Δίας στους Ιχθύες 2021-2022

Ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες στις 14/5/2021 και για τους επόμενους δυόμισι μήνες που θα παραμείνει φέτος έχουμε να περιμένουμε μια μεγάλη στροφή της ενέργειας και της τύχης προς το καλύτερο. Πρώτον, γιατί στους Ιχθύες ο Δίας βρίσκεται παραδοσιακά σε θέση Κυριαρχίας, και συνεπώς λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και εκφράζει τα καλά του χαρακτηριστικά και δεύτερον είναι απελευθερωμένος από τον Κρόνο, με τον οποίο τους προηγούμενους μήνες μοιράζονταν το ίδιο ζώδιο και αναγκαζόταν να λειτουργεί πιο περιοριστικά και δομημένα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβαινε και όταν ήταν στον Αιγόκερω ζώδιο του Κρόνου και θέση πτώσης του, τον περασμένο χρόνο, όπου επιπλέον, μοιράζονταν το ζώδιο με Πλούτωνα.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε όλοι μια ανάσα αισιοδοξίας και να νιώσουμε ότι επιτέλους κάποια πράγματα μας προσφέρονται με μεγαλύτερη ευκολία. ενώ θα αισθανθούμε μια ψυχική ηρεμία και ικανοποίηση. Είναι η στιγμή που θα ευχαριστηθούμε και θα νιώσουμε συναισθηματική ικανοποίηση. Όσο ήταν στον Υδροχόο, μαζί με τον Κρόνο πρόσφερε τη δυνατότητα για την υλοποίηση και τη διαμόρφωση των στόχων, ενώ υπήρξε έντονο το αίσθημα της συλλογικής ευθύνης. Υπήρχε όμως ένα ψυχρό κλίμα και δεν έδινε τη δυνατότητα να χαρούμε και να απολαύσουμε τη ζωή μας, κάτι που γίνεται τώρα με το Δία στους Ιχθύες.

Επιπλέον στη διέλευση του ο Δίας από τους Ιχθύες θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, αυτό θα γίνει το 2022, τον άλλο Κυβερνήτη των Ιχθύων. Με Δία και Ποσειδώνα στη θέση κυριαρχίας τους, έχουμε να περιμένουμε μαγικές στιγμές, το όνειρο, την τέχνη, τον έρωτα, την ομορφιά και την πνευματικότητα να ξαναζωντανεύουν στην κοινωνική συνείδηση όλων μας.

Για φέτος ο Δίας θα καλύψει μόνο τις 3 πρώτες μοίρες των Ιχθύων, από 14/5 έως 28/7/2021.

Περνάει πάλι στους Ιχθύες από 29/12/2021 έως 10/5/2022 και τέλος από 28/10 έως 20/12/2022.

Οι κυριότερο ευνοημένοι με το Δια στους Ιχθύες θα είναι τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Ιχθύες, οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι, ενώ φυσικά τα υπόλοιπα τρία ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες! Όσοι επίσης έχουν γενέθλιο Δία στους Ιχθύες, Παρθένο, Δίδυμο, Τοξότη.

Δείτε στο ωροσκόπιο σας σε ποιον τομέα βρίσκονται οι Ιχθύες για να δείτε που έχετε να περιμένετε πρόοδο και ανάπτυξη και φυσικά που θα είστε τυχεροί με το Δία στους Ιχθύες. Ας δούμε με λίγα λόγια τι να περιμένουμε ανάλογα με τον Ωροσκόπο.

