Φεβρουάριος 2021 – Astrology newsletter

Ο μήνας Φεβρουάριος χαρακτηρίζεται από την πολυαστρία στον Υδροχόο, που θα είναι η αρχή ενός νέου και ελπιδοφόρου περάσματος κοινωνικά αλλά και στη ζωή του καθενός, ανάλογα με το που πέφτει στο προσωπικό του ωροσκόπιο το ζώδιο του Υδροχόου. Συγκεκριμένα, τις πρώτες 18 μέρες του μήνα θα βρεθούν στον Υδροχόο, ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος, ενώ τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη θα έχουμε και τη Σελήνη στον Υδροχόο, συνολικά 6 πλανήτες, κάτι πολύ σπάνιο να συμβεί. Επιπλέον, συμβαίνει και το πρώτο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό (17/2) στην 7η μοίρα Υδροχόου/Ταύρου, το οποίο κορυφώνει σημαντικές εντάσεις και πιθανές ανατροπές, αλλά ξεκαθαρίζει το τοπίο φέρνοντας νέες αλλαγές που είναι επιβεβλημένες και τη μετέπειτα πρόοδο. Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος από την αρχή του μήνα μέχρι τις 21/2, που σημαίνει ότι τελικά τα γεγονότα θα πάρουν την τελική έκβαση τους από την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Την 1/2, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στην 12* 47′ μοίρα Υδροχόου/Ταύρου και προκαλεί έντονη δραστηριότητα αλλά και νευρικότητα στα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), του 2ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, θέση από την οποία ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Υδροχόους, Διδύμους, Ζυγούς) αλλά και τους Λέοντες, στα αισθηματικά τους και σε οικονομικά. Θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2, όπου μέσα στο διάστημα αυτό τα παραπάνω ζώδια ευνοούνται και για επανασυνδέσεις, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του ανάδρομου Ερμή!

Στις 6/2, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και στις 7/2 σε τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που λειτουργούν ταυτόχρονα, και δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για τα σταθερά (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, αφού η ενεργοποίηση του Κρόνου/Ουρανού στην Αφροδίτη προκαλεί χωρισμούς, περιορισμούς και διασπάσεις σε σχέση με τα αισθηματικά τους αλλά και οικονομική στενότητα αυτές τις δυο ημέρες. Στις 7/2, επίσης έχουμε τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό, που ευνοεί σε επίτευξη στόχων αλλά και καλές σχέσεις μέσα από ομάδες και συνεργασίες και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα. Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 8/2, στην 20η μοίρα του Υδροχόου και ευνοεί επικοινωνιακά τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου.

Στις 10/2, με το πέρασμα και της Σελήνης στον Υδροχόο, έχουμε τη μοναδική συγκυρία των 6 πλανητών στον Υδροχόο! Την ίδια ημέρα, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο, δημιουργώντας κάποιες εντάσεις και αψιμαχίες στα ζώδια του Σταθερού σταυρού του 2ου δεκαημέρου και ταυτόχρονα σχηματίζει και τρίγωνο με το Βόρειο δεσμό, που ευνοεί τα ζώδια του Αέρα σε σχέση με ομάδες και δικτύωση, πιθανών από το παρελθόν. Την ίδια ημέρα συμβαίνει και η απόλυτα τυχερή όψη της συνόδου Αφροδίτης/Δία, στη 12η μοίρα του Υδροχόου και ευνοεί ιδιαιτέρως τα ζώδια του Αέρα (Υδροχόους, Διδύμους, Ζυγούς) του 2ου δεκαημέρου, σε ότι έχει σχέση με τύχη στα αισθηματικά αλλά και τύχη σε οικονομικά και υπόσχεται πολλές ευκαιρίες!

