Οκτώβριος 2021 – Newsletter

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που περιμένουμε καιρό, κατά τη διάρκεια του οποίου πρόκειται να ορθοδρομήσουν σταδιακά τέσσερις πλανήτες, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Δίας και ο Ερμής, γεγονός που σημαίνει ότι μέσα στο μήνα θα αρχίσουν τελικά να κινούνται πολλά πράγματα που είχαν μείνει για καιρό στάσιμα και να έχουμε εξελίξεις και πρόοδο, σε διάφορούς τομείς. Πάντως μέχρι και τις 18/10, ο Ερμής ανάδρομος επαναφέρει προηγούμενες καταστάσεις, είτε αυτό αφορά σχέσεις, είτε επαγγελματικά και ότι άλλο μπορεί αυτό να σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά. Από τις 18/10 και έπειτα θα υπάρξει το ξεκαθάρισμα και οι τελικές αποφάσεις.

Ο Ερμής ανάδρομος σε τετράγωνο με Πλούτωνα (1/10), μια όψη που ουσιαστικά είναι σε ισχύ από την αρχή της αναδόμησης του, προκαλεί δυσάρεστες σκέψεις και εμμονές, σε σχέση με ζητήματα από το παρελθόν ή κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις. Είναι η στιγμή για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου (Κριοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έρχονται αντιμέτωποι με “φαντάσματα του παρελθόντος”, είναι αναπόφευκτο να τα παρακάμψουν κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής και των επανασυνδέσεων που γίνονται στις σχέσεις, λόγω του ότι βρίσκεται στο Ζυγό. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την ίδια ημέρα, θα δώσει την ευκαιρία για βαθιά ένωση συναισθηματική, είναι η λύτρωση που έρχεται σε ότι μας βασάνιζε τη σκέψη τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα είναι ιδιαίτερα τυχερή για Σκορπιούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με Δία (4/10), φέρνει τύχη στα ζώδια του Αέρα των αρχών του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), κάποιες υποθέσεις σας παλιότερες έχουν αίσιο τέλος και λαμβάνετε ευχάριστα νέα.

Η Νέα Σελήνη του μήνα, πραγματοποιείται στις 6/10, στη 13η μοίρα του Ζυγού, σε σύνοδο με τον Άρη και χιαστί με τον ανάδρομο Ουρανό. Επηρεάζει τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), με έντονη δραστηριότητα και μαχητικότητα, ενώ δεν αποκλείονται απρόβλεπτες εκπλήξεις ή ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια τους. Την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά και θέματα συλλογικού ασυνειδήτου αρχίζουν να εξελίσσονται, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου με νέες εξελίξεις, αφότου έχει προηγηθεί η προσωπική τους κάθαρση.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη (7/10-5/11), είναι μια πολύ θετική και αισιόδοξη επιρροή που θα ελαφρύνει αρκετά το κλίμα, ενώ θα ευνοήσει πλέον αισθηματικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, κυρίως Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους. Η σύνοδος Ήλιου/Άρη κορυφώνεται στις 8/10, στη 15η μοίρα του Ζυγού, αλλά είναι σε ισχύ από την αρχή του μήνα, που σημαίνει ότι υπάρχει έντονος θυμός αλλά και βιασύνη για τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου, ενώ δημιουργεί την διάθεση για δράση και ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Στις 9/10, έχουμε και τη σύνοδο Ήλιου/Ερμή, στη 16η μοίρα του Ζυγού, που ευνοεί τα ζώδια του Αέρα, για νέες συνειδητοποιήσεις από εδώ και πέρα.

