Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Λέων 2021

1ο δεκαήμερο

Το 2021 είναι μια έντονη χρονιά για εσάς με ανατροπές και εξελίξεις. Επηρεάζεστε από τον Δία τον Ιανουάριο, τον Κρόνο από την αρχή της χρονιάς μέχρι 16/3κκ. τον Ουρανό από την αρχή της χρονιάς ως 19/4 και τέλος μόνο από τον Κρόνο από 4/8-13/12. Οι τομείς που επηρεάζονται είναι καίριοι, όπως αυτός των σχέσεων και συνεργασιών και του γάμου από Δία και Κρόνο και της κοινωνικής θέσης και καριέρας από τον Ουρανό. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι κάνετε σοβαρές σχέσεις και μπορείτε να χτίσετε σχέσεις με προοπτικές. Από τηςν άλλη πλευρά, κάθε σχέση που δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις πρόκειται να διακοπεί. Δε θα λείψουν οι ανατροπές κυρίως το 1ο τετράμηνο του έτους, από την καριέρα σας, αλλά μπορεί να σημαίνει και η αλλαγή του κοινωνικού σας στάτους.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Όπως είπαμε ήδη, η χρονιά φέρνει γάμους, επισημοποιήσεις σχέσεων και ένα νέο ξεκίνημα σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις, δομημένο σε γερές βάσεις και μακροπρόθεσμο. Ο Ιανουάριος είναι καταπληκτικός μήνας, αλλά ταυτόχρονα με πολλές συγκρούσεις και ανατροπές, ενώ εξίσου καλός είναι ο Φεβρουάριος, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Επίσης πολύ ερωτικό το διάστημα 7-31/10, με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Επιπλέον, το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5, επιφυλάσσει εξαιρετικά θετικές εκπλήξεις στα αισθηματικά σας!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Η χρονιά υπόσχεται για εσάς κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, κυρίως το διάστημα που ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύες (14/5-28/7). Η τύχη είναι από τα χρήματα τρίτων ή του συζύου.

Υγεία-Ευεξία

Κυρίως το 1ο τετράμηνο είναι καλό να προσέχετε την υγεία σας για παν ενδεχόμενο, χωρίς φυσικά να σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί κάτι, αλλά καθαρά προληπτικά.

2ο δεκαήμερο

Αντίστοιχες με του 1ου δεκαημέρου και οι δικές σας επιρροές, δηλαδή αυτές του Δία, Κρόνου και Ουρανού, αλλά σε διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στο έτος. Ειδικότερα, ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερο σας 1/2-16/3 και ο Κρόνος αμέσως μετά, δηλαδή 16/3-4/8 και 13/12 ως το τέλος της χρονιάς. Αυτά τα διαστήματα είναι πολύ θετικά για να δομήσετε μια σχέση μακροχρόνια και με προοπτικές ή να κάνετε ένα γάμο. Ο Ουρανός από τις 19/4, εισέρχεται οριστικά στο δικό σας δεκαήμερο, μέχρι το τέλος της χρονιάς, με σκοπό να σας αλλάξει την κοινωνική θέση και την καριέρα.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Είναι η χρονιά που θα πάρετε αποφάσεις να προχωρήσετε σε ένα γάμο και γενικά μια επισημοποίηση σχέσης. Εκτός από τα παραπάνω διαστήματα που σας επηρεάζει Δίας και Κρόνος, πολύ καλά για τα αισθηματικά σας είναι και όταν η Αφροδίτη βρεθεί στον Τοξότη (7/10-5/11) αλλά και κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Ποσειδώνας επηρεάζει τα οικονομικά σας ως τις 21/2, αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτό το διάστημα πρόκειται να έρθουν σταδιακά καλύτερες μέρες σε σχέση με χρήματα τρίτων, δάνεια, επενδύσεις κλπ. αφού καθαρίζει το τοπίο και φεύγουν οι εξαπατήσεις που ενδεχομένως αντιμετωπίσατε.

Υγεία-Ευεξία

Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην υγεία σας κυρίως από 16/3 έως 4/8, και προς το τέλος της χρονιάς, χωρίς απαραίτητα να συμβεί κάτι, καθαρά προληπτικά.

3ο δεκαήμερο

Είστε από τους πιο τυχερούς της χρονιάς, αφού ο Δίας θα παραμείνει να επηρεάζει το δεκαήμερό σας για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς (16/3-14/5 και 28/7-28/12), ενώ ο Κρόνος δε θα επηρεάσει φέτος τουλάχιστον το δικό σας δεκαήμερο αλλά ούτε και ο Ουρανός.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Είναι η χρονιά σας αφού όπως είπαμε ήδη ο Δίας πριμοδοτεί τις σχέσεις σας τα παραπάνω διαστήματα! Επισημοποιήσει, γάμοι αλλά και νέες σχέσεις όσοι είστε μόνοι, πραγματικά η τύχη είναι με το μέρος σας!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Από τις 22/2 και έπειτα, ο Ποσειδώνας περνάει στο 3ο δεκαήμερο των Ιχθύων και από τη θέση αυτή θολώνει το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά, κυρίως αυτά που έρχονται από τρίτες πηγές ή από το σύζυγο. Καλό είναι λοιπόν να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στις επενδύσεις. Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας και την καριέρα, δέχεστε την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στις 19/11 στον Ταύρο, που ίσως σας απασχολήσουν κάποια πράγματα, χωρίς όμως να είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Εξακολουθείτε και φέτος να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια μικρότερης ισχύος θέματα με το εργασιακό σας περιβάλλον.

Υγεία-Ευεξία

Καλό είναι και φέτος να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, μια και ο Πλούτωνας παραμένει και φέτος στον 6ο οίκο της υγείας σας.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s