Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Δίδυμοι 2021

1ο δεκαήμερο

Αγαπητοί Δίδυμοι μετά από πολλά χρόνια έχετε μια καταπληκτική χρονιά μπροστά σας! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το Δία και Κρόνο στον Υδροχόο, που θα σας ανανεώσουν. Ξεκινώντας το συνοδικό τους κύκλο στον 9ο φυσικό σας οίκο, υπόσχονται ανοίγματα οριζόντων και μυαλού. . τί καλύτερο και πιο συμβατό με τη φύση σας. Επέκταση, ταξίδια, νέες γνώσεις διευρύνουν τους ορίζοντές σας και σας κάνουν επιτέλους να αισθάνεστε στα νερά σας. Οι μετακινήσεις πολλές και γρήγορες, όπως και η χρήση της τεχνολογίας. σε κάθε επίπεδο.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Πολύ ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι αρχικά κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη της 25η Μαϊου στον Τοξότη, με την οποία μπορεί να ξεφύγετε με υπερβολές καθώς επίσης και όταν οι προσωπικοί πλανήτες σταδιακά βρεθούν στο Ζυγό (16/8-30/9) και όταν η Αφροδίτη βρεθεί στον Τοξότη (7/10-5/11).

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Σταθερά τα οικονομικά χωρίς σημαντικές επιρροές φέτος. Επαγγελματικά ο Δίας με το μικρό πέρασμά του στους Ιχθύες (14/5-28/7) φέρνει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και τύχη.

Υγεία-Ευεξία

Ο Ιανουάριος είναι ένας έντονος μήνας που θα σας επηρεάσει σε επίπεδο ψυχολογίας, αφού Άρης και Ουρανός πίσω από το ζώδιο σας στον Ταύρο, σας προκαλούν εσωτερική ένταση, οπότε φροντίστε να εκτονώνεστε με γυμναστική και να προσπαθείτε να χαλαρώνετε.

2ο δεκαήμερο

Πολύ θετικά τα νέα και για εσάς, που οι επιρροές είναι αντίστοιχες με του 1ου δεκαημέρου. Ο Δίας θα σας ευνοεί περισσότερο από 1/2 έως 16/3 και στη συνέχεια ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει τα σχέδιά σας από 16/3 με 4/8 και ξανά από τις 13/12 ως το τέλος της χρονιάς που αναλύουμε. Ο Ποσειδώνας για λίγο ακόμα θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας με εξαπατήσεις, συγκεκριμένα μέχρι τις 21/2.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Οι δυο Ηλιακές Εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τις σχέσεις σας, με τρόπο αρκετά ευχάριστο και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θεωρώ. Ειδικότερα, αυτή στις 10/6, επηρεάζει όσους έχετε Ήλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο κυρίως, από τη 19η ως την 21η μοίρα. Κομβική στιγμή για τις σχέσεις σας είναι φυσικά και η δεύτερη Ηλιακή που γίνεται στις 4/12 και αυτή τη φορά επηρεάζει όσους έχουν τα παραπάνω προσωπικά σημεία από την 11η ως τη 13η μοίρα. Γενικότερα τώρα, τα πολύ ευνοϊκά σας διαστήματα είναι με τη σταδιακή παρουσία των προσωπικών πλανητών στο Ζυγό και την Αφροδίτη στον Τοξότη (20/8-31/10)!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Πέρα από το Δία καιΚρόνο που σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε σε πολλούς τομείς, δεν έχετε αξιοσημείωτες επιρροές στα οικονομικά και επαγγελματικά. Μάλιστα τα πράγματα εξελίσσονται θετικά, αφού και από τις 21/2, ο Ποσειδώνας αποχωρεί από το 2ο σας δεκαήμερο των Ιχθύων, απομακρύνοντας κάθε θολό τοπίο στη καριέρα σας.

Υγεία-Ευεξία

Ο Ουρανός μετά τις 19/4 θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου, με αποτέλεσμα να προκαλεί εσωτερική ένταση και αναζητήσεις σε εσάς. Φροντίστε να εκτονώνεστε με σωστή άσκηση και να χαλαρώνετε.

3ο δεκαήμερο

Οι πλανήτες που σας επηρεάζουν είναι ο Δίας από τον Υδροχόο για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς (16/3-13/5 και 28/7-28/12), ο οποίος διευρύνει τους ορίζοντές σας, κάνετε ταξίδια, σπουδές και επιτυγχάνετε στόχους, ο Ποσειδώνας, από 21/2 επηρεάζει την καριέρα σας και προκαλεί αναποφασιστικότητα ως προς την πορεία σας και ο Πλούτωνας, στα οικονομικά σας από τρίτους.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Τα πιο ερωτικά σας διαστήματα είναι όταν οι προσωπικοί πλανήτες θα κινούνται σταδιακά στο Ζυγό, και την Αφροδίτη στον Τοξότη, από 1/9 έως 5/11!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Λίγο μπερδεμένο και χαοτικό το τοπίο στην καριέρα σας και σχετικά με τα οικονομικά, ενδεχομένως να βρείτε χρήματα από τρίτους αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Υγεία-Ευεξία

Ο Φεβρουάριος και ο Νοέμβριος είναι λίγο πιεστικοί μήνες στην καθημερινότητα ή την εργασία σας και μπορεί να σας κουράσουν γι αυτό φροντίστε να χαλαρώνετε και λιγο.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s