Στις 11/10 έχουμε την Ορθοδρόμηση του Κρόνου, από την 6η 53′ του Υδροχόου, μια στιγμή που δηλώνει ότι θέματα κοινωνικά αρχίζουν να μπαίνουν πάλι σε ισχύ και να είναι λειτουργικά για το σύνολο, ενώ ευνοούνται πλέον ότι αφορά σε καριέρα και καταξίωση στο εξής, στο να γίνουν κινήσεις. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, (13/10), είναι και η πρώτη όψη του Κρόνου ορθόδρομου, που φέρνει αισθηματική σταθερότητα, μέσα από μικρή προσπάθεια, για Τοξότες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Η απόλυτα τυχερή όψη, Ήλιος τρίγωνο Δίας, γίνεται στις 15/10 και ευνοεί εξαιρετικά τα ζώδια του Αέρα των αρχών του 3ου δεκαημέρου! Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, ετοιμαστείτε να έχετε τυχερές εξελίξεις και ευχάριστα νέα εκείνη τη στιγμή. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (17/10) δυστυχώς μας θυμίζει κάποια εμπόδια κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο που απασχολούν κυρίως τα Παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη την ίδια ημέρα, δίνει πολλές ευκαιρίες σε Τοξότες και Υδροχόους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, να έχουν τυχερές ειδήσεις και εξελίξεις.

Στις 18/10, ο Δίας και ο Ερμής επιστρέφουν σε ορθή φορά! Επιτέλους, αρχίζουν από εδώ και πέρα να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και να παίρνουν το δρόμο τους γεγονότα και εξελίξεις που προηγήθηκαν και ευνοήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Την ίδια ημέρα το καταπληκτικό τρίγωνο Άρη/Δία, ευνοεί εξαιρετικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των αρχών του 3ου δεκαημέρου στο να αναλάβουν δράση με επιτυχία. Δυστυχώς θα ακολουθήσει και το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα (21/10), το οποίο χρειάζεται προσοχή στα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ψυχολογικός πόλεμος κλπ, είναι κάποια γεγονότα που επηρεάζουν την ψυχολογία τους.

Η Πανσέληνος του μήνα, γίνεται στις 20/10 το απόγευμα, στην 27η 25′ του άξονα Ζυγού/Κριού, με τον Άρη, κυβερνήτη της Πανσελήνου να δέχεται το τετράγωνο του Πλούτωνα. Μια δύσκολη στιγμή για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου, που δέχονται την επιρροή της, κάποια γεγονότα θα κορυφωθούν εκείνη τη στιγμή και θα ολοκληρωθούν, τα οποία είχαν ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη στις 6/10. Ευτυχώς ο Άρης διατηρεί και το τρίγωνο του με το Δία, το οποίο σίγουρα θα είναι μια σανίδα σωτηρίας.

Ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό (23/10) και για τον επόμενο μήνα, θα φωτίζεται ο τομέας του Σκορπιού στον προσωπικό χάρτη του καθενός μας, ενώ ξεκινάει η εύνοια των ζωδίων του Νερού. Στις 26/10, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με Ποσειδώνα, στην 20ο μοίρα Τοξότη/Ιχθύ, συνεπώς θα χρειαστεί ιδιαίτερα προσοχή στους Μεταβλητούς (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες) των αρχών του 3ου δεκαημέρου, σε πλάνες αισθηματικού αλλά και οικονομικού χαρακτήρα. Ευτυχώς όμως στις 28/10, η Αφροδίτη θα δεχτεί το εξάγωνο του Δία, κι έτσι θα ευνοηθούν Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Τέλος, στις 30/10, έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια δύσκολη στιγμή ακυρώσεων, έντονης κούρασης και υποχρεώσεων, για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου, που όμως θα είναι και από τις τελευταίες τους δυσκολίες, μια και φέτος είχαν τις επιρροές του Κρόνου…. Ο Άρης μπαίνει στο Σκορπιό την ίδια ημέρα και θα επηρεάζει στο εξής τα Σταθερά (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), μέ εντάσεις. Ο μήνας θα κλείσει υπέροχα, με το τρίγωνο Ερμή/Δία, στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του Αέρα.

Καλό μήνα σε όλους!!!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s