Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Ταύρος 2021

1ο δεκαήμερο

Η νέα χρονιά έχει κάποιες απαιτήσεις από εσάς, τουλάχιστον για ένα μεγάλο μέρος της. Ειδικότερα, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι οι πλανήτες που θα σας επηρεάσουν φέτος. Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο, εστιάζουν στην κοινωνική σας εικόνα και θέση, ενώ ο Ουρανός στο δικό σας δεκαήμερο μέχρι 19/4 φέρνει τις τελευταίες ανατροπές και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Ο Δίας θα φέρει επαγγελματική άνοδο τον Ιανουάριο, ενώ ο Κρόνος θα λειτουργεί ως αυστηρός κριτής από την αρχή της χρονιάς μέχρι 16/3 και 4/8-13/12 αυτή τη φορά μόνος του, χωρίς το Δία και τον Ουρανό. Το τετράμηνο αυτό προβλέπεται κουραστικό, μια και ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά και όχι άμεση αναγνώριση. Μακροπρόθεσμα όμως αν δουλέψετε θα έχετε και τις ανάλογες απολαβές. Ανάσα ανακούφισης θα είναι για εσάς το μικρό πέρασμα του Δία από τους Ιχθύες (14/5-28/7), θα προσφέρει εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση με φίλους και ομάδες, ακόμα και εύνοια στα αισθηματικά.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Ο Ουρανός στο ζώδιο και δεκαήμερό σας το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, είναι μια ένδειξη ανανέωσης της προσωπικής σας ζωής και τάση ανεξαρτησίας, την οποία βιώνετε από το 2018. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρετε αποφάσεις διακοπής μιας σχέσης που αισθάνεστε ότι σας στερεί την ελευθερία το παραπάνω διάστημα. Πέρα από αυτό και εφόσον οι αλλαγές αυτές δεν θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας, πολύ καλά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με τους προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο (22/7-31/8) και με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (11/9-7/10)!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Επαγγελματικά όπως είπαμε πιέζεστε με τον Κρόνο, ενώ οικονομικά καλό είναι να είστε προσεκτικοί με την πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5.

Υγεία-Ευεξία

Φροντίστε να χαλαρώνετε μέσα στη χρονιά, μια και η πολύ κούραση μπορεί να σας καταβάλλει, καθώς και πρσέξτε την υπερένταση, κυρίως το πρώτο τρίμηνο του έτους.

2ο δεκαήμερο

Αντίστοιχες επιρροές έχετε κι εσείς με το 1ο δεκαήμερο σε διαφορετικά διαστήματα. Ειδικότερα ο Δίας (1/2-16/3) και ο Κρόνος (16/3-4/8) και από τις 13/12 ως το τέλος της χρονιάς, στον Υδροχόο, σας επηρεάζουν ως προς την κοινωνική σας θέση και την καριέρα, με ευκαιρίες στην αρχή και πολύ δουλειά στη συνέχεια για να καταφέρετε να τις εδραιώσετε. Ο Ουρανός εισέρχεται οριστικά στο δικό σας δεκαήμερο από τις 19/4, κάνοντάς σας αντιδραστικούς στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Πρόκειται για τα επόμενα δυόμισι περίπου χρόνια να κάνετε σημαντικές προσωπικές αλλαγές αλλά και να απελευθερωθείτε από ότι σας καταπιέζει. Από τις επιρροές Κρόνου και Ουρανού φέτος επηρεάζεται μόνο το πρώτο μισό του δευτέρου δεκαημέρου.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Ο Ουρανός φέρνει ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία, οπότε είναι πιθανό να διακόψετε σχέσεις που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι καινούριο. Πολύ ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με τους προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο και την Αφροδίτη στο Σκορπιό (22/7-30/9)@

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Όπως είπαμε ο Δίας και ο Κρόνος σας κάνουν να εστιάζετε στην καριέρα και τα επαγγελματικά. Δε θα λείψουν τα εμπόδια με τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού, όπως επίσης και η σκληρή δουλειά για να καταφέρετε τους στόχους σας. Προσοχή στα οικονομικά σας κοντά στα διαστήματα των δυο Ηλιακών Εκλείψεων 10/6 και 4/12.

Υγεία-Ευεξία

Οι πολλές επαγγελματικές ευθύνες θα σας κουράσουν, γι αυτό φροντίστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Επίσης προσοχή στις εντάσεις.

3ο δεκαήμερο

Εσείς είστε φέτος από τους πιο τυχερούς Ταύρους στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής θέσης, αφού ο Δίας θα παραμείνει για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου (16/3-13/5 και 28/7-28/12) και ο Κρόνος δε θα φτάσει φέτος στο 3ο δεκαήμερο, ούτε όμως κι ο Ουρανός. Η τύχη είναι μ2ε το μέρος σας για να αναδείξετε τη δοειά σας και τη φήμη σας. Ο Πλούτωνας από το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω σας βοηθά να κάνετε αναζητήσεις σε σπουδές και φιλοσοφία που θα διευρύνουν τη σκέψη σας και τις πεποιθήσεις σας. Ο Ποσειδώνας από 23/2 κι έπειτα περνά στο 3ο δεκαήμερο των Ιχθύων και επηρεάζει τις σχέσεις σας με ομάδες και τις φιλίες σας, που μπορεί να έχουν ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά, αλλά προσοχή στις προδοσίες μέσα από τέτοιους χώρους.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Τα καλύτερα διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με τους προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο (1/8-21/9) και την Αφροδίτη στο Σκορπιό (28/9-7/10). Με την Έκλειψη Σελήνης στις 19/11 να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες επιρροές στα οικονομικά σας.

Υγεία-Ευεξία

Φαίνεται να περνάτε καλά μέσα στη χρονιά, οπότε θα είστε και σε καλή φάση. Δεν δέχεστε ιδιαίτερες επιρροές, ίσως μόνο να είστε προσεκτικοί στις υπερβολές.

Rating: 4 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s