Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Κριός 2021

1ο δεκαήμερο

Η νέα χρονιά είναι πολύ θετική για εσάς φίλοι Κριοί του 1ου δεκαημέρου, χωρίς εμπόδια και προβλήματα. Αντίθετα μάλιστα, υπάρχουν θετικές προοπτικές ανάπτυξης και σταθερότητας σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους σας, καθώς επίσης και με ομάδες ή συλλογικές δραστηριότητες με όμοϊδεάτες. Σε αυτό σας βοηθά ο Κρόνος και ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα σας επηρεάσουν το πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς επίσης από 4/8 έως 13/12, μόνο ο Κρόνος, που θα σας κάνει αρκετά επιλεκτικούς και σοβαρούς με κάποιες φιλίες σας αλλά θα σας δώσει τη δυνατότητα στοχοθέτησης. Η Έκλειψη που σας επηρεάζει είναι αυτή στις 26 Μαϊου, που σας βοηθά να κλείσετε θέματα με σπουδές ή το εξωτερικό, καθώς επίσης να απαλλαγείτε από παλιές πεποιθήσεις που δε σας εξελίσσουν.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα παραπάνω διαστήματα που σας επηρεάζει έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση σας στο επόμενο βήμα από κοινού. Κατά τα άλλα, τα καλύτερα σας διαστήματα είναι με την Αφροδίτη, Άρη, Ήλιο και Ερμή στο Λέοντα (11/6 -31/7) και με την Αφροδίτη στο Ζυγό (16/8_10/9)!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Στο οικονομικό επίπεδο καλείστε να βρείτε νέους τρόπους και τεχνολογίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας από την εργασία σας. Φροντίστε λοιπόν να εκσυγχρονιστείτε όπου απαιτείται και να πάτε με τα νέα δεδομένα της εποχής σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Προσοχή επίσης σε απρόβλεπτα έξοδα, κυρίως το πρώτο τετράμηνο του έτους.

Υγεία-Ευεξία

Το διάστημα που ο Διας θα βρίσκεται στο φυσικό σας 12ο οίκο (14/5-28/7), θα νιώσετε την ανάγκη απομόνωσης και εσωτερικής αναζήτησης. Είναι καλό διάστημα αυτό για να χαλαρώσετε από το άγχος και να διαχειριστείτε πιθανούς φόβους σας.

2ο δεκαήμερο

Το 2021 θα έχετε κι εσείς πολύ θετικές εξελίξεις όσον αφορά τους στόχους, τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα επηρεάσουν και το δικό σας δεκαήμερο, ειδικότερα από 1/2 έως 16/3 ο Δίας και αμέσως μετά 16/3 έως 4/8 ο Κρόνος, ο οποίος βέβαια θα επηρεάσει το πρώτο μισό του δεκαημέρου σας. Αρχικά ευκαιρίες μέσα από φίλους και ομάδες, αλλά επίσης πραγματοποίηση στόχων και στη συνέχεια όμως ο Κρόνος έρχεται να τα κατοχυρώσει όλα αυτά. Το διάστημα αυτό θα είστε αυστηροί με τους φίλους σας και ίσως αναγκαστείτε να ξεκόψετε από κάποιους. Ο Ουρανός επίσης περνάει οριστικά στο δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, από 19/4, και θα επηρεάσει το πρώτο μισό του 2ου δεκαημέρου για το υπόλοιπο της χρονιάς. Από τη θέση αυτή φέρνει αστάθεια στα οικονομικά σας.

