Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Ζυγός 2021

1ο δεκαήμερο

Με τη σύνοδο Δία-Κρόνου να έχει πραγματοποιηθεί στον 5ο οίκο του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας, είστε από τους πιο τυχερούς της χρονιάς!

Αισθηματικά-Σχέσεις

Αναμφίβολα είναι η χρονιά σας, αρκεί να πάρετε τη ζωή στα σοβαρά και να δημιουργήσετε στον έρωτα. Σταθεροποίηση σχέσεων, νέες μακροπρόθεσμες σχέσεις, απόκτηση απογόνων, όλα αυτά ευνοούνται και με το παραπάνω, όπως και κάθε φιλόδοξο εγχείρημα. Πολύ τυχεροί μήνες, ο Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Μέχρι τις 19/4,, ο Ουρανός επηρεάζει τα οικονομικά σας από τρίτες πηγές και κοινούς πόρους, με απρόβλεπτες εξελίξεις. Το μίνι πέρασμα του Δία στους Ιχθύες 14/5-28/7 όμως είναι εξαιρετικό για να βρείτε μια νέα εργασία, ήνα βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες στην υπάρχουσα. Γενικότερα έχετε εύνοια με το Δία και Κρόνο όμως σε ότι θέλετε να επιχειρήσετε.

Υγεία-Ευεξία

Πολύ θετικά ΄τα νέα, συνεπώς και η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση. Λίγο προσοχή στις υπερβολές και καταχρήσεις της καθημερινότητας, το διάστημα του Δία στους Ιχθύες, για να αποφύγετε τα περιττά κιλά.

2ο δεκαήμερο

Τα ίδια είναι και για εσάς, αλλά με διαφορετικές ημερομηνίες. Ειδικότερα, από το Δία επηρεάζεστε από 1/2-16/3 και στη συνέχεια από τον Κρόνο 16/3-4/8 και από 13/12 ως το τέλος της χρονιάς.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Όπως είπαμε και στο 1ο δεκαήμερο του Ζυγού, υπάρχει μεγάλη εύνοια να σταθεροποιήσετε μια σχέση, μια επισημοποίηση σχέσης και φυσικά απόκτηση απογόνων. Οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν έχουν μακροχρόνια προοπτική. Πλέον ευνοϊκοί είναι οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος και Απρίλιος.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Από τις 19/4 και για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Ουρανός περνάει στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου και επηρεάζει με απρόβλεπτες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, τα οικονομικά σας από τρίτες πηγές και κοινούς πόρους.

Υγεία-Ευεξία

Γενικά είστε σε πολύ καλή φάση όλη τη χρονιά, συνεπώς και η υγεία σας προβλέπεται καλή.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς (16/3-14/5 και 28/7-28/12) θα βρίσκεται στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου, με αποτέλεσμα να σας φέρνει απίστευτή τύχη στον έρωτα, τη χαρά και τη δημιουργία. Κρόνος και Ουρανός, δεν θα επηρεάσουν φέτος το δικό σας δεκαήμερο, οπότε τα πράγματα είναι πιό χαλαρά και ευχάριστα.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Από τους πιο τυχερούς της χρονιάς, με έρωτες, πολλές κατακτήσεις, νέες σχέσεις και επισημοποίηση σε ήδη υπάρχουσες. Επίσης ευνοεί σε απόκτηση απογόνων για όσους το επιθυμούν!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Γενικά σταθερά τα οικονομικά σας. Λίγο προσοχή κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) σε υπερβολές στα έξοδα, Ο Ποσειδώνας επηρεάζει τα εργασιακά σας από τις 22/2 και μετά, με αποτέλεσμα να φέρνει κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας που θα ήταν καλό να είστε προσεκτικοί.

Υγεία-Ευεξία

Γενικά θα είστε στα καλύτερά σας, οπότε και η υγεία ευνοείται. Μόνο προσοχή σε καταχρήσεις και ουσίες.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s