Απρίλιος 2021 – Newsletter

Ο Απρίλιος του 2021, έφτασε και προβλέπεται να είναι ένας μήνας με δράση, τουλάχιστον το πρώτο μισό του που είναι και το πιο ευνοϊκό. Με τους προσωπικούς πλανήτες, Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στον Κριό, μια περίοδος χωρίς ανάδρομους πλανήτες και με την Παρόρμηση του Κριού, θα μπορούσαν ίσως κάποια πράγματα να τρέξουν στη ζωή μας με περισσότερη ευκολία. Ένας ακόμη ευνοϊκός παράγοντας είναι το παρατεταμένο τρίγωνο του Κρόνου με το Βόρειο δεσμό, που θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα των αρχών του 2ου δεκαημέρου να πραγματοποιήσουν στόχους και να επιτύχουν.

Την 1/4, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και το Βόρειο δεσμό, ενώ Κρόνος και Βόρειος σχηματίζουν τρίγωνο, και συμμετέχουν η Αφροδίτη και ο Άρης. Πρόκειται για ένα πολύ ευνοϊκό σχηματισμό που βοηθά στις σχέσεις και στη σταθεροποίηση κάποιων στόχων η σχεδίων, ενώ ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα των αρχών του 2ου δεκαημέρου (Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες, Διδύμους, Τοξότες). Στις 2/4, έχουμε και το εξάγωνο Ερμή/Πλούτωνα, το οποίο φέρνει κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές και βοηθά στη στοχευμένη και διεισδυτική σκέψη, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4, και ως τις 19/4 που θα βρίσκεται στον Κριό, κινητοποιεί τη σκέψη και δίνει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, ενώ οι πιο ευνοημένοι από αυτή τη διέλευση είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Στις 6/4, η Αφροδίτη ολοκληρώνει το εξάγωνο με τον Άρη, στη 19η μοίρα Κριού/Διδύμων, που σημαίνει ότι τα ζώδια αυτά του τέλους 2ου, αρχές 3ου δεκαημέρου, αλλά μαζί και Υδροχόοι και Λέοντες, έχουν κάποιες ερωτικές ευκαιρίες. Στις 9/4, έχουμε τη δύσκολη όψη Άρη τετράγωνο με Ποσειδώνα, που φέρνει εξασθένιση και κούραση, καθώς και μπερδέματα ή εξαπατήσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι κοντά στη μέρα αυτή οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες), του 3ου δεκαημέρου. Στις 10/4, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με το Δία, στην 25η μοίρα Υδροχόου/Κριού, και ευνοεί ερωτικά αλλά και οικονομικά τα ζώδια αυτά του 3ου δεκαημέρου, αλλά και Τοξότες και Διδύμους, ενώ την ίδια ημέρα έχουμε και το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου στη 12η μοίρα Υδροχόου/Κριού, που μαζί με το τρίγωνο Κρόνου/Βόρειου, δημιουργείται ο μεγάλος σχηματισμός του ‘μικρού ταλέντου’ που είχαμε και στην αρχή του μήνα. Ευνοημένοι φυσικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου.

Στις 12/4, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 5:30 π.μ. στην 22η μοίρα του Κριού, σε εξάγωνο με τον Άρη και το Δία, ενώ η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Σε γενικές γραμμές, από αυτή ευνοούνται εξαιρετικά οι εκπρόσωποι των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, σε κάθε είδους ξεκίνημα τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Σίγουρα όμως, μία ένταση ψυχολογική θα φέρει στους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου, κυρίως σε αισθηματικά θέματα, που θα υπάρχει ανάγκη ελέγχου αλλά και πάθος. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Ταύρο, που είναι και η θέση της, στις 14/4. Από εκεί για το υπόλοιπο του μήνα θα ευνοήσει ερωτικά τα ζώδια της Γης και του Νερού δευτερευόντως, αν και θα σχηματίσει κάποιες δύσκολες όψεις που θα δούμε στην πορεία, οπότε ίσως για αυτούς, αλλά κυρίως για τους σταθερούς, τα πράγματα το επόμενο διάστημα δε θα είναι και τόσο ρόδινα στον ερωτικό τομέα. Στις 16/4, ο Ήλιος και μετά ο Ερμής, σε τετράγωνο με Πλούτωνα, στην 26η μοίρα Αιγόκερω/Κριού, φέρνει εσωτερική ένταση στα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα ολοκληρώνεται το τρίγωνο Άρη/Δία, με τον Ήλιο και τον Ερμή να σχηματίζουν από τον Κριό, εξάγωνο και με τους δύο, η όψη που υπάρχει ήδη από τη Νέα Σελήνη, δείχνει ότι κάποια ξεκινήματα ευνοούνται τώρα που εξελίσσεται, για τα ζώδια Φωτιάς και Αέρα του 3ου δεκαημέρου, με μεγάλη επιτυχία.

Από τις 19/4, το κλίμα αλλάζει κατά πολύ, με τη είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο. Πλέον το ενδιαφέρον πέφτει στα ζώδια της Γης και του Νερού, που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη διέλευση, ενώ οι εντάσεις έρχονται στα σταθερά (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) τέλους 1ου με αρχές 2ου δεκαημέρου. Ο Ουρανός επίσης, περνάει οριστικά πλέον στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου, με αποτέλεσμα οι σταθεροί του 1ου, σταδιακά να περιμένουν μεγαλύτερη σταθερότητα και όχι άλλες ανατροπές στη ζωή τους, ενώ του 2ου τώρα ξεκινάνε να τις βιώνουν. Στις 23/4, η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό, φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σε σχέσεις και στα οικονομικά, για τους σταθερούς του τέλους 1ου με αρχές 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, στη θέση της πτώσης του, συνεπώς δε λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως βγάζει θυμό. Στις 24/4, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, επίσης ενισχύει το κλίμα ανατροπών για τους ίδιους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, ενώ 25/4, η Αφροδίτη και ο Ερμής, σε τετράγωνο με Κρόνο, φέρνουν περιορισμούς και οικονομική στενότητα, καθώς και δυσάρεστα νέα και αισθηματικές απογοητεύσεις. Το δύσκολο αυτό σκηνικό ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο του μήνα, στις 27/4, το πρωί, στην 7η μοίρα του Σκορπιού, σε τετράγωνο με Κρόνο και αντίθεση με Ουρανό, η οποία επηρεάζει τους σταθερούς του τέλους 1ου με αρχές 2ου δεκαημέρου. Έτσι κλείνει και ο μήνας, αρκετά έντονα και ανατρεπτικά, αφού, μέχρι το τέλος του, ο Ήλιος ενεργοποιεί Κρόνο και Ουρανό, οπότε ας έχουμε υπόψιν ότι το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη πρόκειται να είναι δύσκολο.

Καλό μήνα σε όλους!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s