουλειά. Πολύ ευνοϊκό σε σχέση με τα επαγγελματικά σας θα είναι το διάστημα των αρχών του Μαρτίου, όπου η Αφροδίτη, πλέον σε ορθή φορά θα κάνει σύνοδο με τον Άρη και τον Πλούτωνα και θα ολοκληρωθεί για εσάς ένα επαγγελματικό θέμα με θετικό τρόπο, αναδεικνύοντάς σας. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, θα επηρεάσει και το δικό σας δεκαήμερο φέτος (11/3-10/9) και από 3/12 έως το τέλος της πορείας του στον Υδροχόο, στις 7 Μαρτίου του 2023. Από αυτή τη θέση φέρνει ευκαιρίες σταθεροποίησης φιλιών και σχέσεων με ομάδες, επίτευξη σχεδίων και στόχων μέσα από προσπάθεια και σοβαρές γνωριμίες. Ο Άρης από τους Διδύμους για ένα μεγάλο διάστημα φέτος, λόγω της αναδρομής του σας φέρνει αρκετή κινητικότητα, επαφές και μετακινήσεις αλλά και κάποιες συμφωνίες που ίσως αναθεωρηθούν και επανεξεταστούν για να οριστικοποιηθούν το Μάρτιο του 2023. Συγκεκριμένα φέτος η επιρροή για το δεκαήμερό σας θα είναι 1/10-28/11. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο περιβάλλον του 12ου οίκου, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους και τονίζοντας το παρασκήνιο, ενώ θα έρθει φέτος να προστεθεί και ο Δίας, συγκεκριμένα, 26/3-11/5 και 28/10-20/12 για να μεγεθύνει όλο αυτό το παρασκήνιο. Τέλος, η νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης μιλάει για έμφαση στα οικονομικά σας, ενώ η μόνη Έκλειψη που θα σας επηρεάσει είναι η Ολική Σεληνιακή στις 16/5, στις 26° του Σκορπιού, που θα πρέπει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος ♉ 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί Ταύροι, η χρονιά για το ζώδιο σας είναι σημαντική αφού θα έχετε τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης και τις Εκλείψεις στον άξονα σας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και θα ευνοηθείτε σε αυτό. Γενικά όμως το δικό σας δεκαήμερο δεν έχει κάποια σημαντική επιρροή από τους αργούς πλανήτες, ο Κρόνος και ο Ουρανός έχουν εγκαταλείψει πλέον το 1ο δεκαήμερο.. μπορείτε λοιπόν να πανηγυρίζετε! Η μόνη Έκλειψη που σας επηρεάζει είναι αυτή στις 25/10, από τη 2° του Σκορπιού.. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου, απέναντί σας, οπότε εσείς των πρώτων ημερών οι Ταύροι, θα πρέπει πιθανότατα να κλείσετε ένα κεφάλαιο στις σχέσεις σας, μια σχέση από το παρελθόν που θα πρέπει να τελειώσει. Ο Δίας στους Ιχθύες θα ευνοήσει τις φιλίες και τους στόχους σας, ιδιαίτερα έως τις 12/2, ενώ όταν θα περάσει στον Κριό (11/5-28/10), θα τονίζει το υποσυνείδητο και θα βοηθήσει στην ψυχολογία σας, ενώ θα δώσει και κρυφή προστασία. Ίσως το διάστημα αυτό είναι καλό να γίνει μια ενδοσκόπηση και να δείτε τι σελίδες πρέπει να γυρίσετε στη ζωή σας. Η μεγάλη παρουσία του Άρη στους Διδύμους, για εσάς έχει να κάνει με τα οικονομικά, που σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα έξοδα, ενώ θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις στα οικονομικά σας, στον τρόπο που διεκδικείτε έσοδα και στο πόσα χρήματα ξοδεύετε. Αυτές οι αναθεωρήσεις θα γίνουν κατά το τέλος της χρονιάς και για τους πρώτους μήνες του 2023, αλλά θα ξεκινήσει να σας απασχολεί το θέμα των οικονομικών από τα τέλη Αυγούστου αλλά και νωρίτερα με την αναδρομή του Ερμή στους Διδύμους (10/5-3/6). Γενικότερα και οι υπόλοιπες αναδρομές του Ερμή αφορούν τομείς εργασίας και καριέρας, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί φέτος να επαναξιολογήσετε αυτά τα πρακτικά θέματα της ζωής.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Φίλοι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, εσείς είστε στο επίκεντρο των αλλαγών και εξελίξεων. