Αύγουστος 2021-Newsletter

Έχουμε φτάσει ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και πάμε να καλωσορίσουμε αστρολογικά τον Αύγουστο, το μήνα που εμπεριέχει ξεκούραση και διακοπές, αλλά και προγραμματισμό των σχεδίων για τη νέα σεζόν, το τελευταίο πάντα δεκαήμερο του, με τον Ήλιο στην Παρθένο….

Φέτος κυριαρχεί το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, το οποίο αν και έχει αρχίσει να απομακρύνεται, παρόλα αυτά, τις πρώτες ημέρες του μήνα ο Ήλιος και ο Ερμής θα το ενεργοποιούνε, με αποτέλεσμα να μην αφήνει ακόμα τα ζώδια του Σταθερού σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) να ηρεμήσουν απόλυτα. Απρόοπτα, υποχρεώσεις, αναποδιές και ένταση είναι μέσα στο πρόγραμμα μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 8/8. Το καλό όμως είναι ότι από εκεί και μετά, το σκηνικό ηρεμεί κατά πολύ, με τα ζώδια του Αέρα να περνάνε πολύ καλά και να περιμένουν θετικές εξελίξεις, μετά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 16/8!

Ας δούμε όμως τις κυριότερες όψεις αναλυτικά…

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (1-2/8) σχηματίζουν αντίθεση με Κρόνο.

Πραγματοποιείται στη 10η μοίρα Λέοντα/Υδροχόου και επηρεάζει τα σταθερά του 2ου δεκαημέρου. Χρειάζεται προσοχή και υπομονή, μπορεί να φέρει κάποιες απογοητεύσεις και δυσάρεστες ειδήσεις ή και δυσκολίες. Δεν είναι καλό διάστημα και για τις σχέσεις.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός (3/8).

Επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), του 2ου δεκαημέρου, και φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα αισθηματικά, κάτι ξαφνικό και έντονο θα μπορούσε να προκύψει ανάλογα και με τον προσωπικό χάρτη του καθενός, ενώ μπορεί να δώσει και ξαφνικά κέρδη.

Ερμής τετράγωνο Ουρανός (3-4/8).

Οι εντάσεις για τα σταθερά του 2ου δεκαημέρου, συνεχίζονται, με ανατροπές, ψυχρότητα, ακυρώσεις και κάποιες δυσκολίες. Θα χρειαστεί λίγο υπομονή και να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις, ιδιαίτερα σε υπάρχουσες καταστάσεις που παραμένουν άλυτες.

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός (6-7/8).

Περίπου το ίδιο σκηνικό με τον Ερμή τετράγωνο Ουρανό, χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις και τα λόγια μας και γενικά σε κάθε ανατροπή που μπορεί αν προκύψει.

Νέα Σελήνη στις 16 μοίρες του Λέοντα (8/8).

Θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο των σταθερών (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), με νέα ξεκινήματα, τα οποία εμπεριέχουν και το απρόβλεπτο ή την ανατροπή.

Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας (8-10/8).

Επηρεάζονται τα τρίτα δεκαήμερα των Μεταβλητών ζωδίων (Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες), μία όψη που μπερδεύει πολύ την κρίση στα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά.

Ερμής αντίθεσή Δίας, Άρης τετράγωνο με Βόρειο δεσμό, Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα (11/8).

Την ημέρα αυτή, ο Ερμής με το Δία προσφέρει το αίσθημα τύχης και πληρότητας στα σταθερά των τελευταίων ημερών, ενώ μπορεί να γίνουν ευχάριστες συζητήσεις και να προκύψει επιτυχία. Το τετράγωνο του Άρη με το Βόρειο, δηλώνει κάποιες εντάσεις με ομάδες ανθρώπων και ίσως κάποιες διασπάσεις για τα μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή όψη με Πλούτωνα βοηθά τα ΄ζώδια της Γης να επιτύχουν σε αισθηματικά και οικονομικά με μακροημέρευση και σταθερότητα, ενώ ευνοεί το πάθος αλλά και το μυστήριο, τον έλεγχο και την κτητικότητα.

,Ερμής στην Παρθένο (12-30/8).

Ο Ερμής εδώ λειτουργεί πολύ καλά, η σκέψη γίνεται αναλυτική και στοχευμένη και βοηθά να βάλουμε κάποια πράγματα σε μια τάξη. Βεβαίως κυριαρχεί η λογική, ενώ μας απασχολούνε θέματα εργασίας και υγείας.

Αφροδίτη στο Ζυγό (16/8-10/9).

Η Αφροδίτη περνάει στη θέση που κυβερνάει και αισθάνεται όμορφα… Μια πολύ καλή θέση λοιπόν για τα θέματα της Αφροδίτης το επόμενο διάστημα, δηλαδή για αισθηματικά και οικονομικά. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη θέση αυτή, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), καθώς επίσης και της Φωτιάς δευτερευόντως (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ερμής σύνοδο Άρης και τρίγωνο τους με Ουρανό (19-22/8).

Το διάστημα αυτό έχουμε έντονες συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτές κάποια θετικά γεγονότα, κυρίως για τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου. Καλό θα είναι να προσεχθεί ο λόγος γιατί μπορεί να είναι κάπως απότομος.

Ήλιος αντίθεση Δίας (19-22/8).

Μια τυχερή όψη για τα ζώδια του σταθερού σταυρού των τελευταίων ημερών. Τύχη, ευχάριστες εξελίξεις, αισιοδοξία.

Πανσέληνος στην 29η μοίρα του άξονα Λέοντα/Υδροχόου (22/8).

ΜΙα πολύ τυχερή Πανσέληνος, αφού βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία, όπως καταλαβαίνουμε ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του σταθερού των τελευταίων ημερών. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο και Βόρειο δεσμό ευνοεί καταπληκτικά τα ζώδια του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, σε σχέσεις όμορφες και με σταθερότητα.

Ήλιος στην Παρθένο (23/8-22/9).

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο σηματοδοτεί και την ανάγκη μας να ασχοληθούμε με τα πιο πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, της δουλειάς και της υγείας. Φυσικά, υπάρχει ήδη και ο Άρης που το έχει εντείνει αυτό από πιο νωρίς, παρόλα αυτά, τη στιγμή αυτή είναι που πλησιάζει το τέλος της ξεγνοιασιάς και των διακοπών για πολλούς.

Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας (25/8).

Θα χρειαστεί λίγο προσοχή τη μέρα αυτή σε συζητήσεις και υπογραφές, γιατί μπορεί να κρύβονται εξαπατήσεις και λάθος εκτιμήσεις, κυρίως για τους μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας (26/8).

Ευνοεί για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορεί να έχουν κα κάποια θετική εξέλιξη που περιμέναν σε κάποιες υποθέσεις.

Τέλος ο μήνας κλείνει με το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό (30/8) όπου και θα παραμείνει για πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά θα το αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο μας.

Καλό μήνα σε όλους!!!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s