Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Σκορπιός 2021

1ο δεκαήμερο

Μία αρκετά πιεστική χρονιά αναμένεται για εσάς, μια και ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός πρόκειται να σας επηρεάσουν με δύσκολε όψεις, σίγουρα όμως είναι διαχειρίσημη. Οι δυσκολίες και η ανάγκη ανάληψης ευθυνών, έχουν να κάνουν με την πατρική σας οικογένεια, την τωρινή σας οικογένεια ή το σπίτι σας γενικότερα. Αυτά τα θέματα θα είναι κυρίως αισθητά από την αρχή του έτους μέχρι 16/3 και 4/8-13/12. Φαίνεται ότι κάνετε μια έναρξη σε σχέση με την κατοικία ή εργασία από τον προιοσωπικό σας χώρο, ή ακόμα και τη δική σας οικογένεια. Υπάρχει εύνοια, αλλά τίποτα δε θα γίνει χωρίς κόπο και εμπόδια ή ανατροπές, που πιθανό να προκύψουν από τους άλλους, το σύζυγο ή το συνεργάτη. Ο Ουρανός θα σας επηρεάζει μέχρι τις 19/4, οπότε μετά θα είστε πιο ήρεμοι να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σας περιμένει όμως και ένα εκπληκτικό διάστημα μέσα στη χρονιά, το μίνι πέρασμα του Δία από τους Ιχθύες (14/5-28/7), που θα σας προσφέρει μεγάλη ανακούφιση και θα περάσετε υπέροχα σε σχέση με έρωτα, χαρά, δημιουργία.

Αισθηματικά-Σχέσεις

\Όπως καταλαβαίνετε, το καλύτερό σας διάστημα για τα αισθηματικά είναι με το Δία στους Ιχθύες, που φέρνει μεγάλη τύχη στον έρωτα, στην απόκτηση απογόνων και στο να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Επίσης πολύ ευνοϊκά διαστήματα είναι 19/2-23/3 και 15-30/4!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Οι Εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον τομέα των οικονομικών σας, γι αυτό πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί σε υπερβολές που μπορεί να κάνετε στα έξοδα. Πάντως θα είστε περισσότερο ευνοημένοι από τα χρήματα τρίτων παρά από τα προσωπικά σας έσοδα. Περισσότερο να είστε προσεκτικοί το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5.

Υγεία-Ευεξία

Να προσέχετε την υγεία σας περισσότερο το πρώτο τετράμηνο, λόγω του Κρόνου/Ουρανού, καθαρά προληπτικά όμως.

2ο δεκαήμερο

Αντίστοιχη με του 1ου δεκαημέρου είναι και η δική σας η επιρροή. Συγκεκριμένα επηρεάζεστε από Δία, Κρόνο και Ουρανό, με τις ανάλογες πιέσεις που προκαλούν λόγω δύσκολης όψης με το ζώδιο σας, αλλά και την τελική επίτευξη κάποιων πραγμάτων με δυσκολία. Οι πιέσεις έρχονται από το σπίτι, την οικογένεια ή τους γονείς, ενώ μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι σε σχέση με αυτά, όπως για παράδειγμα τη μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι ή την αλλαγή επαγγελματικού χώρου, ή ακόμα και τη δική σας οικογένεια. Αντιδράσεις και ανατροπές έρχονται από τους άλλους, το σύζυγο ή το συνεργάτη, κυρίως μετά τις 19/4, ενώ θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ, το διάστημα που σας επηρεάζει ο Κρόνος 16/3-4/8 και 13/12 ως το τέλος της χρονιάς. Αντίθετα 1/2-16/3, ο Δίας φέρνει κάποιες ευκαιρίες, πρέπει όμως να μην τις μεγαλοποιήσετε.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Οι ισορροπίες είναι πολύ διαταραγμένες στο γάμο ή τη σχέση σας και αυτό αποκαλύπτει ο Κρόνος με τον Ουρανό τα παραπάνω διαστήματα που θα επηρεάσουν το δεκαήμερό σας. Έτσι λοιπόν είστε από τους πιο πιθανούς σε διαζύγια φέτος, αν βέβαια ο γάμος σας δεν βασίζεται σε γερές βάσεις και στην αλήθεια. Όσοι είστε ελεύθεροι, βιώνετε αστάθεια στις σχέσεις και άτομα με διαφορά ηλικίας ή κουλτούρας, προς το εκκεντρικό. Το πιο ευνοϊκό διάστημα της χρονιάς είναι το πρώτο τετράμηνο του έτους για τα αισθηματικά.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Οι Εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα των οικονομικών σας, καλό είναι λοιπόν να είστε κάπως προσεκτικοί στη διαχείριση και να αποφεύγετε υπερβολές. Περισσότερο ευνοημένοι είστε από τα χρήματα τρίτων. Ιδιαίτερα να προσέχετε τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο.