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας αλλά και το Βόρειο δεσμό της Σελήνης, μαζί με δυο από τις Εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν, καθώς και τα τετράγωνα του Κρόνου, σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα… Είναι όμως ευκαιρία να παλέψετε για την πρόοδο σας και να φέρετε τη ζωή σας ένα βήμα παραπέρα, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια που θα προκύψουν. Στην αρχή της χρονιάς, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, αρχικά ανάδρομη έως τις 29/1 και στη συνέχεια σε ορθή φορά και σε σύνοδο με τον Άρη το Φεβρουάριο, είναι μια πολύ θετική συγκυρία, για επέκταση, στόχους, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και κοινωνικοποίηση. Πολύ βοηθητικός θα είναι και ο Δίας από τους Ιχθύες, από 13/2 έως 26/3, στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά και στις φιλίες και τις επαφές σας με ομάδες. Σημεία σταθμός οι Εκλείψεις, η πρώτη Μερική Ηλιακή στις 30/4, στη 10° Ταύρου, επηρεάζει εσάς των αρχικών ημερών του δεκαημέρου σας, με κάποιες σημαντικές αλλαγές στην πορεία σας, οι οποίες θα σας εξελίξουν. Η δεύτερη είναι και λίγο πιο πιεστική, στις 8/11, στη 16° Ταύρου, Ολική Σεληνιακή, σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο, φέρνει αρκετή συναισθηματική φόρτιση, ακυρώσεις και πιέσεις, πάλι όμως το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελος της εξέλιξης της πορείας σας. Ο Κρόνος φέρνει επαγγελματικές και κοινωνικές πιέσεις, ιδιαίτερα από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και 10/9-3/12, ενώ ο Ουρανός τελικά θα καταφέρει να σας αλλάξει προσωπικά, κατά την παρουσία του όλη τη χρονιά στο δεκαήμερό σας. Δώστε και λίγο προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς η μεγάλη παρουσία του Άρη στους Διδύμους, φέρνει έξοδα και αναθεωρήσεις στις ανάγκες σας, ιδίως 7-30/9 και 28/11-27/12.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Κάπως πιο ήρεμα είναι για το δικό σας δεκαήμερο τα πράγματα, αφού ο Ουρανός δεν έχει ακόμα αγγίξει το 3ο δεκαήμερο του Ταύρου, έχετε όμως το Βόρειο δεσμό της Σελήνης που σας καλεί να εστιάσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη κάθε είδους, αφήνοντας τους άλλους και τις σχέσεις σας σε δεύτερη μοίρα. Οι Δεσμοί στον άξονα σας φέρνουν και τις Εκλείψεις, από τις οποίες η μια είναι που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο φέτος. Πρόκειται για την Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 16/5, στις 26° του Σκορπιού, η οποία σχετίζεται με χωρισμούς από σχέσεις που έχουν ουσιαστικά τελειώσει. Ο Κρόνος επίσης, θα σας επηρεάσει για ένα μεγάλο διάστημα της χρονιάς, (11/3-10/9) και από 3/12 έως το τέλος της πορείας του στον Υδροχόο, στις 7 Μαρτίου του 2023, με επαγγελματικές και κοινωνικές πιέσεις και ανάληψη ευθυνών, ενώ οι κόποι σας θα ανταμειφθούν μετέπειτα. Υπάρχουν όμως και ευνοϊκά διαστήματα μέσα στη χρονιά… Αρχικά, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στην αρχή της χρονιάς ανάδρομη, ενώ από τις 20 Φεβρουαρίου σε ορθή φορά σε σύνοδο με τον Άρη και τον Πλούτωνα τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, είναι μια καταπληκτική συγκυρία, που φέρνει εύνοια σε σχέση με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, νέες επαφές, σπουδές και γνώσεις. Ο Δίας από τους Ιχθύες, 26/3-11/5 και η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα, αλλά και πάλι 28/10-20/12, φέρνει ευκαιρίες και εύνοια μέσα από φίλους και ομάδες και επιτυχία στους στόχους και τις ελπίδες σας. Όπως και στα υπόλοιπα δεκαήμερα, ο Άρης από τους Διδύμους, φέρνει έξοδα και επανεξέταση αναγκών και επιθυμιών, ιδιαίτερα 1/10-28/11.

