Μάρτιος 2021 – Astrology newsletter!

Astrological symbols in the circle. Gradient painting. Glittering dust

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο από τις 4/3 και περνάει στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων, γεγονός που θα βοηθήσει και θα ανανεώσει αρκετά, ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που επιβαρύνθηκαν πολύ τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς αυτής με τον Άρη στον Ταύρο σε συνδυασμό με όλο το υπόλοιπο σκηνικό. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, δίνει κάποιες ευκαιρίες σε Ιχθύες και Ταύρους του 1ου δεκαημέρου, σχετικά με οικονομικά αλλά ίσως και μια νέα γνωριμία. Στις 5/3, κορυφώνεται και η πολύ ευνοϊκή όψη συνόδου Ερμή/Δία, η οποία είναι σε ισχύ από την αρχή του μήνα και ευνοεί Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου.

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 13/3 και ώρα 12:20 μ.μ. για την Αθήνα, στην 23η μοίρα των Ιχθύων. Μαζί θα βρίσκεται η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, σε σύνοδο. Μια πολύ ρομαντική και αισθησιακή νέα σελήνη, που εκτός από τις ευκαιρίες που φέρνει σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα κατά πολύ. Μόνο τα αισθήματα πρέπει να είναι πραγματικά και χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας, διαφορετικά έρχονται διαψεύσεις. Ο Ερμής περνάει κι αυτός στους Ιχθύες στις 16/3 και από τη θέση του αυτή, βοηθάει στη συναισθηματική νοημοσύνη και την ενασχόληση με πιο υπερβατικά θέματα, φέρνοντας και τάσεις φυγής. Φυσικά θα βοηθήσει με τη σειρά του τα ζώδια του Νερού, για τις επόμενες ημέρες που θα παραμείνει στους Ιχθύες. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος αποχωρεί προς το παρόν από το 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου και κάνει την είσοδό του στο 2ο δεκαήμερο, από όπου και θα διελαύνει τους επόμενους μήνες, ενώ ο Δίας αφήνει οριστικά το 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου και εισέρχεται στο 3ο δεκαήμερο. Στις 17/3, ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα, μπορεί να δώσει κάποιες ευκαιρίες σε Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, επίτευξης και σταθερότητας. Στις 18/3, η Αφροδίτη επίσης σε εξάγωνο με Πλούτωνα, βοηθά τους ίδιους εκπροσώπους, σε οικονομικά ή και αισθηματικά θέματα.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό στις 20/3, όπου έχουμε την Εαρινή Ισημερία και την έναρξη της άνοιξης και του νέου αστρολογικού έτους. Η ενέργεια αλλάζει και γίνεται πιο δυναμική και εξωστρεφής. Στις 21/3, η Αφροδίτη επίσης περνάει στον Κριό, από όπου και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και δευτερευόντως του Αέρα, ενώ ολοκληρώνεται και η καταπληκτική όψη τριγώνου του Άρη με τον Κρόνο, στη 10η μοίρα Υδροχόου/Διδύμων., που ευνοεί τα ζώδια του Αέρα, δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια για να επιτύχουν στα σχέδια τους. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ευνοεί σε νέες ιδέες και αλλαγές Ταύρους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Στις 24/3, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη, φέρνει κάποια ένταση στην επικοινωνία και έντονες αντιδράσεις. Η σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης στις 25/5, ευνοεί στα αισθηματικά κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς, που αρχίζει ένας νέος κύκλος .Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 28/3, 9:45 μ.μ. για την Αθήνα, στην 8η μοίρα Κριού/Ζυγού. Είναι πολύ θετική, μια και συμμετέχει σε σύνοδο με τον Ήλιο, η Αφροδίτη με το Χείρωνα και κορυφώνονται κάποια πολύ θετικά γεγονότα στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου. Τέλος, στις 30/3, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προκαλεί μπερδέματα για μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου, ενώ η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ευκαιρίες σταθερότητας στις σχέσεις και τα οικονομικά, σε Υδροχόους και Κριούς των αρχών του 2ου δεκαημέρου.

Καλό μήνα σε όλους!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s