Αφροδίτη στους Διδύμους σε ορθή φορά 25/6-7/8/2020- Ερωτικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη ήρθε επιτέλους σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα 25 Ιουνίου του 2020, στην 5*20′ μοίρα του ζωδίου, έπειτα από μια αναδρομή από τις αρχές Μαϊου, ενώ βρίσκεται στους Διδύμους ήδη από αρχές Απριλίου. Στη φάση που ήταν ανάδρομη, έφερε επανασυνδέσεις και επιστροφές σε παλιές σχέσεις, αλλά και κάποιες νέες γνωριμίες και σχέσεις. οι οποίες τώρα θα δείξουν την πορεία τους. Αυτό γιατί με την ανάδρομη Αφροδίτη δεν ευνοούνται οι νέες σχέσεις. Τα θέλω, οι αξίες και ο έρωτας έρχονται σε επαναπροσδιορισμό εκείνο το διάστημα, γι αυτό και μιλάμε για επανασυνδέσεις, ενώ στις νέες καταστάσεις κάτι που μας άρεσε με την ανάδρομη Αφροδίτη, τώρα διαπιστώνουμε ότι δε μας αρέσει στην πραγματικότητα, δε μας καλύπτει τις ανάγκες.

Οι επιστροφές πάλι, έδειξαν κάποια πράγματα αυτό το διάστημα, τις επιθυμίες του καθενός από τη σχέση, το αν κρατάει ο έρωτας γερά, κάτι σαν ένα τεστ που έπρεπε να περάσει μια σχέση που στην πραγματικότητα δεν είχε τελειώσει, γι αυτό και έγινε η επανασύνδεση. Υπήρξε έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας, της διανοητικής κατάστασης του φλερτ και της εκλογίκευσης των αισθημάτων. Το ίντερνετ, τα τηλέφωνα, οι σχέσεις εξ αποστάσεως και λόγω των συνθηκών της εποχής, έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης. Πόσο όμως μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση τέτοια, θα φανεί στη συνέχεια….

Τώρα λοιπόν με την ορθοδρόμηση, περνάμε στο τελικό στάδιο, όπου θα κριθούν πολλά στις σχέσεις των Διδύμων, Τοξοτών, Υδροχόων και Λιονταριών που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι όλων των παραπάνω, και μάλιστα από τα 3 στάδια αυτά πέρασαν το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων αφού μέχρι να αναδρομήσει είχε καλύψει μέχρι και την 21η μοίρα. Αλλά πολύ βοηθητική θα είναι πλέον και για Κριούς και Ζυγούς, αφού θα φέρει νέες επαφές και πολλές μετακινήσεις στην καθημερινότητα τους, αλλά και την αποσαφήνιση κάποιων επαφών που επέστρεψαν με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Πλέον ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης λειτουργεί καλά και δίνει στο μέγιστο τα δώρα του. Μέχρι και τις 7 Αυγούστου από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει πολύ φλερτ, εξωστρέφεια, σχέσεις που βασίζονται στην εγκεφαλική έλξη και την επικοινωνία. Το κλίμα ανάλαφρο και ανέμελο και ιδιαίτερα ευχάριστο. Πολλές φορές επιπόλαιο με τάση για διπλές σχέσεις, χωρίς σταθερότητα. Αυτό είναι που θα πρέπει να προσεχθεί, εφόσον οι εκπρόσωποι των παραπάνω ζωδίων που επηρεάζει θετικά, θέλουν κάτι σοβαρό.

Από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου, την ευεργετική επιρροή της Αφροδίτης στους Διδύμους θα δεχτεί το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων. Στις 12 Ιουλίου επίσης ορθοδρομεί και ο Ερμής, όπου μέχρι τότε θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου, θέτοντας κι αυτός κάποια ζητήματα στις σχέσεις των παραπάνω ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου που καλούνται παράλληλα να επαναξιολογήσουν, τα οποία έχουν να κάνουν με πιο πρακτικά πράγματα της καθημερινότητας τους, όπως, εργασία, οικονομικά, συναισθηματική κάλυψη και τα οποία ακόμα δεν θα επιλυθούν, αντίθετα θα ενισχυθούν κι από την Έκλειψη Σελήνης στις 5/7. είτε πρόκειται για σχέσεις υπάρχουσες είτε για νέες, τις οποίες θα διευκολύνει πολύ τώρα το πέρασμα του Άρη στον Κριό!

Από τις 12 μέχρι και τις 26 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευεργετεί τα δεύτερα δεκαήμερα των προαναφερθέντων ζωδίων. Εδώ υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για την έναρξη νέων σχέσεων, αφού ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει πλέον και υπάρχει παράλληλα και η υποστήριξη με εξάγωνο του Άρη από το Κριό. Επίσης έχουμε φύγει πλέον και από την επιρροή των εκλείψεων./ Συνεπώς τα πράγματα εδώ ρέουν πιο εύκολα.

Τέλος από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει τα τρίτα δεκαήμερα. Είναι η στιγμή που Ερμής και Αφροδίτη φεύγουν και από τη σκιά τους, για να περάσουν για πρώτη φορά στις μοίρες αυτές. Συγκεκριμένα, οι έχοντες Ωροσκόπο ή πλανήτη κοντά στην 21η μοίρα, Διδύμων, Τοξότη, Υδροχόου και Λέοντα στην προκειμένη περίπτωση που μιλάμε τια τα ερωτικά, θα νιώσουν να ξεκαθαρίζει το τοπίο, να διαλύονται κάποιες ψευδαισθήσεις που είχαν βιώσει όλο αυτό το διάστημα και κυρίως το Μάϊο. Είναι η στιγμή που ίσως αποκαλυφθούν παράλληλες σχέσεις και ξεσκεπαστούν κρυμμένες υποθέσεις, για να μπορέσουν πλέον να προχωρήσουν, κάνοντας μια νέα αρχή. Ενώ οι γεννημένοι στο τέλος των προαναφερθέντων ζωδίων, ή οι έχοντες Ωροσκόπο ή πλανήτες από την 27η μοίρα ως 30η, με τη σύνοδο Αφροδίτης/Βόρειου Δεσμού, έχουν την εύνοια να δημιουργήσουν νέες καρμικές σχέσεις που θα τους εξελίξουν θετικά!

Λίγες ακόμα πληροφορίες για τα τέσσερα αυτά ζώδια που ευνοεί η Αφροδίτη στους Διδύμους….

Δίδυμοι

Εκπέμπετε ομορφιά και μπορείτε να γοητεύσετε το πρόσωπο που θέλετε. Είναι καλή στιγμή για αγορές ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας. Βρείτε την αρμονία στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Εισπράττετε αγάπη και ερωτικό ενδιαφέρον από τους άλλους και γίνεστε ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αγάπη και αρμονία στις σχέσεις και τον έρωτα! Ιδανική εποχή για νέες γνωριμίες με σκοπό τη σχέση, που θα έχουν και έντονο ερωτικό ενδιαφέρον!

Υδροχόος

Είναι η καλύτερη στιγμή για έρωτες και νέες σχέσεις και γνωριμίες, αλλά και να περάσει η σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο, πιο όμορφο και αρμονικό. Χαρά, φλερτ, διασκέδαση, έρωτας!

Λέων

Η Αφροδίτη στον τομέα των φίλων και της ομαδικότητας, σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς μέσα στις παρέες, όπου ο έρωτας καραδοκεί. Από εκεί επίσης εκπληρώνει τους στόχους σας σε μια υπάρχουσα σχέση και νιώθετε ικανοποιημένοι να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Πραγματοποίηση ονείρων!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s