Δίδυμοι ♊ 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί Δίδυμοι, η χρονιά αναμένεται αρκετά ευχάριστη και ήρεμη, χωρίς σημαντικές αλλαγές, αφού δε σας αγγίζουν καθόλου οι αργοί πλανήτες. Επιπλέον η επιρροή του Δία θα είναι βοηθητική για εσάς κάποια διαστήματα, συγκεκριμένα από τους Ιχθύες, το διάστημα από την αρχή της χρονιάς μέχρι 12/2, ευνοεί την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα, αλλά να προσέξετε τις υπερβολές, ενώ από τον Κριό, 11/5-28/10 και από τις 20/12 και μετά, ευνοεί πολύ στο να έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους και ομάδες και να επιτύχετε στους στόχους σας, ενώ δεν αποκλείει και νέες γνωριμίες αισθηματικού χαρακτήρα. Οι αναδρομές του Ερμή στα ζώδια του Αέρα, αλλά και του Άρη στο ζώδιο σας, θα φέρουν επαναξιολογήσεις και επιστροφές στο παρελθόν ή επανασυνδέσεις, Δείτε στη γενική επισκόπηση της χρονιάς, τα διαστήματα των αναδρομών των πλανητών και πολλές άλλες αναλυτικές πληροφορίες. Ειδικά με τον Άρη, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τις αρχές του 2023, που ο Άρης θα ορθοδρομήσει τελικά στο 1ο δεκαήμερο και θα αφορούν προσωπικές σας επιλογές, είτε σχέσεων, είτε ακόμα και επαγγελματικών. Η επιρροή όμως θα ξεκινήσει από 20/8-7/9, για να επανέλθει από τις 27/12 και μετά… Τέλος, ο άξονας των Εκλείψεων περνάει στον άξονα 6ου/12ου οίκου σας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να εστιάσετε στην ψυχική και σωματική σας υγεία και ηρεμία, μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας. Η μόνη Έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερο σας είναι η Μερική Ηλιακή στις 25/10, από τη 2° του Σκορπιού, που εστιάζει στον τομέα της καθημερινότητας, δεν επηρεάζει όμως εσάς προσωπικά.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Ευνοϊκή θα είναι και για εσάς φίλοι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου η νέα χρονιά, εκτός από κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα πούμε παρακάτω. Αρχικά, ο Δίας από τους Ιχθύες, (13/2-26/3), ευνοεί την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα, προσοχή μόνο σε υπερβολές. Ο Κρόνος θα σας βοηθά εξαιρετικά για σταθεροποίηση των σχεδίων σας, σε σχέση με συμβόλαια και συμφωνίες με μακροπρόθεσμη προοπτική, σε επαφές με το εξωτερικό και επαγγελματικά κυρίως ταξίδια, το διάστημα από την αρχή της χρονιάς έως 11/3 και 10/9-3/12. Ο Ουρανός, στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, φέρνει εσωτερική αναστάτωση και ένταση, οπότε και σε συνδυασμό με τη νέα θέση των Δεσμών στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και τις Εκλείψεις, καλό θα ήταν να φροντίσετε κι εσείς όσο γίνεται καλύτερα για την ψυχική σας ηρεμία και τη σωματική υγεία και ευεξία. Οι Εκλείψεις που σας επηρεάζουν και τονίζουν τα συγκεκριμένα πάλι θέματα, είναι η Μερική Ηλιακή στις 30/4, από τη 10° Ταύρου και η Ολική Σεληνιακή στις 8/11 στις 16° Ταύρου, και οι δυο σας καλούν να ρίξετε φως στο υποσυνείδητο και να φροντίσετε την ψυχική σας ισορροπία. Ο Άρης για ένα εξαιρετικά μεγάλο διάστημα στο ζώδιο σας, 7-30/9 ορθόδρομος και 28/11-27/12 ανάδρομος, θα δώσει την κατάλληλη ενέργεια για δράση, προσοχή όμως το διάστημα που θα είναι ανάδρομος, αφού θα υπάρξουν αναθεωρήσεις ή και επανασυνδέσεις με σχέσεις από το παρελθόν, για να ξαναπεράσει τέλος από τις ίδιες μοίρες μέσα στο 2023, όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Η αναδρομή της Αφροδίτης τον Ιανουάριο στον Αιγόκερω, ίσως φέρει χρήματα από τρίτους, ιδίως εάν επρόκειτο για οφειλές προς εσάς και κάποια εύνοια στην ψυχολογία σας.