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 11/2 και ώρα 21:05 για την Αθήνα, στην 23η μοίρα του Υδροχόου! Πρόκειται για μια καταπληκτική Νέα Σελήνη, μια και εμπεριέχει τη σύνοδο Αφροδίτης/Δία και μάλιστα όσο αφορά στη χώρα μας όλη η πολυαστρία του Υδροχόου πέφτει στον 5ο οίκο του χάρτη, που έχει να κάνει με τη χαρά και τη διασκέδαση, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι), ενώ το όλο και πιο συγκλίνον τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, παραμένει να επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο των σταθερών, εμπεριέχοντας ίσως κάποιες ακόμα τελευταίες ανατροπές και αλλαγές στα σχέδια τους.

Στις 13/2, η Αφροδίτη συναντά τον ανάδρομο Ερμή, στη 14η μοίρα του Υδροχόου, συνεχίζοντας το πολύ ευνοϊκό κλίμα στα αισθηματικά και όχι μόνο για το 2ο δεκαήμερο Υδροχόου, Ζυγού, Διδύμων και Λέοντα, ενώ 14/2, ο ανάδρομος Ερμής συναντά το Δία στη 13η μοίρα του Υδροχόου, ενισχύοντας την τύχη και ίσως κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβουν οι παραπάνω εκπρόσωποι. Την ίδια ημέρα ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, επηρεάζοντας το τέλος του 2ου δεκαημέρου Ιχθύων/ Ταύρου, όψη που προκαλεί όμορφα συναισθήματα και καλλιτεχνική διάθεση. Στις 15/2, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Βόρειο δεσμό, ευνοεί σε ευχάριστες σχέσεις και συναναστροφές τους ίδιους πάλι εκπροσώπους του ζωδιακού. Στις 17/2, ολοκληρώνεται με ακρίβεια το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού στην 7η μοίρα Υδροχόου/Ταύρου, με τις συνέπειες που έχουμε ήδη αναφέρει, αν και θεωρώ ότι έχει ήδη δώσει το στίγμα του με τα ανάλογα γεγονότα το προηγούμενο διάστημα.

Στις 18/2, ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού και φωτίζει στα προσωπικά ωροσκόπια τον τομέα που καταλαμβάνει το ζώδιο των Ιχθύων. Γενικότερα η ενέργεια γίνεται πιο συναισθηματική και ευαισθητοποιημένη, με έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο. Στις 19/2, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη φέρνει πάθη στον έρωτα και διαφωνίες στις σχέσεις, ενώ επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών. Στις 21/2, ο Ερμής επιστρέφει πλέον σε ορθή φορά, από την 11η μοίρα του Υδροχόου. Είναι τελικά η στιγμή που θα φανεί τι από όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα θα συνεχιστεί και πώς θα προχωρήσει, αφού πολλά πράγματα που γίνονται με ανάδρομο Ερμή δεν έχουν στη συνέχεια την εξέλιξη που περιμέναμε. Στις 24/2, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια δυνατή όψη, που επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου για επίτευξη στόχων. Στις 25/2, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και για το επόμενο διάστημα θα επηρεάζει ευνοϊκά τα ζώδια του Νερού και δευτερευόντως της Γης, φέρνοντας τύχη στον έρωτα και καλύτερα οικονομικά. Στις 26/2, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει κάποιες ευκαιρίες σε Ιχθύες και Ταύρους του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Δίας σε τρίγωνο με το Βόρειο δεσμό, ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου να αναπτυχθούν μέσα σε ομάδες και να επιτύχουν ότι επιθυμούν. Ο μήνας τελειώνει με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου που γίνεται στις 27/2, και ώρα 10:18πμ. για την Αθήνα, στις 8*57′ μοίρα, με τον Ουρανό να σχηματίζει όψη διευκολυμένης αντίθεσης. Είναι η στιγμή που κορυφώνονται τα γεγονότα και σίγουρα κάτι θετικό θα προκύψει τελικά από τα πολλά προχωρημένα πράγματα που έχουν γίνει έως τότε.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s