Υγεία-Ευεξία

Γενικά να προσέχετε την υγεία σε σχέση με υπερκόπωση και υπερβολική ένταση, κυρίως Ιούνιο, Ιούλιο και Δεκέμβριο, με τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού και τον Άρη.

3ο δεκαήμερο

Εσείς είστε από τους πιο τυχερούς Σκορπιούς, αφού τουλάχιστον φέτος δεν θα έχετε τον Κρόνο και τον Ουρανό, παρά μόνο το Δία στον Τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της πατρικής περιουσίας. Επεκτάσεις λοιπόν θα υπάρξουν στην οικογένεια, ίσως με νέα μέλη που θα έρθουν, ή τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Πιθανό είναι επίσης να γίνει επέκταση της κατοικίας σας, του σπιτιού δηλαδή. Ο Δίας στις σκληρές όψεις τείνει να προκαλεί υπεραισιοδοξία και αυτό είναι που θα πρέπει μόνο να προσέξετε, μιας και του χρόνου θα σας επισκεφτεί και εσάς ο Κρόνος. Επιπλέον από 22/2, ο Ποσειδώνας περνάει στο 3ο δεκαήμερο των Ιχθύων κάτι που για εσάς έχει να κάνει με τους έρωτες, συνεπώς αυξάνει τον ρομαντισμό και την πιθανότητα να γνωρίσετε τον έρωτα των ονείρων σας. Τέλος ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, βρίσκεται στον τομέα των επικοινωνιών και των κοντινών μετακινήσεων, δηλώνοντας την βαθύτερη σκέψη που θα έχετε και μια μυστικοπάθεια.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Όπως είπαμε ήδη, από τις 22/2 και για το υπόλοιπο του έτους, ο Ποσειδώνας στον τομέα του έρωτα και της χαράς σας κάνει να ερωτεύεστε και να εξιδανικεύετε το ταίρι σας, φέρνοντας πολύ ρομαντισμό. Μόνο να ξέρετε ότι συχνά βλέπετε το ταίρι σας με ροζ γυαλιά και υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε αργότερα. Όπως και να έχει όμως, αξίζει να ζήσετε τόσο μαγικές στιγμές! Επιπλέον πολύ καλά διαστήματα είναι ο Μάρτιος, Απρίλιος και μέχρι τις 20 Μαϊου. Ένα σημαντικό διάστημα είναι και κοντά στην Έκλειψη Σελήνης στις 19/11 στον Ταύρο, με εξελίξεις στις σχέσεις!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Σταθερά τα οικονομικά και γενικά ευνοημένοι στην καριέρα, είστε αυτή τη χρονιά, κυρίως λόγω του Δία στν Υδροχόο, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς (16/3-14/5 και 28/7-28/12).

Υγεία-Ευεξία

Γενικά είστε καλά μόνο να προσέχετε τις υπερβολές λόγω της επιρροής του Δία ως προς το ζώδιο σας που μπορεί να δώσει επιπλέον κιλά.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s