Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Τοξότης 2021

1ο δεκαήμερο

Πολύ ευνοϊκή η χρονιά σε σχέση με τις επαφές και την κοινωνικοποίηση κυρίως σε ένα κοντινό πλαίσιο, δηλαδή σχετικά με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς και κοντινό περίγυρο, αλλά βεβαίως και των σύγχρονων τρόπων επικοινωνίας, μέσω διαδικτύου, συνεπώς δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Επίσης νέες γνώσεις που μπορεί να αποκτήσετε και μετακινήσεις που είχαν περιοριστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Αρκετά χαλαρά λοιπόν τα πράγματα φέτος και καλύτερα οικονομικά, ο Δίας σας επηρεάζει τον Ιανουάριο, ενώ ο Κρόνος από την αρχή της χρονιάς μέχρι 16/3 και από 4/8-13/12, ο οποίος θα βάλει μια τάξη στις επαφές, τις γνώσεις και τις μετακινήσεις σας. Πού ευνοϊκό το μίνι διάστημα του Δία στους Ιχθύες (14/5-28/7), που διευρύνει την κατάσταση στο χώρο του σπιτιού, επεκτείνει την οικογένεια σας και δημιουργεί τις βάσεις για την κοινωνική σας ανάπτυξη. Ο Ουρανός θα φέρνει για λίγο ακόμα αλλαγές και νέες προσαρμογές στην καθημερινότητα και την εργασία σας, συγκεκριμένα μέχρι 19/4.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Οι 2 από τις 3 Εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονά σας, με το Νότιο Δεσμό να βρίσκεται στο ζώδιο σας, που σημαίνει ότι έρχεστε αντιμέτωποι με παλιές ή και καρμικές καταστάσεις στις σχέσεις και ίσως πρέπει να αφήσετε πίσω κάποιες προσωπικές σας αντιλήψεις ή και μια σχέση. Το διάστημα της Σεληνιακής έκλειψης στις 26/5 είναι και το πιο έντονο σε σχέση με όλα αυτά, κυρίως σε επίπεδο συναισθηματικό και όχι απαραίτητα γεγονότων. Επιπλέον ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά είναι 20/3-19/4, με τους προσωπικούς πλανήτες στον Κριό και 4-31/5, με τους πλανήτες στους Διδύμους!

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Πολύ καλύτερα φέτος τα οικονομικά σας. Από τις 19/4 και έπειτα φεύγει και ο Ουρανός από τον τομέα των εργασιακών, συνεπώς ότι ανατροπές ήταν να φέρει, τις έχει φέρει. Το διάστημα που μπορεί να υπάρξει επαγγελματική επιτυχία είναι με το Δία στους Ιχθύες.

Υγεία-Ευεξία

Η αποχώρηση του Ουρανού, από τον 6ο οίκο σας μετά τις 19/4, είναι ενδεικτική της απελευθέρωσης σας από άγχη και ανησυχίες που ενδεχομένως είχαν επηρεάσει και την υγεία ή την ηρεμία σας. Γενικότερα οι ενέργειες της χρονιάς είναι πλέον πιο συμβατές με τη φύση σας.

2ο δεκαήμερο

Αντίστοιχες με του πρώτου δεκαημέρου είναι και οι δικές σας επιρροές, με Δία και Κρόνο, είναι φιλικοί μαζί σας και να οργανώνουν τις κοντινές επαφές και συναναστροφές σας, καθώς και τις νέες γνώσεις ή τις μετακινήσεις σας. Ο Δίας θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από 1/2 έως 16/3 και ο Κρόνος 16/3-4/8 και από 13/12 ως το τέλος της χρονιάς. Τα πολύ θετικά νέα είναι η αποχώρηση του Ποσειδώνα από το 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων στις 22/2, συνεπώς ξεκαθαρίζει κατά πολύ το τοπίο μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σας, το οποίο επηρέαζε τα προηγούμενα χρόνια και την εξέλιξή σας.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Οι 3 από τις 4 Εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στο ζωδιακό σας άξονα και επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Πιό συγκεκριμένα, η Ηλιακή Έκλειψη στις 10/6, φέρνει νέες σχέσεις, αλλά και η Ηλιακή στις 4/12, επίσης μιλάει γιαι σχέσεις νέες ή παλιές. Επιπλέον θετικά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με του προσωπικούς πλανήτες στον Κριό (29/3-19/4 και στους Διδύμους (9/5-30/6).

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Η επιρροή του Ουρανού από το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου, μετά τις 19/4, φέρνει αναστάτωση στην εργασιακή σας καθημερινότητα. Ίσως προκύψουν αλλαγές στη δουλειά σας, τη διακοπή μιας εργασίας που δε σας ταιριάζει και γενικώς εκσυγχρονίζεστε με την τεχνολογία να παίζει κύριο ρόλο. Αυτό ίσως φέρει και προβλήματα με τα οικονομικά σας, ειδικά στην περίπτωση που θα πρέπει να χτίσετε από την αρχή.

Υγεία-Ευεξία

Με τον Ουρανό στον 6ο οίκο της υγείας από 19/4, προσοχή στις υπερβολικές εντάσεις, μια και σας προκαλεί ενδεχομένως μια ανησυχία.

3ο δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας αρχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 22/2, συνεπώς στο σπίτι και την οικογένεια υπαρχει μια μπερδεμένη κατάσταση που σας μπλοκάρει. Καλό είναι λοιπόν να είστε προσεκτικοί σε απάτες και εξαπατήσεις όσον αφορά αυτά τα θέματα. Ο Δίας πάντως για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς (16/3-14/5 και 28/7-28/12) σας κάνει να περάσετε υπέροχα σε σχέση με το στενό περιβάλλον, τις μετακινήσεις και τις νέες γνώσεις.

Αισθηματικά-Σχέσεις

Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι με τους προσωπικούς πλανήτες στον Κριό και Δίδυμο (5-20/4 και 20/5-10/7). Κατά το διάστημα αυτό κυρίως του Ιουνίου, είναι πολύ πιθανές οι επανασυνδέσεις και στο τέλος του διαστήματος αυτού, θα δείξει κατά πόσο θα διατηρηθούν στη ζωή σας.

Οικονομικά-Επαγγελματικά

Λίγο αβέβαια τα επαγγελματικά σας λόγω του Ποσειδώνα από απέναντι, ενώ τα οικονομικά επίσης είναι σε φάση αναγέννησης, λόγω της παρουσίας του Πλούτωνα. Ίσως όμως να υπάρξει κάποια στήριξη που τελικά να σας βοηθήσει. Το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/22 στον Ταύρο, χρειάζεται λίγο προσοχή στα εργασιακά σας.

Υγεία-Ευεξία

Γενικά είστε καλά, λίγη ένταση φέρνει η Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s