Οι Εκλείψεις που επηρεάζουν το δεκαήμερο σας είναι αυτή στις 10/6 και επηρεάζει όσους ανήκουν στα τέλη του δικού σας δεκαημέρου, σε ότι αφορά κοντινές επαφές και μετακινήσεις, με κάποιες αλλαγές που όμως δεν είναι τόσο αρνητικές για εσάς. Επίσης σας αφορά και αυτή στις 4/12, η οποία επηρεάζει το πρώτο μισό του δεκαημέρου σας, σε ότι έχει να κάνει με σπουδές και μακρινά ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Επίσης πρόκειται για θετική επιρροή τελικά.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Όπως και στο 1ο δεκαήμερο, κι εσείς του 2ου δεκαημέρου οι Κριοί, θα έχετε τη δυνατότητα με Δία και Κρόνο τα παραπάνω διαστήματα που σας επηρεάζουν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα τη σχέση σας, αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες οι αδέσμευτοι. Επίσης τα καλύτερα διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με την Αφροδίτη, τον Άρη ,Ήλιο και Ερμή στο Λέοντα (27/6-12/8). Προσοχή μόνο όσοι ανήκετε στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, διότι μέσα σε αυτά τα διαστήματα θα κάνουν και δύσκολες όψεις με Κρόνο και Ουρανό, οπότε υπάρχει κίνδυνος χωρισμών. Επίσης πολύ θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι με την Αφροδίτη στο Ζυγό (16/8-10/9)! Με την επιστροφή του Ερμή στις 18/10 στο δεκαήμερό σας θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις για τη σχέση σας, όσοι είχατε κάποια πισωγυρίσματα το προηγούμενο διάστημα.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Ουρανός επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο, όπως είπαμε παραπάνω, από 19/4 και για την υπόλοιπη χρονιά, με αποτέλεσμα να φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας, απαιτεί όμως από εσάς νέες μεθόδους διαχείρισης των οικονομικών, νέες πρωτοποριακές πηγές εσόδων και εν ολίγοις, να συγχρονιστείτε με τις απαιτήσεις της εποχής όσο αφορά την τεχνολογία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, ή τις νέες μορφές εργασίας. Ακολουθώντας αυτά που σας ζητάει ο Ουρανός, θα είναι πιο διαχειρίσιμος στις μεταβολές που σκοπεύει να επιφέρει στα οικονομικά σας.

Υγεία-Ευεξία

Ο Ποσειδώνας θα επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο, μόλις μέχρι τις 22/2, προκαλώντας κάποια εσωτερική ευαισθησία, όσο αφορά την ψυχολογία σας.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας παραμένει να σας επηρεάζει και φέτος, από το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Από εκεί φέρνει μεταμορφώσεις όσον αφορά την κοινωνική σας εικόνα, αλλά και την καριέρα σας. Αυτό μπορεί να είναι είτε ένδειξη διακοπής μιας καριέρας, είτε έντονης φήμης και δημοσιότητας. Ίσως πάλι να χρειάζεται να μεταμορφώσετε την υπάρχουσα καριέρα σας, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί. Ο Δίας θα βρίσκεται στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς (16/3-13/5 και 28/7-28/12). Από τη θέση του αυτή θα ε ιναι πολύ βοηθητικός σε ότι έχει να κάνει με φίλους, ομάδες, συλλογικές δραστηριότητες, αλλά και τους στόχους και τα όνειρά σας!

Αισθηματικά-Σχέσεις

Η τόσο μεγάλη παραμονή του Δία στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου υπόσχεται έντονη κοινωνικοποίηση και φυσικά πολλές ευκαιρίες γνωριμιών μέσα από φίλους και ομάδες που μπορούν να καταλήξουν σε ερωτική σχέση. Όσοι πάλι είστε ήδη σε μια σχέση, ο Δίας από τη θέση αυτή σας ευνοεί ώστε να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση ή στο επόμενο βήμα της σχέσης σας. Τα καλύτερα διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με τη μεγάλη συσσώρευση πλανητών στο Λέοντα (10/7-22/8) και με την Αφροδίτη στο Ζυγό (1-10/9). Επίσης η αναδρομή του Ερμή στις 27/9 μπορεί να σας φέρει κάποια παλιά σχέση.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Η μόνη επιρροή στα οικονομικά σας είναι η Σεληνιακή Έκλειψη που θα γίνει στις 19/11, στο Σκορπιό, και μιλάει για κάτι που μπορεί να έχει σχέση με χρήματα τρίτων, δάνεια κλπ.

Υγεία-Ευεξία

Ο Ποσειδώνας αρχίζει να σας επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο από 22/2 και έπειτα. Σας κάνει πιο ευαίσθητους και ευάλωτους σε ψυχικές δονήσεις και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητο.

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s