Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Καρκίνος 2021

1ο δεκαήμερο

Το 2021 είναι για εσάς αρκετά ήσυχο, χωρίς κάποια σημαντική επιρροή. Ο Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο θα επηρεάσουν τα οικονομικά σας από τρίτες πηγές, ενώ το διάστημα που ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύες (14/5-28/7) θα είναι και το καλύτερό σας. Ο Ουρανός επίσης σας επηρεάζει μέχρι 19/4, δίνοντας ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και δικτύωσης.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Τα πιο τυχερά σας διαστήματα στα αισθηματικά είναι ο Ιανουάριος με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (11/9-7/10) και με Ήλιο, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Αιγόκερω (23/10-24/11).

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Δίας σας βοηθά να έχετε εύνοια από τρίτους στα οικονομικά, αλλά μετά έρχεται ο Κρόνος να τα ελέγξει και να περιορίσει, από την αρχή της χρονιάς μέχρι 16/3 και 4/8-13/12. Συνεπώς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στ διαχείριση σε ότι έχει σχέση με δάνεια ή οφειλές σε τρίτους.

Υγεία-Ευεξία

Χωρίς έντονες επιρροές, καλείστε να δώσετε περισσότερο προσοχή στην ψυχολογία σας και να κάνετε ενδοσκόπηση.

2ο δεκαήμερο

Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζουν οικονομικά από τρίτους, Ο Ουρανός αρχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 19/4 και έπειτα, ανοίγοντας τον κοινωνικό σας κύκλο και βοηθώντας σας να δικτυωθείτε. Ο Ποσειδώνας σας επηρεάζει ως τις 21/2, με διάθεση για φυγή και πνευματικότητα, όσο αφορά τον τρόπο σκέψης και τις πεποιθήσεις σας.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Καλύτερα διαστήματα μέσα στη χρονιά για τα αισθηματικά σας είναι ο Ιανουάριος με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (11/9-7/10) και με τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες στο Σκορπιό και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (1-30/11).

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Τα οικονομικά από τρίτες πηγές όπως είπαμε, όπως χρήματα συζύγου, κοινά οικονομικά, δάνεια κλπ. παίζουν ένα ρόο φέτος. Αρχικά με εύνοια, λόγω του Δία το Φεβρουάριο ως τα μέσα Μαρτίου, μαζί όμως με τον Κρόνο, οπου δε σας αφήνει περιθώρια για σπατάλες. Προσοχή τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο μην υπάρξουν απώλειες και να αποφύγετε να δανείσετε σε φίλους.

Υγεία-Ευεξία

Την περίοδο των Ηλιακών Εκλείψεων (Ιούνιο και Δεκέμβριο) προσέξτε λίγο την υγεία και τν ψυχολογία σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε.

3ο δεκαήμερο

Σίγουρα η νέα χρονιά είναι πολύ καλύτερη από όλα όσα βιώσατε τα περασμένα χρόνια, φέτος παραμένει μόνο ο Πλούτωνας να επηρεάζει τις σχέσεις όσων ανήκετε στη μέση του δεκαημέρου. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι είστε στη φάση της αναγέννησης σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Ποσειδώνας επίσης από 21/2 σας ευνοεί στο να αποδράσετε πνευματικά αλλά και μέσω ταξιδιών από τη θάλασσα. Τέλος ο Δίας, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς (16/3-13/5) και 28/7-28/12) ευνοεί τα οικονομικά σας, αυτά που έχουν σχέση με τρίτους, την ψυχολογία σας και τη διάθεση για εσωτερική αναζήτηση.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Ο τομέας των σχέσεων περνάει κρίσεις, για όσους ανήκετε από την 25η-27η μοίρα, είτε με μοιραίες συναντήσεις, είτε όμως και με διακοπή σχέσεων. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο μισό του δεκαημέρου σας και έχετε βιώσει αυτά μοιραία γεγονότα του Πλούτωνα τα προηγούμενα χρόνια. Πολύ καλά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι ο Ιανουάριος με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (27/9-7/10) και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 12/11 μέχρι το τέλος της χρονιάς που αναλύουμε. Είναι πιθανή μια επιστροφή μιας παλιάς σχέσης μετά τις 19/12 και η σκέψη για επανασύνδεση!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Πολύ ευνοϊκά τα οικονομικά σας αφού μέσα στη χρονιά θα υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη.

Υγεία-Ευεξία

Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε, αντίθετα είστε με καλή ψυχολογία και αυτό σας βοηθά πολύ.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s