Σεπτέμβριος 2020 – Προβλέψεις ζωδίων

Διαβάστε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας στις γενικές προβλέψεις και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει με τους προσωπικούς σας πλανήτες.

Κριός

Ο Σεπτέμβριος για εσάς φίλοι Κριοί είναι η καλύτερη περίοδος της χρονιάς για τον έρωτα και τις σχέσεις, οπότε παρά το δύσκολο γενικό κλίμα που έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, εσείς θα πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε σε αυτό το επίπεδο! Η Αφροδίτη στο Λέοντα από 6/9, φροντίζει στο να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές και να ζήσετε τη χαρά και τη διασκέδαση. Επιπλέον ο Ερμής στο Ζυγό από 5/9, αλλά και ο Ήλιος από τις 22/9, τονίζουν τη συντροφικότητα και φέρνουν τις σχέσεις στο προσκήνιο. Ο σύντροφος, οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν τον πρώτο λόγο αυτό το διάστημα και σας επηρεάζουν. Κατά τα άλλα, εσείς του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, αφού υπάρχουν τρομερά εμπόδια στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα που θα κληθείτε για λίγο ακόμα να διαχειριστείτε. Μην προβείτε σε προσωπικά, κυρίως επαγγελματικά ξεκινήματα, αφού ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας.

Ταύρος

Γενικά είστε σε καλή φάση αυτό το μήνα, ο Ήλιος βρίσκεται στον τομέα του έρωτα και της χαράς ως τις 22/9 για εσάς και πάντα αυτό το διάστημα είναι ευεργετικό στο να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, αλλά και να δημιουργήσετε ή να ζήσετε τον έρωτα, κυρίως εσείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Οι μετακινήσεις του Ερμή και της Αφροδίτης και έπειτα από τις 22/9 του Ήλιου, μιλάνε για πιο πρακτικά και καθημερινά θέματα που όμως σας ενδιαφέρουν να τα ρυθμίσετε. Συνεπώς θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας, της υγείας σας αλλά και εργασιακά. Σε συνδυασμό όλο αυτό μπορεί να σχετίζεται και με τα ερωτικά σας, αφού η Αφροδίτη στο Λέοντα θα ευνοήσει για μια συγκατοίκηση για παράδειγμα. Κατά τα άλλα, να είστε προσεκτικοί εσείς του 3ου δεκαημέρου με τον Άρη στον Κριό, σε κινήσεις παρασκηνιακές για εσάς καθώς και στην υγεία και ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Ένας μήνας που δε θα λείψουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οικονομικές δυσκολίες αλλά ευτυχώς κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις, ήδη από τις 5/9, με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στο Ζυγό, το ζώδιο των ερώτων και της χαράς για εσάς.Επιπλέον με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα καταφέρετε να αποδράσετε και να περάσετε καλά, κυρίως σε κοντινούς σχετικά προορισμούς ή με κοντινά σας πρόσωπα. Επίσης ευνοεί και σε νέες γνωριμίες. Μόνο εσείς του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να δώσετε λίγο προσοχή στα αισθηματικά σας κατά τα τέλη του μήνα, με τις άσχημες όψεις του Ερμή .

Καρκίνος

Ο μήνας αυτός έχει τις δυσκολίες του και εσείς του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, αφού επαγγελματικά προβλήματα και συνεργασίες δε σας αφήνουν σε ησυχία. Είναι όμως από τα τελευταία δύσκολα διαστήματα, αφού από τα μέσα του Δεκέμβρη που θα φύγει ο Κρόνος και ο Δίας και τον Ιανουάριο ο Άρης από τον Κριό, θα δείτε ότι θα ηρεμήσετε κατά πολύ. Μέχρι τότε, ιδίως αυτός και ο επόμενος μήνας χρειάζονται προσοχή. Μην κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα αυτό το διάστημα σημαντικά και αλλαγές. Ο μήνας επιφυλάσσει κάποιες μετακινήσεις στην αρχή με τον Ήλιο στην Παρθένο που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά. Το πέρασμά του Ερμή στο Σκορπιό στα τέλη του μήνα, δηλώνει ένα ερωτικό διάστημα που ακολουθεί, καθώς επίσης και ενασχόλησης σας με πιο δημιουργικά πράγματα ή με τα παιδιά σας.

Λέων

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 6/9 και αυτό από μόνο του είναι υπέροχο και θα μείνει για όλο το μήνα που εξετάζουμε. Σας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να προβληθείτε, να λάμψετε και να ομορφύνετε. Επιπλέον, προσελκύετε θαυμαστές και γενικά στο ερωτικό επίπεδο και στις σχέσεις τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο Ερμής από το Ζυγό και στη συνέχεια ο Ήλιος , βοηθάνε επίσης στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, με δυνατότητες αποδράσεων. Πάντως ως τις 22/9, θέματα που αφορούν τα οικονομικά και την προσωπική σας ασφάλεια παίζουν σημαντικό ρόλο και ενδεχομένως να κάνετε κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές ρυθμίσεις.