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Η κύρια και δύσκολη επιρροή για εσάς, φίλοι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, είναι αυτή του Ποσειδώνα από το 3ο δεκαήμερο των Ιχθύων. Πρόκειται για επιρροή που φέρνει ψευδαισθήσεις και λάθος εκτιμήσεις σε κάποια πράγματα… συνήθως υπό την επιρροή αυτή, με εσωτερική μας παρότρυνση θα επιλέξουμε να κάνουμε το λάθος, αντί για το σωστό για εμάς, για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις κινήσεις και τις αποφάσεις μας και στην περίπτωση σας αυτό έχει αντίκτυπο στα επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα κυρίως, αλλά και γενικότερα… Καλό θα είναι λοιπόν τουλάχιστον να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής. Ένα διφορούμενο διάστημα είναι αυτό του Απριλίου, με τη σύνοδο του Δια/Ποσειδώνα, κατά το οποίο θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή σε εξαπατήσεις, υπάρχει όμως και μια πιθανότητα σημαντικής εκπλήρωσης επαγγελματικής ή κοινωνικής. Η εύνοια του Δία, στα επαγγελματικά σας 26/3-11/5 και 28/10-20/12, είναι πολύ σημαντική, να προσέχετε όμως τις υπερβολές στην επέκταση και το διάστημα με τον Ποσειδώνα τις εξαπατήσεις. Τα τρίγωνα του Κρόνου από τον Υδροχόο, (11/3-10/9) και από 3/12 έως το τέλος της πορείας του στον Υδροχόο, στις 7 Μαρτίου του 2023, είναι εξαιρετικά για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές σας στην καριέρα, τις σπουδές, τα ταξίδια στο εξωτερικό, που εμπεριέχουν και τακτοποίηση υποχρεώσεων και κάθε είδους σχεδίου σας που θέλετε να μακροημερεύσει. Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης, περνάει στους ευαίσθητους τομείς 6ου/12ου σας, που σημαίνει ότι όπως και στα προηγούμενα δεκαήμερα θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση στην ψυχική σας ηρεμία και υγεία. Η Έκλειψη που θα τονίσει περισσότερο αυτή την ανάγκη, είναι η Ολική Σεληνιακή, στις 16/5, στις 26° του Σκορπιού, που ίσως τότε ακυρωθούν κάποια από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, ένα ταξίδι ή κάποια νομική υπόθεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη τις πρώτες μέρες της χρονιάς, ίσως φέρει κάποια χρήματα από το παρελθόν που σχετίζονται με τρίτους και κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες στις αρχές Μαρτίου, στη σύνοδο της με τον Πλούτωνα, ενώ το ίδιο σχήμα μπορεί να βοηθήσει και στα αισθηματικά, στην περίπτωση που υπάρχει ήδη μια ερωτική σχέση, για έντονες στιγμές πάθους. Ο Άρης στο ζώδιο σας για μεγάλο μέρος της χρονιάς, επηρεάζει το δεκαήμερό σας 1/10-28/11, και το διάστημα της αναδρομής του θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για επιστροφές και επανασυνδέσεις, αλλά και κάθε είδους προσωπική επανεξέταση, για να πάρετε τελικά τις αποφάσεις σας τον Μάρτιο του 2023!

