Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Υδροχόος 2021

1ο δεκαήμερο

Είστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς, έχετε στο ζώδιο σας το Δια, τον Κρόνο και σας επηρεάζει με τετράγωνο ο κυβερνήτης σας Ουρανός από τον Ταύρο, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4, που φροντίζει να προκαλεί από την πλευρά του ανατροπές και αλλαγές! Παρόλα αυτά, με το Δία και Κρόνο στο ζώδιο σας και το συνοδικό τους κύκλο να έχει προηγηθεί στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε πλέον να περιμένετε τα καλύτερα. Τύχη αλλά χωρίς να επαναπαύεστε, μέσα από προσπάθεια όμως θα καταφέρετε να εδραιώσετε κάτι σημαντικό που θα σας εξελίξει και να δομήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον! Ο πιο τυχερός μήνας είναι ο Ιανουάριος που ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, παρά τις όποιες προσπάθειες και εμπόδια, μια και παράλληλα θα είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός, μπορείτε όμως να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε σχέση με σπίτι και οικογένεια. Ο Κρόνος επηρεάζει το Δεκαήμερό σας από την αρχή της χρονιάς μέχρι 16/3 και 4/8-13/12 που το δεύτερο διάστημα είναι μόνος του ο Κρόνος και δηλώνει απλά λίγο δουλειά, αφού πιθανότατα τις σπουδαίες αλλαγές τις έχετε ήδη κάνει από το πρώτο εξάμηνο του έτους!

Αισθηματικά-Σχέσεις

Ο Δίας φέρνει τύχη σε κάθε προσωπικό τομέα, συνεπώς μπορεί να κάνετε μια σοβαρή σχέση, λόγω και του Κρόνου, προοπτικές ή να επισημοποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση και να κάνετε ένα γάμο. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, μαζί με την ανάληψη ευθυνών που ο Κρόνος ζητάει.. Το πιο ενεργό και ευνοϊκό είναι το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Ιδιαίτερα ευχάριστα τα διαστήματα με τους προσωπικούς πλανήτες στους Διδύμους και το Λέοντα (4-31/3 και 4/5-6/7). Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5, επηρεάζει τον άξονα των αισθηματικών σας και μπορεί να καθορίσει των επόμενη εξέλιξη και το επόμενο βήμα μιας σχέσης!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ο Δίας φέτος περνάει για λίγο και στους Ιχθύες, με αποτέλεσμα να φέρνει τύχη στα οικονομικά σας που εκείνο το διάστημα (14/5-28/7) φαίνεται να βελτιώνονται και να τελικά να επιλύονται παλιά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσατε. Όσον αφορά την καριέρα, φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές και αστάθεια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4!

Υγεία-Ευεξία

Γενικά με το Δια θεωρώ ότι έχετε προστασία. Παρόλα αυτά να προσέχετε λιγό το Φεβρουάριο, καθαρά προληπτικά, λόγω του Κρόνου/Ουρανού.

2ο δεκαήμερο

Πολύ ευνοημένο είναι και το δικό σας δεκαήμερο, όπως και το 1ο σε προσωπική ανάπτυξη και τύχη στα σχέδια σας. Το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο δεκαήμερο σας είναι 1/2-16/3 και είναι το πιο τυχερό για εσάς, ενώ αμέσως μετά ο Κρόνος εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο για να βαθμολογήσει τη δουλειά που έχετε καταβάλει και να σας ζητήσει να προσπαθήσετε για να καταφέρετε να διατηρήσετε την εύνοια. Συγκεκριμένα ο Κρόνος σας επηρεάζει 16/3-4/8 και 13/12 ως το τέλος της χρονιάς. Επίσης ο Ουρανός εισέρχεται πλέον στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου στις 19/4 και για το υπόλοιπο της χρονιάς φέρνει ανατροπές σε σπίτι και οικογένεια.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Αισθηματικά και για εσάς είναι καλύτερο το πρώτο εξάμηνο, ιδιαίτερα Φεβρουάριος με μέσα Μαρτίου που θα βρίσκεται και ο Δίας, ενώ Κρόνος και Ουρανός δε σας έχουν ακόμα επηρεάσει. Επίσης η Ηλιακή Έκλειψη στις 10/6 φέρνει νέους έρωτες, ενώ το ίδιο διάστημα η ορθοδρόμηση του Ερμή στους Διδύμους σας ευνοεί στα ερωτικά και όχι μόνο.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Το πολύ θετικό νέο είναι η αποχώρηση του Ποσειδώνα από το αντίστοιχο δεκαήμερο των Ιχθύων στις 21/2, συνεπώς από τότε και στο εξής τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σταδιακά να βελτιώνονται. Προσοχή σε ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις στην καριέρα κυρίως Ιούνιο και Δεκέμβριο με τα τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού.

Υγεία-Ευεξία

Να δώσετε προσοχή και στην υγεία σας τα διαστήματα του Κρόνου/Ουρανού τετράγωνο, δηλαδή Ιούνιο και Δεκέμβριο κυρίως προληπτικά φυσικά.

3ο δεκαήμερο

Εσείς είστε από τους πιό τυχερούς του ζωδίου για φέτος, αφού ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σας για το μεγαλύτερο διάστημα φέρνοντας πολλές ευκαιρίες προόδου και ανάπτυξης και τύχη απλόχερα στα σχέδιά σας, ενώ ταυτόχρονα δεν έχετε τις πιέσεις του Κρόνου και του Ουρανού. Συγκεκριμένα ο Δίας βρίσκεται σε εσάς 16/3-14/5 και 28/7-28/12!

Αισθηματικά-Εχέσεις

Ο Δίας σαφώς ευνοεί όλους τους τομείς και κατά συνέπεια φέρνει τύχη στα αισθηματικά και τις σχέσεις σας. Μόνο να ξέρετε ότι πίσω από το ζώδιο σας έχετε και τον Πλούτωνα, που μπορεί να φέρει παρασκηνιακές σχέσεις ή να μπερδέψει λίγο το τοπίο με διπλές και παράνομες σχέσεις. Πολύ τυχερά διαστήματα εκτός από την εύνοια του Δία είναι με τους προσωπικούς πλανήτες στους Διδύμους και στο Λέοντα (18/5-20/6 και 13/7-22/8)!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, μια και ο Ποσειδώνας περνάει από 22/2 στο 3ο δεκαήμερο του Ιχθύ και τα πράγματα για εσάς γίνονται ασαφή στα χρήματα και μπορεί να έχετε απώλειες αφού δεν δίνετε την σημασία που χρειάζεται. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11 επηρεάζει κάπως και τα επαγγελματικά σας και μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Γενικά να προσέχετε το παρασκήνιο λόγω τουΠΛούτωνα στον Αιγόκερω.

Υγεία-Ευεξία

Ο Πλούτωνας πίσω από το ζώδιο σας βαραίνει την ψυχολογίας σας και το υποσυνείδητο, ενώ θα πρέπει να φροντίζετε και την υγεία σας και να αποφεύγετε ανθρώπους που σας ρουφάνε την ενέργεια ή λειτουργούν πίσω από την πλάτη σας.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s