Μαϊος 2021 – Astrology Newsletter

Ο Μαϊος έφτασε και είναι ένας σημαντικός μήνας με αρκετή επικοινωνία και εξωστρέφεια, λόγω των προσωπικών πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ το κυριότερο γεγονός είναι η αλλαγή της θέσης του Δία, ο οποίος περνάει προσωρινά στους Ιχθύες από όπου και χαρίζει απλόχερα το δώρα του! Ας δούμε παρακάτω τις όψεις και τα γεγονότα αναλυτικά…

Στις 2/5, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια ευνοϊκή όψη για τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), που βοηθά για εστιασμένη σκέψη και εύστοχες κινήσεις, ώστε να υπάρξουν οφέλη οικονομικά ή επίτευξης σημαντικών σχεδίων. Στις 3/5, το κλίμα είναι αντιφατικό, για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους): Το τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου, επηρεάζει όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ή έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία, προκαλώντας ακυρώσεις και έντονο άγχος για την υλοποίηση υποχρεώσεων, ενώ το τετράγωνο Ερμή/Δία, επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των παραπάνω ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή όσους ανήκουν στο τέλος του 3ου δεκαημέρου με μια αίσθηση υπερβολής και αισιοδοξίας, συνεπώς και ευχάριστης διάθεσης. Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 4/5 μέχρι 11/7, από όπου ευνοεί τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις, επομένως η καθημερινότητα θα αρχίσει να λειτουργεί καλά και θα μπορέσουν να προχωρήσουν κάποιες δουλειές που έχουν μείνει πίσω ενώ θα υπάρξει μεγάλη εξωστρέφεια. Ιδιαιτέρως ευνοημένα τα ζώδια του Αέρα με θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Στις 6/5, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ευνοεί αισθηματικά τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου, με βαθιά συναισθήματα και έντονα πάθη, ενώ είναι θετική όψη και για οικονομικές συμφωνίες. Στις 8/5, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία, επηρεάζει την τελευταία μοίρα των σταθερών (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι), μια ευνοϊκή όψη αισιοδοξίας και υπερβολής των συναισθημάτων και των υλικών απολαύσεων. Κυριακή 9/5, η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους έως 2/6, ενισχύοντας το κλίμα εξωστρέφειας και φέρνοντας μια ανάλαφρη και ευχάριστη διάθεση. Για το υπόλοιπο του μήνα, οι ευνοημένοι στα αισθηματικά είναι τα ζώδια του Αέρα (Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί) και της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες, Κριοί).

Στις 11/5 και ώρα 10μ.μ. έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, στην 21η μοίρα του Ταύρου, όπου Ήλιος και Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα όμορφο και ιδεατό νέο ξεκίνημα, στα ζώδια που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο, ανάλογα τον τομέα που βρίσκεται το ζώδιο του Ταύρου στο προσωπικό ωροσκόπιο. Την ίδια στιγμή, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ευνοεί με καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις Καρκίνους και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Στις 12/5, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ευνοεί με επίτευξη στόχων και σταθερότητα με προοπτικές, τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Ο Δίας περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 έως 28/7 και το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο με μπόλικο συναίσθημα και ευαισθησία, αλλά επίσης αγάπη για την τέχνη και το καλόγουστο γενικώς. Ιδιαιτέρως ευνοημένοι θα είναι το διάστημα αυτό τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) των πρώτων ημερών. Στις 17/5, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ευνοεί τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου, για επίτευξη στόχων και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Στις 20/5, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μια πολύ καλή όψη για σταθερές μακροπρόθεσμες σχέσεις και ευνοεί αισθηματικά τα ζώδια του Αέρα του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους, όπου για τον επόμενο μήνα η ενέργεια στρέφεται στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και ευνοεί τα ζώδια του Αέρα και δευτερευόντως της Φωτιάς. Ο τομέας του προσωπικού σας ωροσκοπίου που βρίσκεται το ζώδιο τών Διδύμων πλέον γίνεται ο πιο σημαντικός. Στις 21/5, ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία, δίνει την αίσθηση υπερβολής και αισιοδοξίας και επηρεάζει άμεσα τα Μεταβλητά των πρώτων ημερών (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Στις 22/5, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, επηρεάζει τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου και προκαλεί μπερδέματα και λανθασμένες εκτιμήσεις, οπότε χρειάζεται λίγο προσοχή στις αποφάσεις εκείνες τις ημέρες, γιατί λόγω του ότι θα γυρίσει ανάδρομος έχει αρχίσει να κινείται αργά ο Ερμής και η όψη διατηρείται.

Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στις 23/5, από τη 13η και 30΄μοίρα του Υδροχόου, δηλώνοντας κάποιες αναθεωρήσεις σε σχέση με επαγγελματικά και υποχρεώσεις. που μας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Στις 26/5 και ώρα 2:10 μ.μ. έχουμε την Πανσέληνο η οποία είναι και Έκλειψη Σελήνης στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, συνεπώς επηρεάζει τα μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), με το κλείσιμο και την απελευθέρωση από συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντας σε μια σχέση, που μπορεί να έχουν μάλιστα σχέση και με παγιωμένες πεποιθήσεις, για να μπορέσει αυτή να προχωρήσει σε νέα ανανεωμένη βάση και με άξονα τη λογική και την πρακτική ή να τερματιστεί εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό κι από τις δυο πλευρές. Ο Δίας στου Ιχθύες, βρίσκεται στην κορυφή του Ταυ-τετραγώνου και βοηθά ώστε η αγάπη και ο ρομαντισμός να υπερνικήσουν!. Στις 27/5, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλεί συναισθηματικά μπερδέματα και αυταπάτες, για τα μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου. Και ο μήνας κλείνει με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στις 30/5, αφού πρώτα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη, στην 25η μοίρα των Διδύμων, δηλώνοντας ότι το επόμενο διάστημα που θα αναλύσουμε στον επόμενο μήνα, θα γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις. Τέλος ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ευνοεί τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου να επιτύχουν δημιουργικούς στόχους.

Καλό μήνα σε όλους!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s