Σεπτέμβριος 2021 – Newsletter

Ο Σεπτέμβριος του 2021 έχει πολύ θετικές επιρροές στην πλειοψηφία του, με έντονο το ζώδιο του Ζυγού, που σημαίνει σχέσεις και συνεργασίες αλλά και συγκαταβατικότητα, συμφιλίωση, ανάγκη για ισορροπία και αρμονία. Ο Ερμής έχει ήδη περάσει στο Ζυγό στις 30/8 και στις 27/9 θα γυρίσει ανάδρομος, από την 25η μοίρα του Ζυγού (επανεξέταση σχέσεων, επανασυνδέσεις). ενώ η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό έως τις 10/9 και ο Άρης εισέρχεται στο Ζυγό στις 15/9. Όπως πάντα ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22/9, με την Φθινοπωρινή ισημερία.

Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι σχέσεις θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στο μήνα, με στόχο την επίτευξη της αρμονίας και της σύζευξης. Ταυτόχρονα, το ερωτικό στοιχείο και το πάθος θα είναι δυνατό, ιδίως μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό και του Άρη στο Ζυγό, από τα μέσα του μήνα, λόγω της αμοιβαίας υποδοχής τους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα κυριότερα γεγονότα του μήνα Σεπτεμβρίου…

Άρης αντίθεση Ποσειδώνας (2/9).

Με δύσκολη όψη ξεκινάει ο μήνας, η οποία επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες). Υπάρχει η τάση εξασθένισης του οργανισμού αλλά και πλάνης ή απάτης γενικότερα, ενώ θα χρειαστεί προσοχή και σε μολύνσεις. Προφανώς θα δούμε μια έξαρση της πανδημίας αυτές τις ημέρες.

Ερμής τρίγωνο Κρόνος και Βόρειος δεσμός (4-5/9).

Πρόκειται για μια φανταστική στιγμή για τα ζώδια του Αέρα του 1ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), η όψη αυτή δηλώνει επίτευξη στόχων, καλές συμφωνίες, ευχάριστα νέα και εξελίξεις που ενδεχομένως περίμεναν ή για κάτι που έχουν ήδη δουλέψει το προηγούμενο διάστημα. Φυσικά ευνοεί τα επαγγελματικά αλλά και όχι μόνο, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός.

Άρης τρίγωνο Πλούτωνας, Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας και Αφροδίτη τρίγωνο Δίας (6/9).

Μια πολύ καλή μέρα αυτή, με πολλές και δυνατές όψεις. Το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα φέρνει επιτυχίες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, αφού τους εφοδιάζει με ισχυρή δύναμη και θέληση για επιτυχία. Η επίτευξη είναι είτε στα ερωτικά, αλλά φυσικά και σε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι όψη μεγάλης έντασης συναισθημάτων και επηρεάζει τα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου (Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς). Φέρνει έντονα πάθη στα αισθηματικά, ανάγκη ελέγχου και κτητικότητας ενώ χρειάζεται προσοχή και στα οικονομικά. Γενικά είναι όψη που πονάει ψυχολογικά, αποφύγετε να φθάσετε τα πράγματα στα άκρα στις σχέσεις, γιατί συνήθως το αποτέλεσμα δεν θα είναι υπέρ σας.

Τέλος το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία, είναι από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να περιμένει κανείς, τύχη στα αισθηματικά και υλική ευημερία. Επηρεάζει τα τρίτα δεκαήμερα του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Απολαύστε την!

Νέα Σελήνη στις 14 Παρθένου σε τρίγωνο με Ουρανό (7/9).

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, με τις όψεις της προηγούμενης ημέρας να είναι ακόμα σε ισχύ. Συνεπώς πρόκειται για μια πολύ θετική περίοδος που εγκαινιάζεται για το επόμενο δεκαπενθήμερο, με εύνοια στα νέα και πρωτοποριακά ξεκινήματα σε σχέση με τα πρακτικά θέματα της ζωής μας. Ευνοεί εξαιρετικά τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), να αναλάβουν δράση.

Αφροδίτη στο Σκορπιό (10/9-7/10).

Από τις 10/9, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, θέση αδυναμίας της, που σημαίνει ότι λειτουργεί με πολύ ανασφάλεια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζει έντονα συναισθήματα και κτητικότητα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρόλα αυτά το διάστημα αυτό ευνοούνται πολύ τα ζώδια του Νερού και της Γης στα αισθηματικά τους, δηλαδή Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι. Έντονο πάθος στις σχέσεις και τον έρωτα.

Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα (12-14/9).

Οι μέρες αυτές έχουν κούραση και χαμηλή ενέργεια, ενώ χρειάζεται προσοχή στις επιλογές, μιας και ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο και μπορεί να υπάρξουν εξαπατήσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Μεταβλητοί των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

Άρης στο Ζυγό (15/9-30/10).

Ο Άρης στο Ζυγό είναι σε θέση αδυναμίας, όμως είναι διπλωματικός και παλεύει για την αρμονία, ενώ μπορεί να φέρνει εντάσεις στις σχέσεις. Ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), στο να αναλάβουν δράση.

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας και Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος (17/9).

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ καλή όψη που φέρνει επίτευξη και σταθερότητα για τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα επιτυχείς οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα γίνουν.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο επηρεάζει τα σταθερά του 1ου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους με κάποιες δυσκολίες στα αισθηματικά ή τα οικονομικά, αφού φέρνει κάποιου είδους ακύρωση. Αυτή δεν είναι καθόλου καλή μέρα για ένα ερωτικό ραντεβού ή για οικονομικού περιεχομένου συζητήσεις και συμφωνίες.

Ερμής τρίγωνο με Δία (20/9).

Πολύ καλές συζητήσεις και ευχάριστα νέα αυτή τη μέρα για τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε τις καταπληκτικές αυτές στιγμές τύχης σε κάθε τομέα που μπορεί να σας απασχολεί.

Πανσέληνος στην 28η μοίρα των Ιχθύων (21/9).

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στην προτελευταία μοίρα των Ιχθύων, κάποια πράγματα φθάνουν στην κορύφωση και στην ολοκλήρωσή τους έτσι ώστε ένας κύκλος να κλείσει, μιας και με το ζώδιο των Ιχθύων τελειώνει ο ζωδιακός κύκλος. Επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών, που μπορεί να έχουν κάποιες εξελίξεις, κάποια πράγματα φθάνουν στο αποκορύφωμά τους και στο τέλος τους.

Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα (22/9).

Χρειάζεται προσοχή στις εμμονές στη σκέψη και επηρεάζει τα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου. Επίσης προσοχή σε συμφωνίες από εδώ και στο εξής μια και ο Ερμής πλησιάζει την αναδρομή του.

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός (22-23/9).

Μια όψη διασπάσεων που επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, σε αισθηματικά και οικονομικά. Μπορεί να φέρει κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις, είτε ξαφνικούς χωρισμούς, είτε ακόμα έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά η σχέση θα έχει ασταθή χαρακτήρα.

Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10).

Ήλιος στο Ζυγό και Φθινοπωρινή Ισημερία, είναι η στιγμή που φωτίζονται οι σχέσεις και η συνύπαρξη. Ο τομέας του Ζυγού στο χάρτη σας γίνεται σημαντικός ακόμα περισσότερο τώρα με τον Ήλιο να τον φωτίζει. Ευνοεί σαν θέση τα ζώδια του Αέρα, τα οποία αποκτούν περισσότερη ενέργεια, τύχη, ευεξία.

Άρης τρίγωνο με Κρόνο και Ήλιος τρίγωνο με Βόρειο δεσμό (25/9).

Και οι δυο όψεις επηρεάζουν εξαιρετικά θετικά τα ζώδια του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, τα οποία θα βιώσουν πολύ θετικές εξελίξεις στις κινήσεις τους και στα σχέδιά τους, με πολλές επιτυχίες.

Ο μήνας κλείνει με την αναδρομή του Ερμή (27/9-18/10) που θα επηρεάσει το τρίτο και δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα. Περίοδος που ευνοεί την επανεξέταση κάποιων πραγμάτων και τις επανασυνδέσεις!!!

Τέλος, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (29/9) ευνοεί τα ζώδια του Αέρα του 1ου δεκαημέρου για σταθεροποίηση καταστάσεων. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με Ποσειδώνα, επηρεάζοντας τις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού, με πολύ ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις ενώ η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δια (30/9), υπερβολές στον έρωτα και στις απολαύσεις για 3ο δεκαήμερο Σταθερών, ότι καλύτερο για το κλείσιμο του μήνα!!!!!!!

Καλό μήνα σε όλους!!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s