Καρκίνος ♋ 2022

1ο δεκαήμερο (0°-9,59°)

Αγαπητοί φίλοι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, η χρονιά φέτος έχει για εσάς την εύνοια του Διά από τους Ιχθύες, από την αρχή της χρονιάς έως τις 12/2, που θα φέρει σημαντική ανάπτυξη και επέκταση, κάθε είδους επιτυχία και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Σχέδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με το εξωτερικό, επαγγελματική ανάπτυξη, είναι μερικά από όσα έχετε να περιμένετε από το Δία στους Ιχθύες το συγκεκριμένο διάστημα, ενώ και η θέση του στον Κριό, (11/5-28/10 και από 20/12 και μετά), θα είναι πολύ καλή για εσάς, με τύχη στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα, αρκεί μόνο τότε να αποφύγετε τις υπερβολές που μπορεί να φανούν επιβλαβείς. Οι Δεσμοί της Σελήνης πλέον περνάνε στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σας, μαζί και οι Εκλείψεις, συνεπώς στο εξής θα έχετε να περιμένετε κάποιες αλλαγές σε αυτά τα θέματα, αλλά σίγουρα θα είναι υπέρ σας, αφού σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιο σας. Για φέτος, μια είναι η Έκλειψη που θα σας επηρεάσει στα ερωτικά, τα παιδιά και τα δημιουργικά σας σχέδια, η Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 25/10, από τη 2° του Σκορπιού, με ξεκαθαρίσματα ή ακόμα και την πιθανότητα μιας νέας ερωτικής περιπέτειας. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα φαινόμενα του νέου έτους που σας επηρεάζουν, οπότε σχετικά ήσυχα θα περάσετε τη νέα χρονιά και με αρκετές ευκαιρίες και τύχη.

2ο δεκαήμερο (10°-19,59°)

Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο, φέρνει σημαντικές επανασυνδέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ έως τις 20 Φεβρουαρίου που θα συμπορεύεται με τον Άρη στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω, φέρνει σημαντικές σχέσεις πάθους, είτε νέες, είτε παλιές, που θα έχουν ήδη επιστρέψει τον Ιανουάριο με την αναδρομή. Επομένως η χρονιά ξεκινά με πολλές προοπτικές στις σχέσεις! Επιπλέον, ο τομέας των αισθηματικών, ενισχύεται και με τη νέα θέση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, με ενδεχόμενα ξεκαθαρίσματα από παλιές σχέσεις και την εύνοια αλλά και προτροπή να ασχοληθείτε με νέους φίλους και ομάδες. Αυτό θα τονιστεί ιδιαίτερα τα διαστήματα των Εκλείψεων, από τις οποίες οι δυο επηρεάζουν το δικό σας δεκάήμερο, συγκεκριμένα η πρώτη Μερική Ηλιακή στις 30/4, στη 10° Ταύρου, εστιάζει σε νέες φιλίες και ομάδες και η δεύτερη, Ολική Σεληνιακή στις 8/11, στη 16° Ταύρου, που πιθανότατα να φέρει τη διακοπή μιας ερωτικής σχέσης, που ήταν όμως χωρίς προοπτικές. Ο Δίας από τους Ιχθύες (13/2-26/3) σας βοηθά εξαιρετικά για κάθε είδους επέκταση και τύχη σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό. Ο Ουρανός από το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου όλη τη χρονιά, ανοίγει τον κύκλο γνωριμιών και φίλων σας καθώς και διευρύνει την ανώτερη και πιο απελευθερωμένη αντίληψη σας, βοηθώντας σας να θέσετε νέους στόχους. Προσοχή στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτες πηγές και τις υποχρεώσεις σας, ιδιαίτερα από την αρχή της χρονιάς έως τις 11/3 και 10/9-3/12 που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου, φέρνοντας δυσκολία στο να δεχτείτε κάποια βοήθεια από τους άλλους. Επίσης, να φροντίζετε την ψυχική σας ηρεμία όσο ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους και σας προκαλεί εσωτερικές εντάσεις και παρασκήνιο, ιδιαίτερα 7-30/9 και 28/11-27/12 ανάδρομος.. Τα διαστήματα αυτά να μην εμπιστεύεστε σε άλλους μυστικά και σχέδια σας και να προσέχετε από κρυφούς εχθρούς.

