Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021

Το 2021 χαρακτηρίζεται αστρολογικά από το Δία και Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, μεταξύ Υδροχόου/Ταύρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τρείς φορές μέσα στη χρονιά. Πρόκειται συνεπώς για μια χρονιά με Υδροχοϊκό πρόσημο, που σημαίνει άνοιγμα προς το μέλλον, τεχνολογία, πρόοδος της επιστήμης, διαδίκτυο, ταχύτητα και φυσικά ανθρωπισμός και αδελφοσύνη, αφού ο Υδροχόος αγαπά τον άνθρωπο και βεβαίως την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων!

Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο!

Ο Δίας και ο Κρόνος μας έχουν ήδη βάλει σε αυτή τη φάση από τις 21/12, που ξεκινάει ο συνοδικός τους κύκλος στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και εγκαινιάζεται για τους επόμενους αιώνες η εποχή των ζωδίων του Αέρα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο, που βρίσκεται ήδη από το 2018 και θα παραμείνει ως το 2026, μας μιλάει για αλλαγή, τεχνολογία και πρόοδο σε ότι έχει να κάνει με κάθε τι υλικό στη ζωή μας. Το χρήμα γίνεται άϋλο, οι προμήθειες αγαθών και οτιδήποτε αφορά το ζώδιο του Ταύρου εκσυγχρονίζεται μέσω τεχνολογίας!

Κρόνος τετράγωνο Ουρανός!

Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού δηλώνει τον αναπόφευκτα οικονομικό αντίκτυπο όλης αυτής της τεχνολογικής ανάπτυξης, μιας και απαιτούνται να γίνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με κάποιες παγιωμένες συνήθειες της ανθρωπότητας για να επιβιώσει οικονομικά. Και δεν είναι άλλες από τη στροφή στην τεχνολογία και τα επαγγέλματα που τη χρησιμοποιούν στο έπακρο.

  • Το πρώτο τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Ουρανού πραγματοποιείται στις 17/2 στην 7η μοίρα Υδροχόου/Ταύρου και επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων.
  • Το δεύτερο τετράγωνό τους γίνεται στις 15/6, στη 13η μοίρα Υδροχόου/Ταύρου (με τον Κρόνο ανάδρομο) και
  • το τρίτο τετράγωνο τους γίνεται στις 24/12, στην 11η μοίρα (με ανάδρομο τον Ουρανό).

Τα δυο τελευταία τετράγωνα πρόκειται να επηρεάσουν τα δεύτερα δεκαήμερα των Σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους).

Σε προσωπικό επίπεδο, η όψη αυτή δηλώνει εκνευρισμό και ένταση, αλλά στη θετική της μορφή δύναμη να υπερπηδηθούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Σε κοινωνικό επίπεδο, δείχνει ξαφνικό περιορισμό της ελευθερίας και επιβολή από τις αρχές του τόπου. Αυτό όλο είναι μια ένδειξη ότι και μέσα στη χρονιά αυτή θα μας απασχολήσει ο έλεγχος και περιορισμός της πανδημίας, όπως άλλωστε ήδη γνωρίζουμε. Επιπλέον είναι η σύγκρουση του παλιού και παγιωμένου με το καινούριο, σε κάθε επίπεδο που μπορεί να μας αφορά.

Δίας και στους Ιχθύες!

Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι ο Δίας φέτος κινείται αρκετά γρήγορα στο πρώτο μισό της χρονιάς, με αποτέλεσμα να περάσει για ένα διάστημα και στο ζώδιο των Ιχθύων. Συγκεκριμένα, ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες στις 14/5 και θα παραμείνει μέχρι τις 28/7, όπου και θα καλύψει τις 2 πρώτες μοίρες των Ιχθύων. Στο ζώδιο των Ιχθύων ο Δίας λειτουργεί πολύ θετικά και προσφέρει απλόχερα τα δώρα του. Γίνεται καλλιτεχνικός και ευαίσθητος. Οι ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των πρώτων 5 ημερών.

Οι Εκλείψεις της χρονιάς είναι 4, οι 3 στον άξονα Διδύμων/Τοξότη και 1 στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού…

  • Η πρώτη είναι Ολική Έκλειψη Σελήνης στην 5*29′ μοίρα του Τοξότη, που ανήκει στον κύκλο Saros 121 και γίνεται στις 26 Μαϊου. Επηρεάζονται κυρίως συναισθηματικά και με κάποιες υπερβολές τα Μεταβλητά (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου.
  • Στη συνέχεια έχουμε την Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Ιουνίου στη 19*42′ μοίρα των Διδύμων. Πρόκειται για Δακτυλιοειδής Έκλειψη, η οποία ανήκει στον κύκλο Saros 147 και η διάρκειά της είναι 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα. Τα Φώτα της βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που την καθιστά αρκετά εξαπατητική και επηρεάζει όσους ανήκουν ή έχουν προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 18ης και 23ης μοίρας των Μεταβλητών ζωδίων. Το πρόσημό της είναι θετικό.
  • Το επόμενο σετ Eκλείψεων είναι 19/11, με τη Mερική Έκλειψη Σελήνης στις 27*17′ μοίρες του Ταύρου του κύκλου Saros 126, που επηρεάζει συναισθηματικά και με υπερβολές τους Σταθερούς του 3ου δεκαημέρου και…
  • 4/12, την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 12*16′ μοίρες του Τοξότη. Έχει διάρκεια 1 λεπτό και 54 δευτερόλεπτα και ανήκει στον κύκλο Saros 152. Από αυτή την Έκλειψη επηρεάζονται τα Μεταβλητά του 2ου δεκαημέρου από την 11η ως τη 13η μοίρα, η οποία επίσης έχει θετική μορφή και μπορεί να επιφυλάσσει κάτι θετικό.

Ο Ερμής φέτος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος 3 φορές στα ζώδια του Αέρα…

  • Στις 30/1 από την 26*29′ του Υδροχόου, μέχρι 21/2 που θα φτάσει στην 11η μοίρα του Υδροχόου.
  • Στις 30/5 από την 24*43′ των Διδύμων, μέχρι 23/6 που θα φτάσει στη 16η μοίρα των Διδύμων.
  • Στις 27/9 από την 25*28′ του Ζυγού, μέχρι 18/10 που φθάνει στη 10η μοίρα του Ζυγού.

Τα παραπάνω διαστήματα ευνοούν τους εκπροσώπους των ζωδίων του Αέρα, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο, στις αντίστοιχες μοίρες του 3ου και 2ου δεκαημέρου, να επανεξετάσουν παλιές υποθέσεις ή να επιστρέψουν σε κάτι από το παρελθόν. Φυσικά δεν ενδείκνυνται για εντελώς νέα ξεκινήματα.

Η Αφροδίτη γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη στις 19/12/2021 στον Αιγόκερω…

Στα τέλη της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 19/12, γυρίζει ανάδρομη η Αφροδίτη, στην 26*29’του Αιγόκερω, όπου ως το τέλος της χρονιάς θα βρίσκεται ανάδρομη φυσικά και θα καλύψει μέχρι την 23η μοίρα του Αιγόκερω. Έτσι το διάστημα αυτό θα ευνοήσει επανασυνδέσεις για τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, αλλά δεν θα είναι ελπιδοφόρα για όσους θελήσουν να κάνουν μια νέα σχέση.

Διαβάστε στις επόμενες σελίδες αναλυτικά και ανά δεκαήμερο, το ζώδιο σας και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Rating: 1 out of 5.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s