Κριός

Ο τομέας που ευνοείται με το Δία στους Ιχθύες, είναι αυτός που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τις κρυφές καταστάσεις. Συνεπώς θα κάνετε μια ενδοσκόπηση και πιθανότατα θελήσετε να αποσυρθείτε λίγο, σε μέρη ήσυχα και απομονωμένα, ενώ θα έρθετε σε επαφή με τη φύση. Δεν είναι ακόμα η στιγμή που θα βγείτε μπροστά να κυνηγήσετε τους στόχους σας, αλλά σε ένα χρόνο που ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, ενώ τώρα μπορείτε να προετοιμαστείτε πάνω σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Ταύρος

Ο Δίας στους Ιχθύες σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και ευνοεί τις συλλογικές σας δραστηριότητες και τις φιλίες. Επίσης, θα σας βοηθήσει πολύ στην επίτευξη των στόχων σας ενώ θα είστε αγαπητοί από τους άλλους.

Δίδυμοι

Ο Δίας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας, είναι πολύ καλή θέση για επιτυχίες κάθε είδους, κυρίως βέβαια επαγγελματικές και κοινωνικές. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν!

Καρκίνος

Εξαιρετική θέση για εσάς αυτή, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας, ευνοείστε σε σπουδές, ταξίδια και διεύρυνση οριζόντων, μέσα από γνώση και φιλοσοφία. Επίσης σε ότι έχει να κάνει με νομικά θέματα και με το εξωτερικό.

Λέων

Ο Δίας στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα φέρει μια καλή ψυχολογία και σεξουαλικότητα, ενώ θα επωφεληθείτε σε ότι έχει να κάνει με χρήματα του συντρόφου ή από τρίτες πηγές.

Παρθένος

Ο Δίας πλέον βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σας και έχετε να περιμένετε επισημοποιήσεις ή νέες σχέσεις. Επίσης την απαλλαγή από δυσάρεστες σχέσεις. Τέλος ευνοείστε και σε νέες συνεργασίες και νομικές υποθέσεις.

Ζυγός

Ο Δίας ευνοεί στα εργασιακά σας, μπορείτε να αναζητήσετε εργασία με επιτυχία ή οι συνθήκες της εργασίας σας να είναι πολύ καλές και να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την καθημερινότητα σας. Επίσης ευνοεί στην υγεία, αρκεί μόνο να μην κάνετε υπερβολές στο φαγητό γιατί η πιθανότητα αύξησης βάρους είναι πολύ μεγάλη.

Σκορπιός

Είστε από τους πιο τυχερούς με τη νέα θέση του Δία, αφού ευεργετεί τα ερωτικά και τη δημιουργικότητα. Έτσι έχετε να περιμένετε νέους έρωτες ή ανανεωτικές καταστάσεις στις σχέσεις σας και φυσικά θα περάσετε πολύ όμορφα. Ευνοείται και η απόκτηση ενός παιδιού.

Τοξότης

Μία ευχάριστη οικογενειακή ζωή, ανακαινίσεις και επέκταση της οικογένειας είναι θέματα που έχετε να περιμένετε από το Δία στους Ιχθύες, ενώ συναισθηματικά θα είστε σε πολύ καλή φάση.

Αιγόκερως

Ο Δίας στους Ιχθύες φέρνει για εσάς μεγαλύτερη εξωστρέφεια και επαφές με τον κοντινό σας περιβάλλον και τα αδέρφια που θα σας γεμίσουν ικανοποίηση, ενώ θα κάνετε κοντινά ταξιδάκια αναψυχής και διαφυγής.

Υδροχόος

Ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που ευνοείται από το Δία στους Ιχθύες, συνεπώς τα προσωπικά σας έσοδα θα αρχίσουν να αυξάνονται, σε σχέση με ότι κερδίζεται τώρα και θα αισθανθείτε εσωτερική ικανοποίηση, πληρότητα και αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει και τα αισθηματικά σας με τύχη.

Ιχθύες

Τέλος, εσείς είστε που υποδέχεστε το Δία στο ζώδιο σας μετά από δώδεκα χρόνια και η τύχη είναι με το μέρος σας, σε όλους τους τομείς, κυρίως στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις , αλλά και κάθε είδους ανάπτυξη. Μη χάσετε καμία ευκαιρία γιατί θα είναι υπέρ σας!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s