Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Ιχθύες 2021

1ο δεκαήμερο

Το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο σας βοηθά στο να κλείσετε παλιούς κύκλους και κεφάλαια στη ζωή σας για να μπορέσετε στη συνέχεια να ανοίξετε νέους δρόμους στο μέλλον. Εστιάζετε μέσα σας, στο υποσυνείδητο και η ψυχολογία σας ίσως είναι λίγο φορτισμένη λόγω των αναμοχλεύσεων που κάνετε για να καταφέρετε να κλείσετε με το παρελθόν. Προσοχή στο παρασκήνιο αυτό το διάστημα, που μπορεί να είναι έντονο. Ο Δίας κινείται στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου τον Ιανουάριο, ενώ ο Κρόνος από την αρχή του έτους μέχρι 16/3 και 4/8-13/12. Το πιο τυχερό όμως για εσάς διάστημα είναι το μίνι πέρασμα του Δία στους Ιχθύες (14.5-28/7), που σας προσφέρει απλόχερα τν εύνοια του και ευνοεί για προσωπική ανάπτυξη και σχέσεις! Ο Ουρανός μέχρι 19/4, επηρεάζει τις κοντινές συναναστροφές σας και σας ανανεώνει.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι με το Δία στο ζώδιο σας και τους προσωπικούς πλανήτες συγκεντρωμένους στον Καρκίνο και την Παρθένο, δηλαδή μέσα στο ίδιο διάστημα το οποίο παρατείνετε μέχρι τέλος Αυγούστου!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Τα οικονομικά σας είναι χωρίς κάποια επιρροή συνεπώς παραμένουν σταθερά. Επαγγελματικά ίσως μια δουλειά έχει φτάσει στο τέλος της και είναι πιθανό ξεκινήσετε κάτι νέο. Το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαϊου είναι κρίσιμο για την καριέρα σας και μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Υγεία-Ευεξία

Προτιμάτε αρκετά να απομονώνεστε μέσα στη χρονιά και να έρχεστε σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό σας. Να προσέχετε περισσότερο τα ψυχολογικά σας και μια τάση πεσιμισμού που ενδεχομένως σας φέρει ο Κρόνος. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια υπέρ σας κάνοντας ενδοσκόησηη και αυτογνωσία.

2ο δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας παραμένει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας μέχρι τις 21/2 με μπερδέματα και αυταπάτες, ενώ Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο βάζουν τέλος σε παλιές καταστάσεις της ζωής σας και κλείνουν κεφάλαια. Ο Δίας επηρεάζει 1/2-16/3 και ο Κρόνος 16/3-4/8 και 13/12 ως το τέλος που είναι και τα πιο πιεστικά όσον αφορά την ψυχολογία σας διαστήματα και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη απομόνωσης. Παρόλα αυτά ο Ουρανός από τις 19/4 και έπειτα ανανεώνει τις επαφές σας ή υπάρχει κάποια απομάκρυνση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Γενικά μπαίνει περισσότερο η τεχνολογία στις επικοινωνίες και επαφές σας αλλά και στη δουλειά σας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και ανανεώνεται ο κύκλος των κοντινών επαφών σας.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Ο τομέας των σχέσεων παραμένει ουδέτερος αυτή τη χρονιά, υπάρχουν όμως κάποια πολύ ευνοϊκά διαστήματα, όταν οι προσωπικοί πλανήτες καταλαμβάνουν το ζώδιο του Καρκίνου και της Παρθένου, δηλαδή το Μάίο, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Κρόνος στο 12ο και η Έκλειψη στις 4/12 στον Τοξότη θα έλεγα ότι κλείνουν θέματα με την καριέρα και την εργασία σας ή αλλάζετε εργασιακό αντικείμενο ή περιβάλλον. Τα οικονομικά δεν δέχονται επιρροές, άρα παραμένουν σταθερά και προφανώς ο νέος αυτός κύκλος είναι για καλό .

Υγεία-Ευεξία

Προσοχή κυρίως στην ψυχολογία σας και σε μία τάση απομόνωσης που μπορεί να νιώσετε κυρίως τα διαστήματα της επιρροής του Κρόνου. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα για ενδοσκόπηση και αυτογνωσία που θα σας κάενι πιο δυνατούς.

3ο δεκαήμερο

Από τις 22/2 και έπειτα ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας έρχεται στο δεκαήμερο σας και φέρνει το όνειρο και τις ψευδαισθήσεις ακόμα πιό κοντά στη ζωή σας, μια και ούτως ή άλλως η φύση του ζωδίου σας έχει το στοιχείο της ονειροπόλησης και τις τάσεις φυγής. Η θέση αυτή επηρεάζει και τις σχέσεις σας με τρόπο άλλοτε ιδανικό και άλλοτε εξαπατητικό και με απογοητεύσεις, εξαρτάται κυρίως από τον προσωπικό σας χάρτη. Κατά τα άλλα ο Πλούτωνας παραμένει να επηρεάζει τις φιλίες και τους στόχους σας κάνοντας εκκαθάριση, ενώ ο Δίας ρίχνει φως στο υποσυνείδητο και τα κρυφά μυστικά σας.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Υπάρχει το ενδεχόμενο μοιραίων γνωριμιών μέσα από φίλους και ομάδες, αλλά πρέπει να είστε όσο γίνετε πιο ξεκάθαροι και να μην πέφτετε σε παγίδες ή εξαπατήσεις αφού κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό φέτος ,όπως ια παράδειγμα μια κρυφή παράνομη σχέση. Αυτό που θα εξαπατήσει μπορεί άνετα να είστε εσείς, αλλά αυτά έτσι κι αλλιώς είναι αλληλένδετα. Γενικότερα κάποιες πολύ ευνοϊκές ημερομηνίες στα αισθηματικά είναι 25/5-27/6, 10-37/7 και 7/8-21/9!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ουδέτερα και χωρίς κάποιες επιρροές τα οικονομικά ενώ επαγγελματικά ίσως είστε στη φάση αλλαγής μιας εργασίας σταδιακά κλείνοντας με το παρελθόν και κάνοντας κάτι νέο.

Υγεία-Ευεξία

Πολύ εμβάθυνση φέρνει ο Δίας στον Υδροχόο και εσωτερική αναζήτηση, λειτουργεί όμως και προστατευτικά.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s