Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Αιγόκερως 2021

1ο δεκαήμερο

Με τη νέα θέση του Δία και Κρόνου στον Υδροχόο, το βάρος πέφτει στα οικονομικά σας, που θα είναι ευνοημένα μεν, αλλά δε θα πρέπει να λείπει ο έλεγχος και το μέτρο στα έσοδα και τα έξοδα σας και να αποφευχθεί κάθε υπερβολή. Αυτό είναι πλέον το μάθημα του κυβερνήτη σας Κρόνου, που αν φερθείτε συνετά θα σας ανταμείψει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα προσωπικά σας έσοδα και να χτίσετε νέες πηγές εισοδήματος. Ο Κρόνος επηρεάζει το δεκαήμερό σας από την αρχή της χρονιάς μέχρι 16/3 και 4/8-13/12, διαστήματα που θα πιεστείτε λίγο και θα πρέπειι να βάλετε μέτρο στα έξοδα. Βεβαίως ο Ουρανός μέχρι 19/4, από τον τομέα των ερώτων και της διασκέδασης προσφέρει το απρόβλεπτο και ξαφνικό στα αισθηματικά σας, μέσα από μία εκκεντρική σχέση. Το μίνι διάστημα που ο Δίας θα βρεθεί στους Ιχθύες (14/5-28/7), θα ευνοηθείτε πολύ σε σχέση με κοντινά ταξίδια και επαφές του στενού σας περιβάλλοντος ή στο να αποκτήσετε μια νέα εξειδίκευση.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Εκτός από την επιρροή του Ουρανού που αναφέραμε ήδη, πολύ ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με τους προσωπικούς πλανήτες στον Ταύρο και τον Καρκίνο (15/4-9/5) και 2/6-18/7)!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Ευνοημένα τα οικονομικά σας όμως είπαμε και στην αρχή αλλά με σωστή διαχείριση από την πλευρά σας. Έμφαση δίνετε στα εργασιακά κοντά στις 26/5, με τη Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους.

Υγεία-Ευεξία

Γενικά ο Βόρειος δεσμός στον 6ο οίκο σας ζητάει να δώσετε έμφαση στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, τους ρυθμούς της καθημερινότητας και της εργασία σας, εξασφαλίζοντας μια καλή ευεξία.

2ο δεκαήμερο

Αντίστοιχα με το 1ο δεκαήμερο, κι εσείς έχετε το Δία και τον Κρόνο στα οικονομικά σας, συγκεκριμένα ο Δίας φέρνει άνοδο του εισοδήματος και ευκαιρίες 1/2 με 16/3, ενώ αμέσως μετά έρχεται ο Κρόνος να σας περιορίσει και να εξετάσει κατά πόσο συνετά χειρίζεστε τα χρήματά σας, ίσως με τις ανάλογες μικρές κρίσεις που μπορεί να προκαλέσει. Ο Ουρανός εισέρχεται πλέον στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου από τις 19/4 και έκτοτε φέρνει το απρόβλεπτο στον έρωτα και την πρωτοτυπία στα δημιουργικά σας σχέδια. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει τις επικοινωνίες σας μέχρι τις 21/2, όπου έκτοτε επιστρέφει ο ρεαλισμός στη σκέψη και τις επαφές σας.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Εκτός από τη γενική επιρροή του Ουρανού στα αισθηματικά σας από τις 19/4 και μετά, κάποια διαστήματα φέρνουν μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα ή δηλώνουν ότι εστιάζεστε εκεί. Αυτά είναι με τους προσωπικούς πλανήτες μαζεμένους στον Ταύρο και στον Καρκίνο (20/4-25/5 και 8/6-23/7)!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Σχετικά με τα οικονομικά όπως είπαμε παραπάνω, είναι τομέας που δίνετε έμφαση με το Δία και τον Κρόνο, ιδιαίτερα τα διαστήματα που αναφέρονται. Επιπλέον κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη της 10ης Ιουνίου που επηρεάζει τα εργασιακά σας υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξετε μια εργασία ή τον χώρο εργασίας κλπ. Γενικά πάντως είστε ευνοημένοι.

Υγεία-Ευεξία

Οι Εκλείψεις της χρονιάς πέφτουν σε τομείς υγείας για εσάς, οπότε ζητούν να φροντίσετε και την ευεξία σας ή τον ρυθμό της εργασίας και της καθημερινότητας, έτσι ώστε να έχετε μια καλή φυσική κατάσταση. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε περισσότερο, κυρίως τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας παραμένει ακόμα στο ζώδιο σας και επηρεάζει όσους ανήκουν ή έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα μέσα του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου. Φέρνει προσωπικές ριζικές μεταμορφώσεις και σαν αντίκτυπο επηρεάζει και τις σχέσεις σας, αφού πλέον τις αντιμετωπίζετε με διαφορετικό τρόπο και ωριμότητα. Από τις 22/2 έρχεται να σας επηρεάσει και ο Ποσειδώνας στην επικοινωνία και τον τρόπο σκέψης, που γίνεται πιο ευαισθητοποιημένος και ίσως θελήσετε να αποκτήσετε κάποια καλλιτεχνική γνώση. Η μεγάλη παραμονή του Δία στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου (16/3-14/5 και 28/7-28/12) ευνοεί τα οικονομικά σας, καθώς καιτην αυτοεκτίμηση σας!

Αισθηματικά-Σχέσεις

Με τον Πλούτωνα πάνω σας, αλλάζετε και μεταμορφώνεστε, αφήνοντας πίσω σαθρές καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και σαςν συνέπεια και στις σχέσεις που κάνετε. Έχετε δύναμη και δημιουργείτε νέες καταστάσεις. Επιπλέον ο Δίας από τον Υδροχόο σας κάνει να νιώθετε πληρότητα στα αισθηματικά ζητήματα , πιθανότατα γιατί θα έχετε και μια σταθερή σχέση που σας καλύπτει. Πολύ ευνοϊκά επίσης διαστήματα είναι με τους προσωπικούς πλανήτες σε Ταύρο και Καρκίνο (29/4-20/5 kai 18/6-28/7). Επίσης το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο 19/11, ίσως επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις στα αισθηματικά σας!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο Δίας φέρνει άνεση στα οικονομικά σας και μάλιστα χωρίς τον Κρόνο ακόμα, όπως τα προηγούμενα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Οι Ηλιακές Εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τα εργασιακά σας και καλό είναι να είστε προσεκτικοί τον Ιούνιο.

Υγεία-Ευεξία

Γενικά θα αισθάνεστε καλά, καλό είναι να δώσετε λίγο προσοχή τον Ιούνιο και να ξεκουράζεστε.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s