Παρθένος

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας και επηρεάζει αυτό το μήνα εσάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Είναι λοιπόν η στιγμή της προσωπικής σας λάμψης και της ενασχόλησης με τα προσωπικά σας θέλω. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο, σας χαρίζουν κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου δυνατές στιγμές επίτευξης σε δημιουργικά σας σχέδια. Κατά τα άλλα τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα ιδιαίτερα και θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί και πάλι εσείς του 3ου δεκαημέρου.

Ζυγός

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας στις 5/9 και ο Ήλιος στις 22/9 και έτσι σταδιακά παίρνετε τα πάνω σας, αφού με τον Ήλιο στην Παρθένο, πίσω από το ζώδιο σας,έχετε την ανάγκη απομόνωσης και επαφής με τον ψυχισμό και το παρελθόν σας. Η Αφροδίτη επίσης στο Λέοντα από τις 6/9, βοηθά στην κοινωνικότητα και στους στόχους σας, η ακόμα και στα αισθηματικά σας. Τη μεγαλύτερη όμως προσοχή, όπως ήδη γνωρίζετε θα χρειαστεί να τη δώσετε εσείς του 3ου δεκαημέρου, αφού θέματα σχέσεων, γάμου, οικογενειακά, προκύπτουν, αλλά το παρήγορο είναι ότι στα τέλη της χρονιάς θα απαλλαγείτε από ταλαιπωρίες ετών με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά και στη συνέχεια σας περιμένουν πολύ ευχάριστες και καλύτερες ημέρες.

Σκορπιός

Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα εκπλήρωσης στόχων και κοινωνικότητας ως τις 22/9, με τον Ήλιο στην Παρθένο για εσάς. Η επαγγελματική σας εικόνα είναι πολύ θετική και λαμβάνετε αγάπη και υποστήριξη από τους ανωτέρους. Με το πέρασμα του Ερμή από 5/9 και του Ήλιου από 22/9 στο Ζυγό, μπαίνετε σε μια φάση απομόνωσης και ασχολείστε με την ψυχολογία σας. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης λόγω του Άρη στον Κριό.

Τοξότης

Ο Σεπτέμβριος είναι πολύ καλός μήνας για εσάς, αφού η πλειοψηφία των πλανητών, είναι με το μέρος σας. Ευνοείστε ερωτικά στο να διεκδικήσετε το πάθος ενδεχόμενα από μια παλιά σας σχέση. Επίσης ευνοείστε να ταξιδέψετε, να ,μάθετε νέα πράγματα και να διευρύνετε ορίζοντες. Κοινωνικοποίηση και νέοι στόχοι ευνοούνται. Δε λείπουν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ως τις 22/9, που σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας και να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αιγόκερως

Είστε σε μια φάση πολύ δυναμική εσείς του 3ου δεκαημέρου, αλλά προς το τέλος του μήνα να προσέχετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις αλλά και την οικογενειακή ζωή, αφού δε λείπουν οι εντάσεις μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά δε θα ήταν καλό να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση τώρα που ο Άρης είναι ανάδρομος. Λϊγο υπομονή για να επιλύσετε τα θέματα προς το τέλος της χρονιάς. Ως τις 22/9, βέβαια υπάρχουν ευκολίες στο να προβείτε σε νομικές ρυθμίσεις, να ταξιδέψετε, να δουλέψετε με το εξωτερικό ή να προχωρήσετε τις σπουδές σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6/9 είναι το καλύτερο νέο του Σεπτεμβρίου για εσάς, αφού ευνοεί τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Ανανέωση σε υπάρχουσες σχέσεις και νέες σχέσεις εγγυάται αυτή η Αφροδίτη για εσάς. Με το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό στις 5/9 και του Ήλιου στις 22/9, τα πράματα επίσης γίνονται πιο ευχάριστα, αφού ασχολείστε με επέκταση, ταξίδια, γνώσεις και μπορείτε να διεκπεραιώσετε νομικές υποθέσεις.

Ιχθύες

Αγαπητοί φίλοι Ιχθύες, είστε σε μια φάση που οι σχέσεις σας παίζουν κυρίαρχο ρόλο, ιδιαίτερα ως τις 22/9 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στην Παρθένο. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το μοίρασμα με το ταίρι σας σε επίπεδο εμπιστοσύνης αλλά και οικονομικής ασφάλειας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα εγγυάται μια πολύ ευχάριστη και ανανεωτική καθημερινότητα, ενώ με το πέρασμα του Ερμή 5/9 και Ήλιου 22/9 στο Ζυγό, σας απασχολούν βαθύτατα ψυχολογικά ή εσωτερικά θέματα, καθώς και τα οικονομικά σας, που τώρα με τον Άρη στον Κριό χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s