Νοέμβριος 2021 – Newsletter

Ο Νοέμβριος αστρολογικά φαίνεται αρκετά έντονος, αφού, μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του θα σχηματιστούν κάποιες δύσκολες όψεις που θα ενεργοποιήσουν το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, με αποτέλεσμα να πιέζονται οι σταθεροί Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τέλους 1ου και αρχών 2ου δεκαημέρου. Το διάστημα αυτό θα ενταθούν και σε κοινωνικό επίπεδο προβλήματα οικονομικά και περιορισμοί, πιθανόν λόγω των μέτρων για την πανδημία. Στις 19/11, έχουμε και την Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού/Ταύρου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να ομολοποιούνται κατά πολύ οι εντάσεις των προηγούμενων ημερων, με θετικές εξελίξεις για κάποιους, ιδιαίτερα σε αισθηματικά, μια και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη, για αρκετές μέρες, θετική για Αιγόκερους και Σκορπιούς, ενώ στο τέλος του μήνα θα σχηματίσει παράλληλα καλή όψη και με τον Ποσειδώνα.

Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις και τις αλλαγές θέσεων πλανητών,,.

Ερμής τρίγωνο με Δία (1/11).

Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα και ευνοεί σε τυχερές συζητήσεις και ξεκινήματα επαγγελματικά και όχι μόνο. Η όψη έχει ξαναγίνει τον προηγούμενο μήνα με τον Ερμή ανάδρομο, οπότε ίσως τώρα ξεκινήσει κάτι που είχε συζητηθεί τότε, με πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα.

Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα (2/11).

Επίσης έχει ξαναγίνει τον περασμένο μήνα με τον Ερμή ανάδρομο, φέρνει κάποιες εμμονές και δυσκολίες στα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (4/11).

Γίνεται στη 12η 40′ του Σκορπιού, σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με Κρόνο. Είναι αρκετά δύσκολη, με εμπόδια, ανατροπές και υποχρεώσεις για σταθερούς του 1ου και 2ου δεκαημέρου που επηρεάζονται. Σηματοδοτεί ένα δύσκολο 15θήμερο που θα ακολουθήσει, για τα συγκεκριμένα ζώδια όπου θα χρειαστεί προσοχή και ψυχραιμία. Παρόλα αυτό, το κλειδί είναι η σκληρή δουλειά που ζητάει ο Κρόνος από την κορυφή του ταυ-τετραγώνου, η αφοσίωση στους προσωπικούς στόχους.

Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη (5/11).

Είναι μια πολύ καλή όψη που φέρνει ευκαιρίες για όμορφες συζητήσεις και ευχάριστες εξελίξεις για Ζυγούς και Τοξότες των τελευταίων ημερών.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω (5/11/21-5/3/2022).

Μια αλλαγή που θα παραμείνει για τέσσερις μήνες, λόγω της αναδρομής της Αφροδίτης (19/12/21-29/1/2022) από την 26η έως την 11η μοίρα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού, ιδιαίτερα Αιγόκερους, Καρκίνους και Παρθένους στα αισθηματικά. Την περίοδο της αναδρομής, θα φέρει πολλές επανασυνδέσεις στα συγκεκριμένα ζώδια ή Ωροσκόπους. Θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα, που σηματοδοτεί έντονα πάθη, ενώ μέσα σε αυτό το μήνα θα σχηματίσει καλές όψεις με Άρη, Ουρανό και Ποσειδώνα.

Ερμής στο Σκορπιό (6-24/11).

Ο Ερμής στο Σκορπιό βοηθά στην εμβάθυνση και την έρευνα. Θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιού, Ιχθύες), ενώ θα κινητοποιήσει τα σταθερά με τις δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει με Κρόνο και Ουρανό.

Ερμής σύνοδο με Άρη και τετράγωνο με Κρόνο (10/11).

Μια πολύ δύσκολη μέρα που χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις, ιδιαίτερα των σταθερών (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου. Να μην κάνετε κάτι εκείνη την ημέρα εαν μπορείτε να το αποφύγετε και να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς, παρόλο που δεν θα είναι και τόσο εύκολο, χρειάζεται ψυχραιμία.

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας (12/11).

