Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Παρθένος 2021

1ο δεκαήμερο

Το 2021 είναι μια χρονιά χωρίς σημαντικές εξελίξεις για εσάς, ενώ το καλύτερό σας διάστημα είναι το μίνι πέρασμά του Δία στους Ιχθύες (14/5-28/7), που ευνοεί τις σχέσεις, το γάμο και κάθε είδους συνεργασία!

Αισθηματικά-Σχέσεις

Εκτός από το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύες, πολύ ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι και ο Ιανουάριος με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, 19/2-6/3 με Ήλιο και Αφροδίτη στους Ιχθύες και 5-20/11 με την Αφροδίτη στο αντίστοιχο δεκαήημερο τουΑιγόκερω!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους σας καλεί να στραφείτε στην καριέρα και το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5, θα υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Επίσης Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο δίνουν το έναυσμα από την αρχή της χρονιάς για νέες εργασιακές συνθήκες και περιβάλλοντα ή νέα εργασία, με έμφαση στις νέες μορφές απασχόλησης και της τεχνολογίας. Ο Δίας ευνοεί πολύ για μια νέα εργασία τον Ιανουάριο, μαζί με τις ανάλογες ευθύνες και υποχρεώσεις που απαιτούνται, μια και ο ταυτόχρονα ο Κρόνος σας επηρεάζει ως τις 16/3. Ο Ουρανός βοηθά σε όλο αυτό τον εκσυγχρονισμό ως τις 19/4, ενώ από 4/8 ως τις 13/12 που παραμένει να σας επηρεάζει ο Κρόνος στα εργασιακά, ίσως είναι και το πιό κουραστικό διάστημα. Τα οικονομικά σας δεν δέχονται κάποια ιδιαίτερη επιρροή, συνεπώς θα είναι σταθερά.

Υγεία-Ευεξία

Οι πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα και τα εργασιακά σας, δημιουργούν κούραση, γι αυτό να είστε προσεκτικοί στην υπερκόπωση. Επίσης προσοχή και στα περιττά κιλά που είναι πιθανό να συμβάλλει ο Δίας από τον Υδροχόο.

2ο δεκαήμερο

Τα πολύ ευχάριστα νέα για εσάς είναι ότι ο Ποσειδώνας αποχαιρετά το 2ο δεκαήμερο του πολικού σας Ιχθύ στις 21/2, με αποτέλεσμα να σταματήσει να φέρνει απογοητεύσεις και διαψεύσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να καθαρίζει το τοπίο για εσάς.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Πολύ καλός μήνας για τα αισθηματικά σας είναι ο Ιανουάριος με Ήλιο και Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ο Μάρτιος με τους προσωπικούς πλανήτες στους Ιχθύες και τέλος 15-30/11!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους, σας ζητά να στρέψετε την προσοχή σας στην καριέρα και ιδίως κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6,πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις. Το ίδιο λέει και ο Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο, στον 6ο οίκο σας, της εργασίας. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ιδίως από 1/2-16/3 με το Δία και 16/3-4/8 με τον Κρόνο αλλά και 13/12 ως το τέλος της χρονιάς. Μιλάει για νέες εργασιακές συνθήκες βασισμένες στις νέες τεχνολογίες και τις νέες συνθήκες εργασίας (πχ. τηλεργασία). Όλα αυτά τα ενισχύει και ο Ουρανός που αρχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 19/4 ως το τέλος της χρονιάς. Τα οικονομικά παραμένουν σταθερά.

Υγεία-Ευεξία

Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο στον τομέα της υγείας σας από τη μία καλό είναι να προσέχετε την υπερκόπωση, αλλά από την άλλη να αποφύγετε τις καταχρήσεις μαι και τα περιττά κιλά καραδοκούν.

3ο δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας από τις 22/2 περνάει στο 3ο δεκαήμερο του πολικού σας ζωδίου των Ιχθύων και επηρεάζει τις σχέσεις σας για τα επόμενα χρόνια. Φέρνει εξιδανικεύσεις και αυταπάτες κατά κύριο λόγο, για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μεγάλοι έρωτες αλλά και απογοητεύσεις είναι στο προσκήνιο. Αυτό το σκηνικό ενισχύει και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στον 5ο οίκο του έρωτα.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Με τις κύριες αυτές επιρροές που δέχεστε μέσα στη χρονιά, δηλαδή του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, ο τομέας των αισθηματικών σας είναι αρκετά έντονος και αμφιλεγόμενος. Ή θα βιώσετε έντονα πάθη και αυτοκαταστροφικούς έρωτες, ή από την άλλη, θα έχετε άρνηση στο θέμα αυτό, λόγω ενδεχομένως των μη αποδεκτών καταστάσεων που θα αντιμετωπίζετε. Βεβαίως πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι σχέση κάνετε, μια και το ενδεχόμενο να μην είναι όπως δείχνει στην αρχή είναι υπαρκτό και ο κίνδυνος απογοητεύσεων παραμονεύει. Διαστήματα που ευνοούν τα αισθηματικά σας γενικά είναι o Ιανουάριος με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, ο Μάρτιος με τους πλανήτες στους Ιχθύες και 28/11 μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπου από τις 19/12, είναι πολύ πιθανή μια ερωτική επανασύνδεση!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των εργασιακών σας και φέρνει ευκαιρίες για μια νέα εργασία ή για καλύτερες συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία σας. Τα οικονομικά παραμένουν σταθερά.

Υγεία-Ευεξία

Προσοχή σε υπερβολές στο φαγητό και γενικά στις καθημερινές απολαύσεις μια και ο Δίας που θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς (16/3-13/5 και 28/7-28/12), μπορεί να είναι υπεύθυνος για αύξηση του βάρους, όμως κατά τα άλλα σας προστατεύει.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s