3ο δεκαήμερο (20°-29,59°)

Παρομοίως και εσείς με τους Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου, έχετε ένα πολύ ευνοϊκό ξεκίνημα της χρονιάς, όπου έως τις 7/1, θα έχετε τη δυνατότητα μιας επανασύνδεσης, ενώ τελικά από τις 20/2 έως τις 6/3, είναι και το πιό ευνοϊκό διάστημα της χρονιάς για τις σχέσεις σας, όπου Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας, ανεβάζουν το πάθος στα ύψη και υπόσχονται νέες ερωτικές σχέσεις ή την νέα πορεία μιας επανασύνδεσης που είχε προηγηθεί. Επιπλέον, έχετε όλη τη χρονιά, τον άξονα των δεσμών της Σελήνης να επηρεάζουν έρωτες, αλλά και την κοινωνικότητα και τους φίλους σας, με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, στις 16/5, στις 26° του Σκορπιού, να μιλάει ενδεχομένως για κάποια ξεκαθαρίσματα στα ερωτικά, έτσι ώστε να ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες. Ο Δίας από τους Ιχθύες θα φέρει μεγάλη εύνοια σε κάθε είδους επεκτατικό σχέδιο, θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες, θα βοηθήσει σε σπουδές και νομικές υποθέσεις ή σχέσεις με το εξωτερικό, ιδιαίτερα το διάστημα 26/3-11/5 και 28/10-20/12, ενώ ο Ποσειδώνας επηρεάζει θετικά από την ίδια θέση το ζώδιο σας για όλη τη χρονιά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πνευματικότητα και την ευαισθησία σας. Οικονομική δυσπραγία φέρνει ο Κρόνος από τον Υδροχόο, (11/3-10/9) και από 3/12 έως το τέλος της πορείας του στον Υδροχόο, στις 7 Μαρτίου του 2023, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με χρήματα του συντρόφου ή χρήματα τρίτων και οφειλές ή διακανονισμούς, γι αυτό να είστε προσεκτικοί σε κάθε είδους επενδύσεις, ενώ να φροντίσετε να διαφυλάξετε τα προσωπικά σας έσοδα. Επίσης προσοχή με τον ανάδρομό Άρη, πίσω από το ζώδιο σας για ένα μεγάλο διάστημα, σε παρασκήνιο, κρυφούς εχθρούς και εσωτερική ένταση, κυρίως 1/10-28/11. Τέλος, εσείς στα τέλη του 3ου δεκαημέρου που επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, αναμένετε ριζικές μεταμορφώσεις στις σχέσεις και το γάμο ή τις συνεργασίες σας.

Rating: 1 out of 5.

* Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

*Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού αστρολογίας, για να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια βάσει του αστρολογικού σας χάρτη, τί επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά 2022!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s