Μια καλή όψη που φέρνει ιδεαλισμό και όμορφα συναισθήματα, ενώ βοηθάει στην τέχνη και την πνευματικότητα. Επηρεάζονται οι αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Ερμής αντίθεση Ουρανός (13/11).

Επηρεάζονται οι αρχές του 2ου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι), με κάποιες ανατροπές και εμπόδια. Ίσως υπάρξουν αλλαγές σχεδίων και χρειάζεται πάλι προσοχή στις κινήσεις και τα λόγια.

Ήλιος τετράγωνο Δίας (15/11).

Φέρνει κάποιες υπερβολές και αισιοδοξία σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Γενικά δε φέρνει δυσκολίες μόνο λόγω υπερβολών.

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας (16/11).

Μια όψη που φέρνει ευκαιρίες επίτευξης και σταθερότητας σε Σκορπιούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Άρης αντίθεση Ουρανός (17/11).

Με αυτή τη δύσκολη όψη τελειώνουν και οι ενεργοποιήσεις του Κρόνου/Ουρανού. Χρειάζεται προσοχή στα σταθερά (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει ανατροπές, εκρήξεις και διασπάσεις.

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (18/11).

Ευνοεί τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου, με ευχάριστες εξελίξεις, ηρεμία και γαλήνη. Φέρνει έμπνευση και διαίσθηση.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός (19/11).

Αυτή η όψη ευνοεί στα αισθηματικά των ζωδίων της Γης, με ξαφνικές γνωριμίες ή ξαφνικά γεγονότα στις σχέσεις. Αλλαγές και ανανέωση.

Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στην 27η μοίρα Σκορπιού/Ταύρου (19/11).

Η Έκλειψη αυτή της Σελήνης επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Είναι η στιγμή της κορύφωσης κάποιων γεγονότων που ξεκίνησαν με τη νέα Σελήνη, αλλά και της ολοκλήρωσης κάποιων πραγμάτων με το τελείωμά τους. Μπορεί να αφορά οικονομικά θέματα ή αναγκών και επιθυμιών, λόγω του άξονα Ταύρου/Σκορπιού. Βρίσκεται σε τετράγωνο με το Δία και τρίγωνο με Πλούτωνα, που σημαίνει ότι θα λειτουργήσει ευνοϊκά, με τύχη και υπερβολές.

Ερμής τετράγωνο Δίας και εξάγωνο Πλούτωνας (21/11).

Πολύ καλές προοπτικές, αισιοδοξία και τύχη, με τον Ερμή να σχηματίζει όψη με το Δία, επηρεάζοντας το 3ο δεκαήμερο των σταθερών, ενώ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες σε Σκορπιούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, για επιτυχίες, εσωτερική δύναμη και ηρεμία.

Ήλιος στον Τοξότη (22/11-22/12)

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και στο εξής ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και φωτίζεται ο τομέας του προσωπικού χάρτη που καταλαμβάνει το ζώδιο του Τοξότη. Γενικότερα υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία και εξωστρέφεια, με έμφαση στην ανώτερη γνώση.

Ερμής στον Τοξότη (24/11-13/12).

Ένας ακόμα προσωπικός πλανήτης στο αισιόδοξο και τυχερό ζώδιο του Τοξότη, βοηθά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, στις επικοινωνίες και τις επαφές.

Ήλιος σύνοδο Ερμής (28/11).

Ευνοεί τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις και ευνοεί το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα. Φέρνει υποκειμενικότητα στη σκέψη.

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας (29/11).

Ευνοεί τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου, σε ιδεαλισμό και ρομαντισμό και επιτυχίες.

Ήλιος και Ερμής εξάγωνο με Κρόνο (29-30/11).

Ευκαιρίες σταθεροποίησης σε επαγγελματικά κυρίως αλλά και γενικά στις υποθέσεις Τοξοτών και Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας (30/11).

Μια πολύ καλή όψη για τα αισθηματικά Αιγόκερων και Ιχθύων των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Φέρνει ευκαιρίες για ρομαντισμό και συναισθηματική εκπλήρωση. Σε συνδυασμό και με την προηγούμενη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα, ο μήνας κλείνει με ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για τα αισθηματικά κάποιων ζωδίων.

Καλό μήνα σε όλους!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s